תוכנת גיבוי

עשרים ושתים

משתמש מקצוען
היחידי שעונה על שלושת התנאים זה הגיבוי המובנה של windows

יש גם את sinctoy שבשילוב עם מתזמן אירועים של המערכת הפעלה עושה עבודה טובה אבל הוא לא בעיברית

FullTime

משתמש מקצוען
אם אתה מתכוון לסנכרון קבצים [שהוא יעביר קבצים מהמחשב לדיסק נייד לדוגמא, כל קובץ שהתווסף או השתנה מאז הגיבוי האחרון]
אז יש את התוכנה כאן.
תוכנה טובה מאוד, בעברית וחינמית. (צריך להיזהר טוב ללמוד איך לעבוד איתו, מכיר מישהו שמחק לו את כל המחשב בגלל שעשה סנכרון הפוך...)

חייםיודלביץ

משתמש רשום
נכתב ע"י a26955;1843835:
אם אתה מתכוון לסנכרון קבצים [שהוא יעביר קבצים מהמחשב לדיסק נייד לדוגמא, כל קובץ שהתווסף או השתנה מאז הגיבוי האחרון]
אז יש את התוכנה כאן.
תוכנה טובה מאוד, בעברית וחינמית. (צריך להיזהר טוב ללמוד איך לעבוד איתו, מכיר מישהו שמחק לו את כל המחשב בגלל שעשה סנכרון הפוך...)
חסום לי
נכתב ע"י chaim1989;1844606:
יש את alwayssync טובה, חינמית ובעברית!!
אפשר בבקשה לצרף קישור
תודה

שג

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י a26955;1843835:
אז יש את התוכנה כאן.

נכתב ע"י חייםיודלביץ;1844837:

בבקשה

קבצים מצורפים

• FreeFileSync_7.6_Windows_Setup.zip
    9.7 MB · צפיות: 27

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י חייםיודלביץ;1846593:
התקנתי את התוכנה ואנטי וירוס [אווירה] טוען שזה וירוס
מישהו בדק את זה פעם באנטי וירוס יותר מקצועי?

לא וירוס 100%

חייםיודלביץ

משתמש רשום
חבר המליץ לי על תוכנת גיבוי בשם cobain cabkup הוא אמר שיש את זה בגירסאות עם עברית

א. האם היא טובה?
ב. יש למישהו התקנה.

הקישרים למעלה חסומים לי

ואחד האנטי וירוס צועק ולא נותן להתקין אז המליצו לי על הנ"ל

תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה