כמו בהרבה שכונות בבית שמשחחח
זה רק מראה שברמה ד יש את כל הסגנונות
זה בגדול העיר הזו
יש שכונות שהן רק של ___________
ויש שכונות שיש בהן מכלול
כמו בהרבה שכונות בבית שמשחחח
זה רק מראה שברמה ד יש את כל הסגנונות
הורדו כבר ברוב השטיבלאךנפצו נדרים פלוס
אין לי כל ספקתרשו לי לנחש ולתת מדגם ראשוני עוד לפני הביצוע...
שזה לא יעלה שום דבר וישאיר את כולנו עם אותן שאלות כמו עכשיו.
חינוך זה תפילות ותפילות זה חינוך.
כל השאר זו השתדלות. שלצערנו נצרכת בדור הזה יותר מתמיד.
אם אתם ליטאים או חסידים רגיליםאנחנו שוקלים מעבר לעיר ורוצים לשאול כמה שאלות
כיום אחרי שהמחירים עלו דרסטית,כמה עולה שכירות 3 חד' ברמה א וב רמה ג'?
האם ניתן למצוא עבודה בקלות ושהבעל יהיה אברך או פשוט הכל מאוד יקר? כמה הממוצע שנותנים בכוללים??
האם אתם חושבים שהכמות של נוער נושר בבית שמש היא מעבר ללמוצע או שזה תופעה רגילה כמו בעיירות אחרות
אנחנו משפחה צעריה בסגנון פשטני,לא יוצאים למסעדות וכל מני דברים כאלה,אנחנו אוהבים שאין לנו סמרטפון המוגן
זה יראה מוזר לילדים שההורים שלהם הם היחידים ככה??
תודה רבה מראש!
ברמה ג' נופץ.אף אחד לא ניפץ שום נדרים פלוס ברמה ד
זה הוסר בשני מקומות בלבד לכמה ימים
בשביל שקיבלו איומים מאנשים שלא גרים בד
לדעתי אין לקנאים שום סיכוי לקבל שליטה ברמה ד
אולי ביקום מקביל
שקר גסברמה ג' נופץ.
ברמה ד' הוסר אחרי איומים מתושבי השכונה (מידיעה).
אני גם חושב ככהאפשר להמשיך את הדיון עם שאלות אחרות על שכונות בית שמש.
יש את הנושא של הבתי כנסת והכוללים בד' גם באשכול זה:
יש את נושא התחבורה גם באשכול זה:בתי כנסת וכוללים (והקצאות) ברמה ד'
אם אפשר לכתוב כאן בתי כנסת ברמה ד' (ד'1, ד'2, ד'3) ומניינים בהקמה, עם סגנון של בית כנסת. וכמו כן כוללים עם סגנון אברכים בכולל וכו' תודה רבהwww.prog.co.il
ויש עוד נושאים, לדעתי לא צריך להתעסק בנושא צדדי ולהסיט אליו את כל האשכול.תח"צ - תחבורה ציבורית פנימית בבית שמש
מה אתם אומרים על התחבורה הקיימת? מי שחושב שצריך שינוי, אפשר לכתוב כאן ולנסות להגיע לדרכים לפעול בנושא. (כמובן, שכל אחד יכתוב מה שהוא חושב שצריך לשנות) בצורה מכובדת, בלי לסטות מהנושא, ובלי ויכוחים, התלהמות, וכדו'. אשכול אחד כבר נסגר בגלל שזה סטה לויכוחים לא קשורים.www.prog.co.il
אאל"ט אין שם חיידרים ובי"ס.לדעתי המקום הכי שמור זה רמת אברהם
אני לא יתן לך לנסות להנדס תודעהואני יסכם את נושא ה"נדרים פלוס" בתקווה שזו הודעה אחרונה בנושא.
השואל שאל אם צריך להתבייש להסתובב בבית שמש בלי סמארטפון.
ועל זה עניתי שהמצב בהרבה שכונות בבית שמש הוא הפוך לגמרי.
וכדוגמא הבאתי את נושא ה"נדרים פלוס". (וגם את "חבר" וכו').
ומזה התפתח הדיון.
וברמה ד' שמעתי מגבאים בבתי כנסת שאני מסתובב בהם שהם קבלו איומים מתושבי השכונה.
תלוי לאיזה גילאאל"ט אין שם חיידרים ובי"ס.
אז @ezrnacional עדיין חשוב לדעת לבדוק את מוסדות החינוך שתשלחו אליהם- כי יש ברמה א' מגוון ענק של חיידרים, מחסידי וירושלמי ועד לממ"ח.
אגב, ברמה ג'2 אברך נעצר על ניפוץ "נדרים פלוס" (תושב השכונה), כך שזה לא רק הוסר מחשש לניפוץ.
ברמה ג' נופץ.
חסר פה שני פרטים חשובים חשוב לדעתיאנחנו שוקלים מעבר לעיר ורוצים לשאול כמה שאלות
האם ניתן למצוא עבודה בקלות ושהבעל יהיה אברך או פשוט הכל מאוד יקר? כמה הממוצע שנותנים בכוללים??
האם אתם חושבים שהכמות של נוער נושר בבית שמש היא מעבר ללמוצע או שזה תופעה רגילה כמו בעיירות אחרות
אנחנו משפחה צעריה בסגנון פשטני,לא יוצאים למסעדות וכל מני דברים כאלה,אנחנו אוהבים שאין לנו סמרטפון המוגן
תודה רבה מראש!
אני התייחסתי לרמה דחבל להמשיך להתדיין, אבל לא שקרים אלא עובדות.
ברמה ג'2 נעצר אברך (רוצה שאני יכתוב שם?) באמצע הלילה בפריצה לביתו כשהאישום היה ניפוץ "נדרים פלוס" בשכונה.
האם זה היה באמת הוא אני לא יודע.
וזה מה שכתבתי:
אם אתם דוברי ספרדית נראה לי הכיוון זה רמה א'אנחנו שוקלים מעבר לעיר ורוצים לשאול כמה שאלות
תודה רבה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: