נעשים על ידי תושבים שלא גרים בשכונה?הרבה מההפגנות ב ד’ נעשות ע"י תושבים שבכלל לא גרים בשכונה,
הם באים, מפגינים והולכים.
יש הערב כינוס להקמת בית הכנסת 'ברדיטשוב' ברחוב רב זביד
מוזמנים להשתתף, יש כיבוs
השבוע ראו איך אחרי סיבוב גוועלד בשכונה הם עלו על מוניות וחזרו לרמה ב או למאה שעריםבהרבה מההפגנות בד' (יש הרבה הפגנות בד', ובחלקם הגדול)
נעשים על ידי תושבים שלא גרים בשכונה?
אני דווקא הייתי עד להפגנה (השבוע) בה חוליגנים באו להכות את המפגינים וצעקו "תחזרו לרמה ב'" כדי לשדר מסר שהמפגינים באו משם (הבנתי שככה הם עושים תמיד), אך שאחד פנה אליהם בשאלה "מי לא מפה?" הם צעקו "תחזור לרחוב שלך" "אתה לא גר ברחוב הזה" "לך לד'3" ועוד קריאות (לכל אחד משהו אחר)
פחדו מהאלימות והחליטו לחזור לד'2 אחרי נסיעה קצרה עם מונית.השבוע ראו איך אחרי סיבוב גוועלד בשכונה הם עלו על מוניות וחזרו לרמה ב או למאה שערים
תפחית את כמות הזעמים זה מזיק לבריאותפחדו מהאלימות והחליטו לחזור לד'2 אחרי נסיעה קצרה עם מונית.
רק לציין שהיו פצועים במקום מבין המוחים (ע"י חוליגנים) ועל כך קפץ זעמי.
אני עמדתי אז ברח' שד' האמוראים בד'1 ואלו ההסברים שקיבלתי למראה האמבולנסים הממהרים (איחוד הצלה ומד"א 1). - והמוניות המגיעות מאותו כיוון.
ומי חכם יבין פשר דבר על מה קפץ הזעם.
אבל כן שמעתי משו שיש תנודות בזה בין הרמות.הכל כולל הכל!
כמו שכתבו כבר למעלה
טעות. קריטית.כי המכשיר הכשר הוא לא קמיע הוא עוד אפשרות ודרך לחינוך ותו לא.
אולי ד'1 שזה החלק כמעט הכי קטן ברמה ד' (למעט ד'5).בד', לדעתי, ויש פה כאלה שחלקו על זה, יש הרבה סיכויים שהקנאים ישלטו.
במתחרדים בדרך כלל מה שסמוך לשכונה חרדית מתחרד יותר מהר וזה סגנון דומה לשכונה החרדית הסמוכה.אגב, אני רואה שבינתיים אף אחד לא התייחס פה למתחרדים.
יש כאלה שעדיף להם ללכת לשם.
מה זה מלאה? זה בקושי התאכלס! (וגם מה שהתאכלס בקושי יש קנאים)ד'3 (החלק הכי גדול ברמה ד') גם מלאה בקנאים.
זה מה שיקרה לכל מי שיעשה בעיות, כמורק לציין שהיו פצועים במקום מבין המוחים
מי שלא מתאים לו שיחזור לקסבה ברמה ב'. מחירי הדירות שם יותר זולים שם מד'. ירושלמים נורמטיביים שבאים לחיות על פי ההלכה (לא עוברים על לא תגזול וכו') (וכך הוא רוב הציבור) מוזמנים לגור בשכונה.ישרפו חנויות פלאפונים
לינק לשותפות בבניית בית הכנסתיש הערב כינוס להקמת בית הכנסת 'ברדיטשוב' ברחוב רב זביד
מוזמנים להשתתף, יש כיבוד.
ליטאי אברכי או מודרני?נראה לי זבעיקר ליטאי.
באיזה ד' זה?לינק לשותפות בבניית בית הכנסת
קהילת ברדיטשוב בית שמש
n.matching.click
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: