אני בכללי אתה ממש טועה חתונה של איציק הוא אפשר לשמוע חתונה של מוישי נישאר טעם של עוד יש טארקים מטורפים רק נקים ואתו דבר מוטירוזנפלדאתה ממש אבל ממש טועה בהגדרות הללו
שתיהם יודעים לעשות נקי או רעש ע"פ בקשת הלקוח והמעלות של איציק הזריזות ידיים והקולות וכו' וכו' לדעתי עדיף.
ודרך אגב אתה מארגן של מי?
מה המספר של איציק אייזנשטט?לכל המתלבטים...
איציק אייזנשטט הוא מטורף מכל ההיבטים הוא מוזיקאלי בטירוף ובגלל זה הוא עושה ליוויים מטורפים קולות שניים ושלשיים ברמה לא נורמלית.. פשוט יודע להשתמש בכלי שאותו הוא מחזיק...
לגבי רוזנפלד אומנם הוא בונה מקצבים וכולם קונים ממנו אותם... אבל הוא בעצמו אומר תשמעו את איציק הוא משתמש בזה יותר טוב ממני...
ולגבי הופמן חוף ממקבים וטרנסים הוא לא מנגן בכלל את השיר... אומנם הוא עושה מצב אבל אם אתה מסתכל על המוזיקה גרידא כשתשמע את החתונה אח"כ בבית בלי כל המצבב תגלה שהוא בכלל לא מנגן את השיר בעצמו...
0533134944מה המספר של איציק אייזנשטט?
אני חוזר עוד פעם רוזנפלד בחיים לא אמר את המלים אלה מי הפה שלו אל תגיד דברים מעצמך ואם זה ממש דחוף לכה שאנשים ישלמו כסף הם יכולים לשלם לי את זה אני גם רוצה חברים יש חברה שלוקחים פחות [כמו רוזנפלד ועוד] והם באתו רמה על תשלמו בשביל המותגמה המספר של איציק אייזנשטט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: