אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
למה לא? הכביש של הבריכה זה אחת היציאות של המושב וזה יכול להפריע. לא מצדיק את ההתנהגות של הוועד של מתתיהו אבל זה בהחלט בתוך המושב
גם חושבת שזה הפתרון,התושבים צריכים לדרוש פתיחה של נתיב נסיעה דרך מתתיהו! הדבר יפתור את כל הבעיה!!!
שיבושי התנועה העיקריים יהיו בקטע מחשמונאים למודיעין עילית.
פתיחה של כביש למתתיהו תוסיף עוד נתיב ותפתור את הסיפור
מה שייך פה הגיוני? אם יש עבודות בכביש זה הגיוני. ואם האירוסין היו בכרמיאל זה הגיוני. וגם אם היו בבית חלקיה והיית צריכה לקחת שני אוטובוסים זה הגיוני. ואם היינו לפני 200 שנה, הייתם צריכים לצאת לאירוסין כבר מחר השכם בבוקר כל המשפחה על שיירת חמורים, ולהגיע ברביעי בלילה כדי שיהיה לכם זמן לנוח מהמסע לפני האירוסין. חוץ מזה, לפי וייז אם תצאי ב-21:30 ותסעי דרך רנתיס תהיי בבית ב-22:15 (אופס, גיליתי שלמודיעין עילית יש בעצם עוד כביש גישה!)ביום חמישי יש לי ארוסין בב"ב זה אומר לצאת מב"ב ב9.30 כדי להיות בבית ב11.30 הגיוני??
אז נכון שבעתיד יהיה טוב אבל אפשר למצוא פתרונות איך להפריע פחות
מה שייך פה הגיוני? אם יש עבודות בכביש זה הגיוני. ואם האירוסין היו בכרמיאל זה הגיוני. וגם אם היו בבית חלקיה והיית צריכה לקחת שני אוטובוסים זה הגיוני. ואם היינו לפני 200 שנה, הייתם צריכים לצאת לאירוסין כבר מחר השכם בבוקר כל המשפחה על שיירת חמורים, ולהגיע ברביעי בלילה כדי שיהיה לכם זמן לנוח מהמסע לפני האירוסין. חוץ מזה, לפי וייז אם תצאי ב-21:30 ותסעי דרך רנתיס תהיי בבית ב-22:15 (אופס, גיליתי שלמודיעין עילית יש בעצם עוד כביש גישה!)
אויעבר חוכם.(אופס, גיליתי שלמודיעין עילית יש בעצם עוד כביש גישה!)
הריני מכריז: לא הכל דבש. החיים מלאים בקשיים, גדולים וקטנים, בכל התחומים. אפילו לפעמים קשה לנשום.חגי!
מה אתה מנסה לשכנע אותנו שהכל דבש?
אנשים תקועים בפקק בכביש של חמש קילומטר עם נתיב אחד לכל צד.
הגישה מרנטיס היא לאחר שאתה יוצא מקרית ספר.
אתה מוזמן לכאן בשעות הבוקר ולזחול איתנו במעלה 446 בואכה שילת וכן בחזור מארבע ואז תבין את הזעם הכבוש של התושבים.
זה לא. אני יודע שגם אם אכתוב כאן שלא עוברים בדרך בתוך שום ישוב ערבי, ושאנכי נסעתי שם המון פעמים, ושמאות יהודים נוסעים שם כל בוקר לעבודה וכל ערב הביתה, זה לא ירגיע כאן אף אחד. לכן אני אומר לך: רוב הפחד הוא כי לא מכירים. אם תסע כמה פעמים, תתרגל.אויעבר חוכם.
זה כמו לנסוע דרך רמאללה מירושלים ולגלות עוד כביש גישה לירושלים
עדיין אתה אויעבר חיכם.זה לא. אני יודע שגם אם אכתוב כאן שלא עוברים בדרך בתוך שום ישוב ערבי, ושאנכי נסעתי שם המון פעמים, ושמאות יהודים נוסעים שם כל בוקר לעבודה וכל ערב הביתה, זה לא ירגיע כאן אף אחד. לכן אני אומר לך: רוב הפחד הוא כי לא מכירים. אם תסע כמה פעמים, תתרגל.
הסדומיות היא שהם ישתמשו בכל השירותים שמ"ע מציעה, ובתגובה יחסמו לנו את הגישה.לקרוא להם 'סדומיים' זה קצת מוגזם, מובן מאד שהם לא רוצים להפוך את היישוב השקט שלהם לכביש בינעירוני.
גילוי אמריקה.(אופס, גיליתי שלמודיעין עילית יש בעצם עוד כביש גישה!)
הכביש עובר בתוך היישוב, בקצה ממש בסמוך ונושק לבתים שבקצה הרחובות ששם.הכביש לא עובר בתוך הישוב כלל! רק לצידו.
עברתם שם באזור בימים האחרונים אולי?ככל הידוע לי אין.
עברתי.עברתם שם באזור בימים האחרונים אולי?
לירושלים אפשר לנסוע דרך ההתנחלויות, ויש גם אוטובוס של אגד תעבורה [עם תחנה בכניסה למודיעין עילית] דרך שם, קו 468 https://www.bus.co.il/otobusimmvc/Line_Places/1010/468_83_-1069776502, [כמובן שזה מאריך את הדרך, אבל אם המצב ב446 כל כך בלתי נסבל אולי בשעות מסויימות זה עדיף.גילוי אמריקה.
לכיוון המרכז בלבד (לא ירושלים ולא מודיעין),
ולרכב פרטי בלבד.
נהגים אכן חוגגים עליו.
ונשים עובדות שאין בבעלותן רכב?
עומדות יפה בפקקים.
והנוסעים לירושלים?
כנ"ל.
הגישה למודיעין עילית זו קטסטרופה.
נקווה שהעבודות הולכות לשפר את המצב.
אגב, התחילו?
לא ראיתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: