אנטיגן חולק חינם בבי"ס...
דבר אחד אני לא מבינה
חושבים שלאנשים יש כסף מיותר
למה האזרח צריך לשלם מכספו האישי על בדיקה ביתית??ועוד בכאילה סכומים
אתמול הייתי שםמישהו שמע אולי על בדיקות של AID GENOMICS?
אשמח למידעבדיקת אנטיגן מהירה, בדיקת PCR מהירה, בדיקת קורונה, בדיקות קורונה לפני טיסה | AIDG
בדיקת קורונה מהירה (אנטיגן) ללא עלות 😷 במקרה של הופעת תסמינים או חשיפה לחולה מאומת | בדיקת קורונה | בדיקת PCR עם אישור טיסה לחו"ל | פריסה ארציתaidg.co.il
תודה!
הלכתי על הPCR הלא מהיר - עד 36 שעות יש לי עוד 24 שעות להמתין בסבלנות....וקיבלת תשובה?
הכוונה אם זה אמין כי לא שמעתי את השם הזה עד היום...
גם בזה פורסמו טעויות רבות לאנשים שיצא להם חיובי באנטיגן ואח"כ שלילי בpcrבהנחה שבדיקת אנטיגן ביתית אינה אמינה כמו PCR ומפספסת חולים, האם על תוצאה חיובית אפשר להסתמך בעיניים עצומות או גם פה האמינות מוטלת בספק?
פירסמו שהיתה הוראה לקופות לתת לכל המבקשמשהו עשה היום בדיקת PCR בכללית בבני ברק?
אמרו לי בקופה שעושים לכולם, רוצה לוודא.
פורסם כי 37% מהחיוביים באנטיגן יצאו שליליים בPCRבהנחה שבדיקת אנטיגן ביתית אינה אמינה כמו PCR ומפספסת חולים, האם על תוצאה חיובית אפשר להסתמך בעיניים עצומות או גם פה האמינות מוטלת בספק?
מעדכנת שהייתי היום,משהו עשה היום בדיקת PCR בכללית בבני ברק?
אמרו לי בקופה שעושים לכולם, רוצה לוודא.
איפה?ביום רביעי באחת הרשתות הגדולות בדיקה תעלה 6.9
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: