זה בחורף או בקייץ זה משנה המחריםאין תקציב. ברור שלא מתעלפים לשלם מחיר שיצריך לקיחת משכנתא...
נשמח לשמוע המלצות ומחירים.
זה בחורף או בקייץ זה משנה המחריםאין תקציב. ברור שלא מתעלפים לשלם מחיר שיצריך לקיחת משכנתא...
נשמח לשמוע המלצות ומחירים.
יש לי שמוליק טיטלבום 3000 עושי פרוש 3800 סנדי דינקל 2200 אברימי לונגר 4500 יאולי דוידוביץ' 4300 מוישי וייס 3500 ברוך ויזל 3600 [מומלץ] מוישי דוידוביץ' 2700 ועוד איזה סגנון תגידו ואז אני יתן לכם עודזה בחורף או בקייץ זה משנה המחרים
בקיץ הבעל"טזה בחורף או בקייץ זה משנה המחרים
בסדר זה המחרים פחות או יותר מה שרשמתי אם אתם רוצים לסגור או עוד רעינות תעדכנובקיץ הבעל"ט
ברוך ויזל מאוד מומלץ יש לו קול יפה מקפיץ משתלב בכול הסגנונותבקיץ הבעל"ט
גם אנחנו חשבנו כך, אבל המחותנים לא.ברוך ויזל מאוד מומלץ יש לו קול יפה מקפיץ משתלב בכול הסגנונות
אושי פרוש הוא הלהיט שווה במיוחד
הוא הוא עושה שמחה עד השמיים!!!!
שמחה חסידית אמיתית....
0548494720
אגב זה הקבה תלי מי מנגן הם איזה זמר הוא יסתדר יותר יש את חיים פולק שהוא תותך יש לו גם שילוב של קול יפה והקפצהגם אנחנו חשבנו כך, אבל המחותנים לא.
מי עוד יכול לבוא בחשבון?
האם איציק אייזנשטט מומלץ לחתונה יותר ממוישי מנדלסון? כי אני מבין שבמחירים הם שוויםיש לי שמוליק טיטלבום 3000 עושי פרוש 3800 סנדי דינקל 2200 אברימי לונגר 4500 יאולי דוידוביץ' 4300 מוישי וייס 3500 ברוך ויזל 3600 [מומלץ] מוישי דוידוביץ' 2700 ועוד איזה סגנון תגידו ואז אני יתן לכם עוד
דבר רישאון שקר גמור רוזנפלד בחיים לא אומר את זהלכל המתלבטים...
איציק אייזנשטט הוא מטורף מכל ההיבטים הוא מוזיקאלי בטירוף ובגלל זה הוא עושה ליוויים מטורפים קולות שניים ושלשיים ברמה לא נורמלית.. פשוט יודע להשתמש בכלי שאותו הוא מחזיק...
לגבי רוזנפלד אומנם הוא בונה מקצבים וכולם קונים ממנו אותם... אבל הוא בעצמו אומר תשמעו את איציק הוא משתמש בזה יותר טוב ממני...
ולגבי הופמן חוף ממקבים וטרנסים הוא לא מנגן בכלל את השיר... אומנם הוא עושה מצב אבל אם אתה מסתכל על המוזיקה גרידא כשתשמע את החתונה אח"כ בבית בלי כל המצבב תגלה שהוא בכלל לא מנגן את השיר בעצמו...
אני יסביר לכה מנדלסון זהה אש בעניים אבל נקי מוזיקה נקיה יפה איזנשטט זה מוזיקה רעושת בלאגן לא שעוממים כלום חוץ מי זריזות ידים וטרקים מנדלסון הרבה יותר מיקצועי בתור מבין ומיתעסק במוזיקה מוטי רוזנפלד הולך מאוד על סגנון של מנדלסון ושוה את זה אני אומר לכה אני מארגן סוגר חתנות יש לו ביקוש מטורףהאם איציק אייזנשטט מומלץ לחתונה יותר ממוישי מנדלסון? כי אני מבין שבמחירים הם שווים
אתה אמרגן לחתונות?אומר לכה אני מארגן סוגר חתנות יש לו ביקוש מטורף
כןאתה אמרגן לחתונות?
כשיש לי זמן אני מתעסק בזה קצת עם חבר ביחד
3800 בקיץ בחורף 3500כמה אושי פרוש לוקח לחתונה מישהו יודע?
אשמח לתגובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: