דרוש מידע תושבי מודיעין עילית זועמים: העיר נצורה כל יום במשך שעות

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למה לא מארגנים הפגנה?
כי מה, כל האברכים של קריית ספר יעמדו בהפגנה? ועל מה?? על כביש!!!
זה לא זעקה על פירצה בחומת הדת.
צריך לזעוק לא על הכביש אלא על ה'ביטול תורה וכמה מכשולות יצאו מזה רח"ל' ובחתימת רבני העיר, כך אולי יזוז משהו.
אני מתנדב לנסח את המודעה הראשונה על שר תחבורה שרוממות חוקי התורה בפיו, ורבבות שעות של ביטול תורה שהוא יכול למנוע בהינף יד ואינו עושה כלום וכו' וכו'.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
למה לא מארגנים הפגנה?
כי מה, כל האברכים של קריית ספר יעמדו בהפגנה? ועל מה?? על כביש!!!
זה לא זעקה על פירצה בחומת הדת.
צריך לזעוק לא על הכביש אלא על ה'ביטול תורה וכמה מכשולות יצאו מזה רח"ל' ובחתימת רבני העיר, כך אולי יזוז משהו.
אני מתנדב לנסח את המודעה הראשונה על שר תחבורה שרוממות חוקי התורה בפיו, ורבבות שעות של ביטול תורה שהוא יכול למנוע בהינף יד ואינו עושה כלום וכו' וכו'.
מסכן סימוטריץ'.
מה נפלתם עליו?
הרגע נחת לכסאו.
העיר לא הוקמה בשבוע שעבר...

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
אני חושבת שפשוט צריך לארגן הפגנה
נמאס מכתבות תסקיר מה כבר התקדם ועוד כמה שנים זה יקח
עם קרדיטים הזויים להמון אנשים שלא עושים כלום.

כן הפגנה כזאת גדולה ומעצבנת
עם הרבה בלגן
הרבה רעש
קצת בושות
קצת תקשורת

והעיקר- שינוי בשטח.

השאלה רק איפה.

על מי צריך ללחוץ?
ראש העיר לא רלוונטי לענין זה אני מאמינה שגם הוא רוצה שזה יסתדר, אבל זה לא בידיו כי הכביש לא בתחום שיפוטו.
מי כן? מע"צ? משרד התחבורה?
רק תגידו מי.
כבר ניסו לפנייך רבים וטובים. בעיר הזו אין עם מי לבנות מדינה........ וגם לא בטווח שזה יעזור.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
כבר ניסו לפנייך רבים וטובים. בעיר הזו אין עם מי לבנות מדינה........ וגם לא בטווח שזה יעזור.
אם ניסו ולא הצליחו ננסה שוב עד שנצליח

אני רק יודעת שנושא מסויים היה תקוע הרבה זמן כאן בעיר
עד שיום אחד הלכתי לצלם את מה שקורה שם והפצתי במיל להרבה מאוד אנשים
קשורים ולא קשורים.
ואחרי יומיים הגיעו כתבים מהתקשורת (לא קראתי להם והם באו לבד) ועשו כתבה ענקית.

אחרי חודש מצאו תקציב ואישור ופתרו את הבעיה.
אם זאת השפה- אז נדבר בה.

איצל'ה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חברים, לא לשכוח!
הפגנה עושים מתי שהעירייה לא מתייחסת למצב בכלל!
פה מדובר לצערי בעירייה חרדית עם ראש עיר חרדי שהבטיח כמה וכמה פעמים בנושא הזה שיהיו הפתעות, זה לא עניין של תקציבים זה עניין של ראש העיר.
הפגנה לא תעזור!!!
צריך להעלות את הנושא בתקשורת ולהעלות אותו לסדר היום אולי עוד 5/10 שנים ייצא משהו...
רק שבוע שעבר חסמו את כביש 446 למשך 4 שעות בלילה [משעה 00:00] חזרתי מחתונה בבני ברק, עמדתי בפקק למעלה משעה!!!!!!
זה חסר הגיון!!!
ומה?
אני מגיע למקום שבו אמור להתבצע העבודות, ומה אני רואה??
כלום!!!!
2 פועלים יושבים בצד ולועסים מה שנראה היה לי כפיתה!!!!

אולי זה שיגרתי העומסים. אבל לא נשכח את אותו היום שמשאית התהפכה בכניסה לעיר וגרמה לחסימה כללית של העיר וניתוק מהעולם החיצון!!!!!
נקווה לטוב.

שירה ד.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
חברים, לא לשכוח!
הפגנה עושים מתי שהעירייה לא מתייחסת למצב בכלל!
פה מדובר לצערי בעירייה חרדית עם ראש עיר חרדי שהבטיח כמה וכמה פעמים בנושא הזה שיהיו הפתעות, זה לא עניין של תקציבים זה עניין של ראש העיר.
הפגנה לא תעזור!!!
האמת שאני מסכימה הכל בגלל ראש העיר!
זה לא פיר שראש עיר מקבל מסוק עם התפקיד רם המעלה שלו כך שהוא לא נתקע בפקקים אף פעם, לא הוא ולא משפחתו!

cherry c

משתמש סופר מקצוען
האמת שאני לא מבינה איך שנים על גבי שנים יש כניסה אחת ויחידה לעיר ענקית כ"כ.
זה סכנת נפשות.
אם ח"ו נחסמת הכניסה/יציאה לעיר ויש שריפה או חולה שאיבד הכרה, אז מה? יחכו שעות עד שהפקק ישתחרר?

אני לא חושבת שזה קשור ישירות לראש העיר, ולא נראה לי שפניות לסמוטריץ שהרגע התיישב.
זה מע"צ והם רשות משל עצמם.

דוקא הרעיון של לצלם/להסריט ולהפיץ במיילים וברשתות הוא רעיון מצוין, אז גם מי שלא קשור ולא אחראי מנסה לעזור.

זושא כץ

משתמש מקצוען
ברור שגם ראש העיר אשם.
איך אישרת איכלוס אם אין תשתיות מתאימות?
זה גם פחות או יותר מה שנאמר בדיון שהיה על זה בכנסת.
אני מבין שכבודו מציע לראש העיר לעכב טופס 4 למרות מצוקת הדיור כשמחכים מאות זוצי''ם להכנס לדירתם עד שיהיה עוד כניסה בעוד לכה''פ 5-6 שנים

A052

משתמש סופר מקצוען
כולכם שואלים הרבה שאלות, ושוכחים שאת חברת נתיבי ישראל לא מעניין כלום!
מעניין אותם רק הם בעצמם והמשכורת שלהם!
בעבר גם היה תחקיר שהם יוזמים עבודות דווקא בימי שבתון למיניהם כדי לקבל שכר כפול...

היחידים שיכולים לעשות משהו זה החכים והשרים למיניהם, ובטוח שגם לחץ תקשורתי יכול לעזור.

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אם הפיצול לא יהיה 200 מטר קודם זה לא יעזור הרבה
אין שם מקום לפיצול. וגם כשירחיבו את הכביש אין הרבה סיכוי שזה יתבצע, ממש כמו הכביש בין חשמונאים לק"ס עם הנתיב אחד שהרחיבו אותו לנתיב אחד...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה