מה קשר שהפקקים האלה זה לא שנה ולא שנתיים מאז שאני זוכר את עצמי אני זוכר שיש שם פקקיםאפשר הסבר הגיוני מה הקשר לגוטרמן?
מה קשר שהפקקים האלה זה לא שנה ולא שנתיים מאז שאני זוכר את עצמי אני זוכר שיש שם פקקיםאפשר הסבר הגיוני מה הקשר לגוטרמן?
בדיוק לכן מרחיבים את הכבישמה קשר שהפקקים האלה זה לא שנה ולא שנתיים מאז שאני זוכר את עצמי אני זוכר שיש שם פקקים
אין דבר בעירייה שלא קשור למשרד ממשלתי (כמעט) ועם כ"ז יש ראשי הרים שעובדים קשה במסדרונות הכנסת, ורואים שכל ראש עיר מה שבאמת איכפת לו מקודם מאוד יפה בעיר, תבדוק בכל מקום, תחומי ההתעניינות שלו עובדים יפה, מה שקורה פה זה שהסוס כבר זקן, בעבר היה עובד קשה בכל מיני תחומים, היום הוא גם לא מקושר מספיק, יאלה לומר לו תודה על הכל ולהתקדם, יש צעירים שמוכנים להסתער ע"ז ולא לישון בלילה עד שזה יסודר, תאר לך אם כל האנרגיה שהרב גוטרמן מוציא להיות קשור בבתי גדו"י הוא היה ממציא לטובת שכנוע של גדו"י להגיד למקלב או לאחרים שזה יהיה בראש מעייניהם, כמה זה היה מתקדם????אפשר הסבר הגיוני מה הקשר לגוטרמן? הסמכות היחידה שיש לו אולי בקשר לפרוייקט הזה כרגע היא רק הפסקת העבודות בבין הזמנים...
למשרד התחבורה בראשות מקלב ניסית בכלל לפנות?
פעם הבאה פשוט תצאו ממתתיהולנו לקח חצי שעה כיכר השבטים כדי לצאת מהעיר....
רק מזכיר ששתי המשרדים הממשלתיים - פנים ותחבורה - נמצאים בידיים חרדיותאין דבר בעירייה שלא קשור למשרד ממשלתי (כמעט) ועם כ"ז יש ראשי הרים שעובדים קשה במסדרונות הכנסת, ורואים שכל ראש עיר מה שבאמת איכפת לו מקודם מאוד יפה בעיר, תבדוק בכל מקום, תחומי ההתעניינות שלו עובדים יפה, מה שקורה פה זה שהסוס כבר זקן, בעבר היה עובד קשה בכל מיני תחומים, היום הוא גם לא מקושר מספיק, יאלה לומר לו תודה על הכל ולהתקדם, יש צעירים שמוכנים להסתער ע"ז ולא לישון בלילה עד שזה יסודר, תאר לך אם כל האנרגיה שהרב גוטרמן מוציא להיות קשור בבתי גדו"י הוא היה ממציא לטובת שכנוע של גדו"י להגיד למקלב או לאחרים שזה יהיה בראש מעייניהם, כמה זה היה מתקדם????
מוזמנים לפנות למקלב ולמשה ארבל ולדרוש תשובותהאחריות על הנציגות הארצית אינה פחותה מהאחריות של הנציגות המוניציפאלית
אין שום השוואה בין עיר רגילה לעיר מאחורי הקו הירוקאין דבר בעירייה שלא קשור למשרד ממשלתי (כמעט) ועם כ"ז יש ראשי הרים שעובדים קשה במסדרונות הכנסת, ורואים שכל ראש עיר מה שבאמת איכפת לו מקודם מאוד יפה בעיר, תבדוק בכל מקום, תחומי ההתעניינות שלו עובדים יפה, מה שקורה פה זה שהסוס כבר זקן, בעבר היה עובד קשה בכל מיני תחומים, היום הוא גם לא מקושר מספיק, יאלה לומר לו תודה על הכל ולהתקדם, יש צעירים שמוכנים להסתער ע"ז ולא לישון בלילה עד שזה יסודר, תאר לך אם כל האנרגיה שהרב גוטרמן מוציא להיות קשור בבתי גדו"י הוא היה ממציא לטובת שכנוע של גדו"י להגיד למקלב או לאחרים שזה יהיה בראש מעייניהם, כמה זה היה מתקדם????
הוא לא מצב הזוי כי כנראה לא מספיק נאבקים, וכן, צריך להיאבק על כל דבר, יש להם מספיק בעיות על הראשרק מזכיר ששתי המשרדים הממשלתיים - פנים ותחבורה - נמצאים בידיים חרדיות
במשרדי ממשלה צריך להיאבק כשהם נמצאים בשליטה לא חרדית, המצב הזה שבו הדברים תקועים דווקא כאשר הנציגות החרדית שולטת (לכאורה) במשרדים הממשלתיים האחראים לנושא, הוא מצב הזוי...
מספיק בעיות?הוא לא מצב הזוי כי כנראה לא מספיק נאבקים, וכן, צריך להיאבק על כל דבר, יש להם מספיק בעיות על הראש
אחרי 15 שנהבדיוק לכן מרחיבים את הכביש
להזכיר כמה זמן תיכננו את הרכבת הקלה בגוש דן?אחרי 15 שנה
מה היתה התשובה של מקלב?כמויות של אנשים ניסו לפנות
כן? מנין לך?כמויות של אנשים ניסו לפנות
יחסמו כל פעם נתיב אחד לסירוגין וזה שווה את זהבשביל זה יצטרכו לחסום את הכביש לגמרי לשבועיים לפחות
זה מה שעשו אתמוליחסמו כל פעם נתיב אחד לסירוגין וזה שווה את זה
הכל קשור להכלזה לא קשור לפקקים בלילות ב-446
מוזמנים לפתוח אשכול חדש
הפקקים ב-446 בלילות הם באשמת משרד התחבורה נטו
אגב, גאון מי שמיתג את "בוסו" כפתרון קסם לכל בעיות המגזר
את סדר היום בנושא קובע משרד הפנים בראשות משה ארבלהייתי מצפה מראש העיר להגיע כל שני וחמישי לועדות בכנסת בענין התחבורה בעיר ודרכי הגישה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: