דרוש מידע תזמורת לחתונה

ל.ק.י

משתמש מקצוען
זה בחורף או בקייץ זה משנה המחרים
יש לי שמוליק טיטלבום 3000 עושי פרוש 3800 סנדי דינקל 2200 אברימי לונגר 4500 יאולי דוידוביץ' 4300 מוישי וייס 3500 ברוך ויזל 3600 [מומלץ] מוישי דוידוביץ' 2700 ועוד איזה סגנון תגידו ואז אני יתן לכם עוד

נשנושים

משתמש פעיל
אושי פרוש הוא הלהיט שווה במיוחד
הוא הוא עושה שמחה עד השמיים!!!!
שמחה חסידית אמיתית....
0548494720
72.png

ל.ק.י

משתמש מקצוען
גם אנחנו חשבנו כך, אבל המחותנים לא.
מי עוד יכול לבוא בחשבון?
אגב זה הקבה תלי מי מנגן הם איזה זמר הוא יסתדר יותר יש את חיים פולק שהוא תותך יש לו גם שילוב של קול יפה והקפצה

ראובן.

משתמש חדש
יש לי שמוליק טיטלבום 3000 עושי פרוש 3800 סנדי דינקל 2200 אברימי לונגר 4500 יאולי דוידוביץ' 4300 מוישי וייס 3500 ברוך ויזל 3600 [מומלץ] מוישי דוידוביץ' 2700 ועוד איזה סגנון תגידו ואז אני יתן לכם עוד
האם איציק אייזנשטט מומלץ לחתונה יותר ממוישי מנדלסון? כי אני מבין שבמחירים הם שווים

ק'סניק

משתמש מקצוען
לכל המתלבטים...
איציק אייזנשטט הוא מטורף מכל ההיבטים הוא מוזיקאלי בטירוף ובגלל זה הוא עושה ליוויים מטורפים קולות שניים ושלשיים ברמה לא נורמלית.. פשוט יודע להשתמש בכלי שאותו הוא מחזיק...
לגבי רוזנפלד אומנם הוא בונה מקצבים וכולם קונים ממנו אותם... אבל הוא בעצמו אומר תשמעו את איציק הוא משתמש בזה יותר טוב ממני...
ולגבי הופמן חוף ממקבים וטרנסים הוא לא מנגן בכלל את השיר... אומנם הוא עושה מצב אבל אם אתה מסתכל על המוזיקה גרידא כשתשמע את החתונה אח"כ בבית בלי כל המצבב תגלה שהוא בכלל לא מנגן את השיר בעצמו...

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איציק אייזנשטט
(סתם כי כולם כתבו, ולא באל לי לומר משהו אחר מהעדר)

ל.ק.י

משתמש מקצוען
לכל המתלבטים...
איציק אייזנשטט הוא מטורף מכל ההיבטים הוא מוזיקאלי בטירוף ובגלל זה הוא עושה ליוויים מטורפים קולות שניים ושלשיים ברמה לא נורמלית.. פשוט יודע להשתמש בכלי שאותו הוא מחזיק...
לגבי רוזנפלד אומנם הוא בונה מקצבים וכולם קונים ממנו אותם... אבל הוא בעצמו אומר תשמעו את איציק הוא משתמש בזה יותר טוב ממני...
ולגבי הופמן חוף ממקבים וטרנסים הוא לא מנגן בכלל את השיר... אומנם הוא עושה מצב אבל אם אתה מסתכל על המוזיקה גרידא כשתשמע את החתונה אח"כ בבית בלי כל המצבב תגלה שהוא בכלל לא מנגן את השיר בעצמו...
דבר רישאון שקר גמור רוזנפלד בחיים לא אומר את זה

ל.ק.י

משתמש מקצוען
האם איציק אייזנשטט מומלץ לחתונה יותר ממוישי מנדלסון? כי אני מבין שבמחירים הם שווים
אני יסביר לכה מנדלסון זהה אש בעניים אבל נקי מוזיקה נקיה יפה איזנשטט זה מוזיקה רעושת בלאגן לא שעוממים כלום חוץ מי זריזות ידים וטרקים מנדלסון הרבה יותר מיקצועי בתור מבין ומיתעסק במוזיקה מוטי רוזנפלד הולך מאוד על סגנון של מנדלסון ושוה את זה אני אומר לכה אני מארגן סוגר חתנות יש לו ביקוש מטורף

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אומנם המחיר הוא יותר זול אבל אני ממליץ איין לי ענין לשוק אתו אני מכיר אתו כמו כולם בדיוק אבל אין לי עניין שתשלם סתם מחיר גבוה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה