ברנדווין ממש מוצלח...מנדי ברנדויין גם מאוד זול וגם מקצועי מאוד!!! ממליץ בחום
אני גםמנדי ברנדויין גם מאוד זול וגם מקצועי מאוד!!! ממליץ בחום
אני מתעסק עם חתונות ואירועים והפקות כבר קרוב ל8 שנה, ואני יכול להבהיר טיפה את כל הנושא פהאני ינסה להסביר במידע שיש לי מרדכי רוזנפלד יחסית חדש לא עשה הרבה חתונות
יש את לייזער הופמן שהוא יחסית פשוט אבל הוא עם הרבה לייבעדיג משהו חבל"ז יודע לעשות מצב לא נורמלי
ויש את איציק אייזנשטט שהוא פחות מנוסה מלייזער אבל הוא יותר חדשני עם הרבה אקשן...
תחליטו מה אתם מחפשים
כמה הוא לוקח?אני מתעסק עם חתונות ואירועים והפקות כבר קרוב ל8 שנה, ואני יכול להבהיר טיפה את כל הנושא פה
מה שכתבו פה לגבי מרדכי רוזנפלד לבי המקצבים מאוד נכון שבעצם כמעט כל הקלידנים משתמשים עם המקצבים שלו
וזה כבר מראה שהוא אמור להיות פצצה בחתונות , כי הוא יודע בדיוק מה צריך
אבל לאחרונה אני ראיתי אותו בלייב בכמה חתונות שהוא ניגן
ואני חייב לומר שזה שהוא מתעסק בתכנות וכל זה
לא גורע כלום מהנגינה שלו שגם כן רמה מטורפת לא פחות מהמקצבים שלו
מה גם שהוא משתמש הכי טוב עם המקצבים שלו עצמו
אז אם שואלים אותי אני ממליץ בחום על מרדכי רוזנפלד בתור קלידן שיעשה לכם חתונה מטורפת, שמחה , ומקצועית בטירוף , והוא לא יורד בכלום מאחרים שנכתבו פה, והוא ממש מתאים את עצמו כל פעם לפי סגנון החתונה שצריך
בין אם זה חסידי ובין אם זה יותר מודרני.
תראו סרטונים שלו ביוטיוב נראה לי שכתוב "מוטי רוזנפלד" ותחליטו בעצמכם.
אני לא יודע מדוייק אבל אני יודע שלפני כמה חודשים הוא לקח 2800 אני לא יודע כמה מדוייק היוםכמה הוא לוקח?
גם נכוןאין על איציק אייזנשטט
החתונות שהייתי והוא ניגן שם
זה משהו אחר
מוצלח מאוד הייתי לפני שבועים בשתי חתונות שלו באותו שבוע - אותו ישיבה אשששששששש (אחד החתנים היה יתום האלמנה בסוף החתונה ביקשה ממנו ברכה..... )מנדי ברנדויין
הוא לא זכהאגב הוא זכה בקלידן הבא
לא מזמן הוא הופיע איפשהואאפרופו אייתמר שטיין.....
רואים אותו בשוק??
אגב, השם האמיתי שלו רחוק משטיין כרחוק מזרח ממערבאפרופו אייתמר שטיין.....
רואים אותו בשוק??
סליחה שאני אומר אבל במכלול: ברנדווין יותר מוצלחהוא לא זכה
הוא רק היה בגמר, מי שזכה זה איתמר שטיין
הוא כל היום מוציא שירים אם אליהו לייפעראפרופו אייתמר שטיין.....
רואים אותו בשוק??
ממליצים: אליעזר הופמן,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: