מה פרוש???????????????????????????????????????????????????וורד
אתה יכול לשלוח את התוכנה בג'מבואבל זאת תוכנה מאוד מסובכת כי היא עכשיו עובדת רק בשפה האמהרית
טוב נמאס לי, אז אני מסביר ברחל בתך הקטנה.מה הקתע????????????
הלואי והיה לי את הסבלנות שלך להקליד כל כך הרבה ובטוב טעםטוב נמאס לי, אז אני מסביר ברחל בתך הקטנה.
הקטע הוא ש:
1. התוכנה שמדברים עליה בשרשור הזה לא יצאה לאור עדיין. בכלל.
2. התוכנה לא חינמית, ולא אמורה להיות חינמית.
3. נכון חיפשת את הביטוי "תוכנת עימוד" בפרוג? אז חוץ מהתוכנה שבה עוסק השרשור דנן,שהיא לא קיימת לרכישה בשום צורה למיטב ידיעתי - יש עוד שתי תוכנות, "תג" ואינדיזיין, את השניה אתה יכול להשיג ברחבי האינטרנט, ואת הראשונה אצל הרב דניאל וייסמן בירושלים.
שני הדרכים ייקחו לך הרבה פחות זמן מאשר להקפיץ נושאים 3 ו4 פעמים ביום אחד ולהתפלא למה עונים לך בציניות....
בבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: