תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
אכן היום החלו לראות קוים עירוניים במודיעין עילית.
קוים
1
5
6
11
קוים
1
5
6
11
*2060אשמח לדעת אם מרכזי על-הקו פעילים בימים אלו.
לא הצלחתי לאתר מידע ברשת.
אני במודיעין עילית.
בשורות טובות.
אני מכיר את המספר הזה.*2060
מאיפה אתה משיג את כל הלוחות האלה?קוים פרסמו לוח זמנים מעודכן
נקווה שהוא יהיה יותר אמין
העירייה שלחה במיילמאיפה אתה משיג את כל הלוחות האלה?
בביתר עילית גבעה a סגור בלי שום מודעה או שלט מתי יפתחאשמח לדעת אם מרכזי על-הקו פעילים בימים אלו.
לא הצלחתי לאתר מידע ברשת.
אני במודיעין עילית.
בשורות טובות.
כנראה שבביתר יש יותר נהגים חרדים...(על כל פנים יחסית למודיעין עילית).מי שרוצה הוכחות על ההזנחה של קווים את מודיעין עילית לעומת ביתר שיסתכל בעדכונים באתר של קווים באשכול ביתר, מודיעין עילית, ויראה שרוב הקווים בביתר פועלים (על כל פנים יחסית למודיעין עילית), ואין התייחסות בכלל למודיעין עילית (מלבד קו 133...).
כל הנהגים שיצא לראות בתוך ביתר השבוע היו חרדים,מי שרוצה הוכחות על ההזנחה של קווים את מודיעין עילית לעומת ביתר שיסתכל בעדכונים באתר של קווים באשכול ביתר, מודיעין עילית, ויראה שרוב הקווים בביתר פועלים (על כל פנים יחסית למודיעין עילית), ואין התייחסות בכלל למודיעין עילית (מלבד קו 133...).
מאיפה הלוח הזה? (אמין, לא אמין, כי אני לא רואה אוטובוסים בכלל)
משהו יודע אם יש אוטובוסים פנימיים במודיעין עילית
עיירית מודיעין עיליתהיכן ההודעה שלהם ?
לא הבנתי אתם עוד מאמינים בהם?
אין לי מושג מה קורה עם התחבורה בפועל ועכשיו אתה מלחיץ אותי נוסע ארבע פעמים ביום בפנימי בעירלא הבנתי אתם עוד מאמינים בהם?
בהם ובקווים?
כבר אין אימון מוגזם מה שקורה פה
חד משמעית!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: