מה הפרטיםזה המודעה של אישה לךרעותה
(לא מכירה אישית)
שיתוף - מיזם חדש - אשה לרעותה
אשה לרעותה > מיזם חדשני מסוגו לנשים לפני לידה גם לנשים שאין להן החזרים מהקופה יכולות להנות מדולה מקצועית ומוסמכת מיזם בפריסה ארצית, התאמה מלאה ליולדת והעיקר תחושת בטחון ורוגע בלידה. כי גם לך מגיע ללדת עם תומכת, נקודה. ומוקאפ חמוד לשליחה במייל>>>www.prog.co.il
יודעת שגם לשרה מנטל יש גמח תומכות
זכאות לכל אישה פעם אחת .
משלמים 200-500 שח + נסיעות לתומכת
לא מכירהמה הפרטים
מה הפרטיםיודעת שגם לשרה מנטל יש גמח תומכות
זכאות לכל אישה פעם אחת .
משלמים 200-500 שח + נסיעות לתומכת
02-5828886מה הפרטים
אשמח לשמוע אחרי הלידה אם אכן היתה מוצלחתחוזרת לעדכן -
דיברתי עם יוצרת המיזם, יש לה מאגר של המון דולות, חלקן מנוסות מאד שלוקחות בפרטי גם 3000 (שמוכנות לקחת פעם ב. גם לידות דרך המיזם)
היא מבררת מה חשוב לי ומתווכת לי תומכת מתוך המאגר, אם לא מתאים היא מתווכת עוד עוד תומכת אחרת.
כעבור כמה דקות התקשרה אלי משהי נחמדה, היה נשמע שהיא יודעת את העבודה, וסגרנו בע"ה
זה בדיוק מה שחיפשתי, משהי שתהיה איתי, שתעזור לי בכאבים ומול הצוות הרפואי, אבל במחיר שפוי (עד היום ילדתי בלי תומכת בכלל)
מקווה שהועלתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: