לכל המזועזעים ווהטוענים שהכל זה רק לחרדים תדעו שזה ממש לא קח.
אני לא אמרתי על כל החברות, דברתי על קווים שמתוך כל האזורים, בחרו לקפח רק את החרדים, אל תאמינו לי תסתכלו באתר שלהם.נכון, זה לא רק אצל החרדים
לכל המזועזעים ווהטוענים שהכל זה רק לחרדים תדעו שזה ממש לא קח.
אני לא אמרתי על כל החברות, דברתי על קווים שמתוך כל האזורים, בחרו לקפח רק את החרדים, אל תאמינו לי תסתכלו באתר שלהם.נכון, זה לא רק אצל החרדים
ברעיון אתה צודק לגבי הימים האלו ספציפים.אני חושב שהמהלך הזה הוא נטו לטובת התושבים. ואסביר:
כשיש קו שכונתי אחת לחצי שעה, והנהג 'הבריז', הנוסע צריך לחכות חצי שעה לאוטובוס הבא, ולפעמים כבר לא שווה לו לנסוע.
בימים שיש סיכוי רב שזה יקרה, עדיף שיהיה קו מרכזי בתדירות של אחת ל12 דקות, ואז, מקסימום ידלג איזה נהג, לא הפסדנו כל כך הרבה.
לדעתי, לא יהיה כל כך גרוע אם יהיה קו מרכזי כזה בתדירות גבוהה לאורך כל השנה, על חשבון התדירות של הקווים השכונתיים שלא יבוטלו לטובת בעלי המשפחות וכדומה.
גילוי נאות: הכותב גר על ציר המסלול המרכזי....
היום ומחר אין בכלל תחבורה למודיעין עילית מבני ברק (הקווים הרגילים)בערב שבועות הולך להיות קטסטרופה בביתר ובאלעד ואולי גם במודיעין עלית. חלק לא מבוטל של הנהגים הם ערבים שמתחילים את החג רק מחר ומסיימים רק לפני שבת עלית לא נערכו לכך והכל בגלל השייח מסעודיה שלא ראה את מולד הלבנה ולכן הרמדן הסתיים רק היום. זה גם חלק מגלות ישמעאל שאנו שרויים בה והלואי וזה היה רק מהבחינה הזאת ולא מעוד בחינות ודי למבין.....
לא מדוייק.קביעת סיום חודש הרמדאן תלויה בראיית המולד ע"י השייח/ המופתי בסעודיה ומשום מה הוא לא ראה את המולד ביום שני שאז היתה תחילת המולד
רק קסניקי"ם יכולים לייבב על עשר דקות הליכה רגלית...אבל רק תדמיין מצב שאתה לא גר בציר המרכזי וצריך לחזור מארוע ב12:00 בלילה עם 8 ילדים ישנים ולהיסחב איתם 10 דקות עד הבית.
כתבתיברעיון אתה צודק לגבי הימים האלו ספציפים.
וגם אז, מי שצריך לעלות בברכפלד יודע מראש שהוא צריך לעמוד כל הדרך!
אבל רק תדמיין מצב שאתה לא גר בציר המרכזי וצריך לחזור מארוע ב12:00 בלילה עם 8 ילדים ישנים ולהיסחב איתם 10 דקות עד הבית.
אה, ואם אתה שואל על מוניות?? במודיעין עילית בקושי יש מוניות בלילה אפילו ליולדות, ובמשך היום מינימום 10 דקות המתנה, אוטובוסים פנימיים??, אני לא צריכה לספר לך מה זה במודיעין עילית, נכון?!
הקווים השכונתיים שלא יבוטלו לטובת בעלי המשפחות וכדומה.
לכן האשכול הזה מיועד לק"סניקים ולא לבניברקים...רק קסניקי"ם יכולים לייבב על עשר דקות הליכה רגלית...
ומה עושים תושבי שיכון ה' בבני ברק? הולכים רבע שעה לפחות עד לתחנת עזרא.
פשוט הזוי שבק"ס ישנם ארבעה מסלולי איסוף שונים ובב"ב מסלול פיזור אחיד...
גם הבני ברקים מתלוננים...רק קסניקי"ם יכולים לייבב על עשר דקות הליכה רגלית...
ממש ממש לא.כתבתי
ואגב, זה שאין מוניות זה בגלל שיש אוטובוסים. מישהו זוכר מה היתה תדירות המוניות בזמן סופרבוס?
לכל מי שבאמת מתעניין- מתוך סוכנות החלל הישראלית:לא מדוייק.
כמו שכתבתי לעיל. בסעודיה וטורקיה השייח ראה את המולד, בישראל ירדן ומצרים- לא ראו
הכלל הוא רק אצל חרדים! תאמינו או לא, זה האמת!
הנה קווים באלעד http://www.kavim-t.co.il/news/news.aspx?news=22425
הנה קווים במודיעין עילית http://www.kavim-t.co.il/news/news.aspx?news=22427
הנה קווים בביתר http://www.kavim-t.co.il/news/news.aspx?news=22424
צריך לזכור שקווים היא החברה השניה בגודלה בארץ ומספקת תחבורה לאזורים רבים. שלושת המקומות שקבלו את ההודעה הזאת זה אלעד מודיעין עילית וביתר, למה? כי על חרדים אפשר לדרוך, אפשר לעלות אותם 100 איש על אוטובוס אחד, לעצור באמצע הדרך כדי לספור נוסעים, ואם תתלוננו החברה מיד "תבדוק את הנושא על מנת להפיק לקחים! תלונתכם נמצאה צודקת? קבלו פיצוי 10 ש"ח (אמיתי...)
בק"ס יש הרבה מאוד עליות לא קלות אז ללכת מהכניסה לעיר לאמצע רבי עקיבא זה סרטטט!!! בעוד שלצעוד את רבי עקיבא לכל אורכו זה מקסימום מסלול הליכה נחמד לשעת ליל מאוחרת..רק קסניקי"ם יכולים לייבב על עשר דקות הליכה רגלית...
ומה הירושלמים יגידו?בק"ס יש הרבה מאוד עליות לא קלות אז ללכת מהכניסה לעיר לאמצע רבי עקיבא זה סרטטט!!! בעוד שלצעוד את רבי עקיבא לכל אורכו זה מקסימום מסלול הליכה נחמד לשעת ליל מאוחרת..
1000 צלצולי תודה
ולמה אפשר לדרוך עלינו?
כי אנחנו שותקים!!!
מה עוד אנחנו עושים בכאלו מצבים,
כועסים ועוברים הלאה.
קדימה-
תלונה למבקר המדינה
למשרד התחבורה
תביעות בבית משפט-על תחבורה שלא היתה.
מי שמדבר ולא עושה-חבל על הדיבורים שלו
זה ברכה. אם האוטובוסים לכל קצוות הארץ היו נוסעים בשכונות זה היה פשוט קטסטרופה אחת גדולה. מספיק מה שקורה עכשיו...ומה עם כל הקווים שאין לכם מתחת לבית ורק מהמסוף
קדימה-
תלונה למבקר המדינה
למשרד התחבורה
תביעות בבית משפט-על תחבורה שלא היתה.
מי שמדבר ולא עושה-חבל על הדיבורים שלו
אני גם קיבלתי כזה תגובה.התלוננתי פעמיים לאחרונה, ותראו איזה תגובה קיבלתי.
עשו אותי פסיכית....
תסלחי לי, אבל המשפט הזה לוקח אותי לתקופות אפלות בהם היהודים לא יכלו לחגוג בראש מורם את חגיהם. ולא הייתי רוצים לגרום לאף אוכלוסיה לחיות בימים אפלים כאלו.
אני לא אומרת שהבעיה של התחבורה לא מטרידה. זה מעצבן וצריך לפתור את זה ואם יש פה אפליה בטח צריך לזעוק לשמיים.
אבל שאנשים חוגגים את חגיהם בראש מורם. בעיני זה דווקא בסדר.
התלוננתי פעמיים לאחרונה, ותראו איזה תגובה קיבלתי.
עשו אותי פסיכית....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: