תכתוב לי נוסח ואשלח למרות שאיני תושבת העיר.בינתיים רק ששה התלוננו מאז פתיחת האשכול? אם לא נעזור לעצמינו - מי יעזור לנו?
תכתוב לי נוסח ואשלח למרות שאיני תושבת העיר.בינתיים רק ששה התלוננו מאז פתיחת האשכול? אם לא נעזור לעצמינו - מי יעזור לנו?
כאן כתוב “מודיעין עילית” מונה כ- 75,000 תושבים בכ-11,000 בתי אבכמה בתי אב בק"ס?
מי מתנדב לצלם את מצב הפקקים?אם ניסו ולא הצליחו ננסה שוב עד שנצליח
אני רק יודעת שנושא מסויים היה תקוע הרבה זמן כאן בעיר
עד שיום אחד הלכתי לצלם את מה שקורה שם והפצתי במיל להרבה מאוד אנשים
קשורים ולא קשורים.
ואחרי יומיים הגיעו כתבים מהתקשורת (לא קראתי להם והם באו לבד) ועשו כתבה ענקית.
אחרי חודש מצאו תקציב ואישור ופתרו את הבעיה.
אם זאת השפה- אז נדבר בה.
אולי כדאי לנסח כאן איזו מודעה כדי שמי שקשה לו לשבת לנסח יוכל רק להעתיק ולשלוח
כבר פנו והתגובה שלהם היתה שזה מורכב כי יש 7 רשויות שאחראיות על הכביש הזה.מה לגבי פניה לתקשורת? למשל ל"יהיה בסדר"?
מייל של יהיה בסדר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה לגבי פניה לתקשורת? למשל ל"יהיה בסדר"?
בכיוון הנגדי אין פקק, השאלה היא באיזו שעה זהאין לי מושג אם הפקק בכיוון הנגדי הוא גם בגלל ההפגנה או מן הענין שבשגרה
נכון, אבל...בגישה הזו נבנתה מודיעין עילית.
כל העיר הזו נבנתה טלאים טלאים. הכל קרקעות פרטיות, כשכל יזם לא רואה מעבר לאף שלו. בלי תכנון מקדים (כמו ביתר עילית לדוגמא) - התחילה כשכונה אחת, נוסף עוד רחוב, ועוד שכונה, ועוד שני רחובות, ו-הופ, יש כאן עיר!. לא היה שום שלב באמצע שבו היה אפשר לעצור ולומר: "רגע, אנחנו הולכים בכיוון של עיר, בואו נתכנן אותה, נבנה כבישי גישה, נקצה מקומות למבני ציבור, לפארקים, ניצור מעברים נורמליים בין רחובות".
עכשיו אנחנו אוכלים את הפירות של התכנון המופתי הזה.
רק חסר שם תיאור של הכיבוד בועדה.... בטח צ'ולנט מהביל וקוגלים משני סוגים....הדיון בכנסת על הכביש:
https://www.nevo.co.il/law_html/Law103/20_ptv_394467.htm
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: