חלומות נעימיםרק אני שמחה שבכלל הולכים לעשות פה משו???
שיהיו שבועים קשים, אבל הלואי שיזוז משו עם הפקקים היומיומיים המטורפים האלו!
לא נשמע כמו משהו שיפתור את בעית הפקקיםמה זה קידוחי נסיון?
קידוחים למציאת בארות נפט, כדי לפתור את התושבים לצמיתות מתשלום מיסים...מה זה קידוחי נסיון?
זו ציניות, נכון?החל מהשעה 10 בלילה!
למה לא ב10 בבוקר?
פשוט ניתוק ואטימות מצרכי התושבים!
וברצינות...קידוחים למציאת בארות נפט, כדי לפתור את התושבים לצמיתות מתשלום מיסים...
הנושא הוא שעות העבודה המוקדמותלאחרונה סיימו להרחיב את הכביש שבין אלעד לראש העין לשני נתיבים, ולנו היתה הרווחה. היו כמה חודשים של לחץ עם תמרורים ונתיבים צרים במיוחד, אבל חשבנו על העתיד ושמחנו. עכשיו עובדים על הקטע שבין אלעד לשוהם.
זו ציניות, נכון?
תאמינו לי שכשזה ייגמר אתם תשמחו.
אם יעבדו רק מ-12 עד 5 העבודה תקח עוד מספר ימים של קידוחים. ובבניה עצמה - אולי היא תתארך בכמה שבועות של אי-נוחות. הלזה תקרא התחשבות? לא זכיתי לשוטט הרבה במודיעין עילית (חוץ מזה שאנכי ורבים מחבריי התחתנו שם), אבל ב-22:00 בלילה יהודי נוסע על כביש מכבית במהירות שאסור לפרסם. אצלכם באמת יש כ"כ הרבה תנועה בשעה כזו?הנושא הוא שעות העבודה המוקדמות
מדובר בעיר חרדית עם 10000 משפחות.אם יעבדו רק מ-12 עד 5 העבודה תקח עוד מספר ימים של קידוחים. ובבניה עצמה - אולי היא תתארך בכמה שבועות של אי-נוחות. הלזה תקרא התחשבות? לא זכיתי לשוטט הרבה במודיעין עילית (חוץ מזה שאנכי ורבים מחבריי התחתנו שם), אבל ב-22:00 בלילה יהודי נוסע על כביש מכבית במהירות שאסור לפרסם. אצלכם באמת יש כ"כ הרבה תנועה בשעה כזו?
ק"ס עיר גדולה לאלוקים...אם יעבדו רק מ-12 עד 5 העבודה תקח עוד מספר ימים של קידוחים. ובבניה עצמה - אולי היא תתארך בכמה שבועות של אי-נוחות. הלזה תקרא התחשבות? לא זכיתי לשוטט הרבה במודיעין עילית (חוץ מזה שאנכי ורבים מחבריי התחתנו שם), אבל ב-22:00 בלילה יהודי נוסע על כביש מכבית במהירות שאסור לפרסם. אצלכם באמת יש כ"כ הרבה תנועה בשעה כזו?
ברור לי שבתוך בני ברק שמחה והמולה. אחוז גדול של אברכים, לא צריכים לקום מוקדם. אבל כביש 4 הסמוך אליה די ריק בין 22:00 ל-00:00. והרי מתישהו צריכות עבודות להתבצע, לכן אם מודיעים מראש אנשים היכולים יקדימו את נסיעתם במקצת, ואלה שלא יכולים יאלצו להמתין כמה דקות.ק"ס עיר גדולה לאלוקים...
האם גם על בני ברק אתם שואלים אם יש תנועה בשעה הזו????????????????
אני מזכיר לכבודו שבזמן העבודה עצמה התושבים סובלים בד"כ מנתיבים צרים מאד בכל שעות היממה, לכן משתדלים לקבוע לו"ז צפוף ככל שניתן לסיים את העבודות בהקדם. אני לא מדבר על המצב בתוך העיר בשעות האלה. בכביש הגישה, ממה שזכור לי אין עומס. זה לא שסוגרים את הכביש, אלא בכל פעם יש נתיב אחד וצריך לחכות כ-5 דקות, עושים את זה בתיקוני כבישים בכל מקום בארץ.מדובר בעיר חרדית עם 10000 משפחות.
יש בה 3 אולמות שמחה
יש לה רק כביש גישה אחד
ולכביש יש רק נתיב אחד לכל כיוון.
זה דומה למכבית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: