@יוני יון יש לך חתם סופר, ומשנה ברורה? עדיף ב htmlבהגדרות של האנשי קשר אם זה לא מוגדר זיכרון סים בלבד
תודה ואשמח אם תעלה לפה או מגיקוד
@יוני יון יש לך חתם סופר, ומשנה ברורה? עדיף ב htmlבהגדרות של האנשי קשר אם זה לא מוגדר זיכרון סים בלבד
א. לא מתקנים רק פותחים@המפואר וכל שאר החברים בפרוג,
איך מתקינים משחקים לנוקיה C2 ??
ברשותי פלא' לא כשר רק ה-SMS פתוח.
בלי להעביר תמונות..
?@יוני יון יש לך חתם סופר, ומשנה ברורה? עדיף ב html
תודה ואשמח אם תעלה לפה או מגיקוד
צריך לחפש
הוא כותב שהסים חסוםבהגדרות של האנשי קשר אם זה לא מוגדר זיכרון סים בלבד
אין לי חשבון בגימייל כך שאני לא יכול לבדוקצריך לחפש
אולי כבר העלו את זה לתיקיה
אין הגדרה כזו במחשב, זה בדרך כלל כשאת/ה מעתיק למכשיר עצמו או לכרטיס זיכרון כשהוא על המכשיר, שזה בהגדרות של הפלאפון לשאול האם ברצונך להמיר.באיזה צורה אפשר להעביר הסרטה לטלפון סי 2 (יש מחשב שכשמעתיקים הוא ישר שואל אם להמיר את הקובץ ואם לוחצים כן זה עובר בצורה טובה איך עושים את ההגדרה הזו במחשב שהוא ישאל אם להמיר??)
תודה
אם זה במצב pc suite או במצב הדפסה ומדיה, אז זה ישאלאין הגדרה כזו במחשב, זה בדרך כלל כשאת/ה מעתיק למכשיר עצמו או לכרטיס זיכרון כשהוא על המכשיר, שזה בהגדרות של הפלאפון לשאול האם ברצונך להמיר.
מה שכן, אפשר להמיר את הקובץ בתוכנת המרה כגון FormatFactory לגודל של 320/240 ואז תוכל/י להעתיק ישר לכרטיס.
שלום,
המחשב לא מגלה את הפלאפון שלי,
מישהו יכול לעזור לי?
שלום,
מישהו יכול לעזור לי?
כשר או רגיל?שלום,
מישהו יכול לעזור לי?
להתקין את מה?אשמח אם מישהו יוכל להסביר פה איך מתקינים את זה בטלפון
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: