דרוש מידע תושבי מודיעין עילית-- הכונו לפקקי ענק בכל ערב החל מהשעה 22:00

זושא כץ

משתמש מקצוען
IMG-20190209-WA0003.jpeg

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
מה זה קידוחי נסיון?

שירה ד.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שיותר נכון לכתוב בכותרת תושבי מודיעין עילית היכונו לפקקים מצומת שילת 24 שעות ביממה:mad::(:mad:

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לאחרונה סיימו להרחיב את הכביש שבין אלעד לראש העין לשני נתיבים, ולנו היתה הרווחה. היו כמה חודשים של לחץ עם תמרורים ונתיבים צרים במיוחד, אבל חשבנו על העתיד ושמחנו. עכשיו עובדים על הקטע שבין אלעד לשוהם.
החל מהשעה 10 בלילה!
למה לא ב10 בבוקר?

פשוט ניתוק ואטימות מצרכי התושבים!
זו ציניות, נכון?
תאמינו לי שכשזה ייגמר אתם תשמחו.

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הלוואי!
תביאו בחשבון כשאתם מזמינים אורחים....
כשאתם יוצאים לחתונה ומשאירים תינוק בבית- שאמא עד הארוחה הבאה חוזרת...

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
זה לא רק לתושבי מודיעין עילית, זה לכל משתתפי הארועים בעיר!

R DESIGN

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קידוחים למציאת בארות נפט, כדי לפתור את התושבים לצמיתות מתשלום מיסים...
וברצינות...
קידוחי ניסיון הם לצורך הכנת דו"ח קרקע (=הנחיות לקונסטרוקטור וליועץ כבישים עבור תכנון הביסוס והמצעים בכביש) מפורט.
ז"א שרק אחרי הקידוחים יערך הדו"ח ויועבר ליועצים לרלוונטים לתכנון הכביש...
יש לכם הרבההה זמן לחכות

זושא כץ

משתמש מקצוען
לאחרונה סיימו להרחיב את הכביש שבין אלעד לראש העין לשני נתיבים, ולנו היתה הרווחה. היו כמה חודשים של לחץ עם תמרורים ונתיבים צרים במיוחד, אבל חשבנו על העתיד ושמחנו. עכשיו עובדים על הקטע שבין אלעד לשוהם.

זו ציניות, נכון?
תאמינו לי שכשזה ייגמר אתם תשמחו.
הנושא הוא שעות העבודה המוקדמות

זושא כץ

משתמש מקצוען
התושבים צריכים לדרוש פתיחה של נתיב נסיעה דרך מתתיהו! הדבר יפתור את כל הבעיה!!!
שיבושי התנועה העיקריים יהיו בקטע מחשמונאים למודיעין עילית.
פתיחה של כביש למתתיהו תוסיף עוד נתיב ותפתור את הסיפור

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנושא הוא שעות העבודה המוקדמות
אם יעבדו רק מ-12 עד 5 העבודה תקח עוד מספר ימים של קידוחים. ובבניה עצמה - אולי היא תתארך בכמה שבועות של אי-נוחות. הלזה תקרא התחשבות? לא זכיתי לשוטט הרבה במודיעין עילית (חוץ מזה שאנכי ורבים מחבריי התחתנו שם), אבל ב-22:00 בלילה יהודי נוסע על כביש מכבית במהירות שאסור לפרסם. אצלכם באמת יש כ"כ הרבה תנועה בשעה כזו?

זושא כץ

משתמש מקצוען
אם יעבדו רק מ-12 עד 5 העבודה תקח עוד מספר ימים של קידוחים. ובבניה עצמה - אולי היא תתארך בכמה שבועות של אי-נוחות. הלזה תקרא התחשבות? לא זכיתי לשוטט הרבה במודיעין עילית (חוץ מזה שאנכי ורבים מחבריי התחתנו שם), אבל ב-22:00 בלילה יהודי נוסע על כביש מכבית במהירות שאסור לפרסם. אצלכם באמת יש כ"כ הרבה תנועה בשעה כזו?
מדובר בעיר חרדית עם 10000 משפחות.
יש בה 3 אולמות שמחה
יש לה רק כביש גישה אחד
ולכביש יש רק נתיב אחד לכל כיוון.

זה דומה למכבית?

נחמי ברלינגר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ק"ס עיר גדולה לאלוקים...
האם גם על בני ברק אתם שואלים אם יש תנועה בשעה הזו????????????????

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ק"ס עיר גדולה לאלוקים...
האם גם על בני ברק אתם שואלים אם יש תנועה בשעה הזו????????????????
ברור לי שבתוך בני ברק שמחה והמולה. אחוז גדול של אברכים, לא צריכים לקום מוקדם. אבל כביש 4 הסמוך אליה די ריק בין 22:00 ל-00:00. והרי מתישהו צריכות עבודות להתבצע, לכן אם מודיעים מראש אנשים היכולים יקדימו את נסיעתם במקצת, ואלה שלא יכולים יאלצו להמתין כמה דקות.
מדובר בעיר חרדית עם 10000 משפחות.
יש בה 3 אולמות שמחה
יש לה רק כביש גישה אחד
ולכביש יש רק נתיב אחד לכל כיוון.

זה דומה למכבית?
אני מזכיר לכבודו שבזמן העבודה עצמה התושבים סובלים בד"כ מנתיבים צרים מאד בכל שעות היממה, לכן משתדלים לקבוע לו"ז צפוף ככל שניתן לסיים את העבודות בהקדם. אני לא מדבר על המצב בתוך העיר בשעות האלה. בכביש הגישה, ממה שזכור לי אין עומס. זה לא שסוגרים את הכביש, אלא בכל פעם יש נתיב אחד וצריך לחכות כ-5 דקות, עושים את זה בתיקוני כבישים בכל מקום בארץ.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה