איננו משתפים פעולה עם ה"אוייב"!!!יש מושג אם ניתן לשנות תפריט בסמסונג e3300?להוריד אינטרנט להוסיף לוח שנה עברי?
נערך לאחרונה ב:
איננו משתפים פעולה עם ה"אוייב"!!!יש מושג אם ניתן לשנות תפריט בסמסונג e3300?להוריד אינטרנט להוסיף לוח שנה עברי?
יש מושג אם ניתן לשנות תפריט בסמסונג e3300?להוריד אינטרנט להוסיף לוח שנה עברי?
קנה טרייפון ותעשה מה בא לך... אבל תדע שזה לא בסדר!להוריד אינטרנט
אני מתנצל אם לא הבנת כראוי..אני רוצה להוריד את הדפדפן=למחוק מהתפריט שלא יהיה אופציה כזו(למרות שב"ה יש לי רק סים כשר)ולהוסיף לתפריט לוח עברי..מקווה שעכשיו זה יותר מובן[/106#QUOTE][107#QUOTE="יבנה המקדש, post: 5684693, member: 41267"]קנה טרייפון ותעשה מה בא לך... אבל תדע שזה לא בסדר!
אל תלך עם חותמת ותרגיש את עצמך צדיק גדול...
אָמַר לָהּ יַנַּאי מַלְכָּא לִדְבִיתְהוּ אַל תִּתְיָרְאִי מִן הַפְּרוּשִׁין וְלֹא מִמִּי שֶׁאֵינָן פְּרוּשִׁין אֶלָּא מִן הַצְבוּעִין שֶׁדּוֹמִין לִפְרוּשִׁין שֶׁמַּעֲשֵׂיהֶן כְּמַעֲשֵׂה זִמְרִי וּמְבַקְּשִׁין שָׂכָר כְּפִנְחָס:
(סוטה כב)
אמר החכם:אדם הרואה פוסט בידו הבחירה-האם לחשוב ח"ו מחשבה שלילית או לזכור ש...ועמך כולם צדיקים...
יש מושג איך ניתן לעקוף את חוקי התורה ולחלל שבת ולאכול ביום כיפור?
זה הנמשל לבקשה למעלה...[אמר החכם: אדם היושב ליד המחשב בידו הבחירה - האם לחשוב שח"ו הוא 'לבד'... או לזכור ש... 'אין עוד מלבדו'!!!
אני עשיתי זאת לפני כשנתיים במכשיר תומך כשר 208 בחנות פלאפונים שיש לה מעבדה בבני ברקאיך אפשר למחוק פריטים מסוימים: אינטרנט מייל מדיה ועוד מהתפריט בתומך כשר?
אני עושה את זה גם בסי 2 וגם ב208 ב30 שקל 0527101799אני עשיתי זאת לפני כשנתיים במכשיר תומך כשר 208 בחנות פלאפונים שיש לה מעבדה בבני ברק
וזה עלה בסביבות ה- 70 ש"ח.
באיזה עיר אתה נמצא?אני עושה את זה גם בסי 2 וגם ב208 ב30 שקל 0527101799
תתקשר 0527101799שלום וברכה!
קניתי פלאפון C2-01 באיביי
והבנתי שאפשר לעשות את הפריצה לסים כשר שהחניות עושות - לבד.
צריך תוכנה מסויימת, יש משהו שיודע.
כדי להוריד את כל האפליקציות ולהפוך לכשר
אשמח לקבלת תגובות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: