אפשר פרוט בבקשה על מה מדובר?האמת שאני די התייחסתי בציניות בהתחלה לאקטיב הד הזה, אבל אמרתי שווה לנסות, מה כבר אפשר להפסיד
ואני חייב להודות בפה מלא ראיתי שינוי על הבת שלי בצורה משמעותית.
קיבלתי טלפון מהמורה אחרי 3 שבועות של שימוש יום יומי
שהילדה כבר לא חולמת בשיעורים ומשתתפת הרבה יותר, ואנחנו בבית ראיתי פשוט שינוי מדהים בשיעורי בית ובקריאה.
אני לא מתערב לאף אחד בהחלטות אבל ממליץ ממקום אישי
ששווה לנסות - מערכת אקטיב הד באמת עןבדת!
ד"ר גד דואר זה לא עוד חאפר, יש לו המון ניסיון בתחום וכמעט כל ילד שני במגזר עבר אצלו אבחון
תוכל להסביר קצת יותר מה זה בדיוק ואיך זה עובד?האמת שאני די התייחסתי בציניות בהתחלה לאקטיב הד הזה, אבל אמרתי שווה לנסות, מה כבר אפשר להפסיד
ואני חייב להודות בפה מלא ראיתי שינוי על הבת שלי בצורה משמעותית.
קיבלתי טלפון מהמורה אחרי 3 שבועות של שימוש יום יומי
שהילדה כבר לא חולמת בשיעורים ומשתתפת הרבה יותר, ואנחנו בבית ראיתי פשוט שינוי מדהים בשיעורי בית ובקריאה.
אני לא מתערב לאף אחד בהחלטות אבל ממליץ ממקום אישי
ששווה לנסות - מערכת אקטיב הד באמת עןבדת!
ד"ר גד דואר זה לא עוד חאפר, יש לו המון ניסיון בתחום וכמעט כל ילד שני במגזר עבר אצלו אבחון
לגמרי,כשרואים המלצה על מוצר פחות מוכר - האינסטינקט שלנו מחפש תאריך הצטרפות של הממליץ.
אבל, לפעמים זה יכול להיות משתמש חדש שככה עובר על פרוג להנאתו ורואה דברים שמדברים אליו, והוא מגיב בלהט.
יכול להיות... לא?
@מרדכי שני להקפיץ אשכולות ישנים זה מעצבן. עדיף להמנע.
אם תוכל להרחיב על איזה גיל ניסית? והאם במקביל לטיפול קונבנציונאלי? באילו תחומים ראית שיפור?כמו שכתבו אני חדש
נושא זה קרוב לליבי (כמו כל הורה לקש"ר)
חיפשתי מידע בנושא והאשכול קפץ לי
כל אחד יעשה את הבדיקות שלו אני כתבתי מניסיון אישי
במיוחד שממש עכשיו התוכנה עברה לחברה משווקת...@מרדכי שני משהו נראה לי קצת תמוה
שואלת בעדינות
אתה משתמש חדש
ו2 התגובות היחידות שיש לך הן באשכול זה, בהקפצה של אשכול מלפני חצי שנה.
הצטרפת לפרוג מרב שנהנית מהשיטה, או שאיך שהוא יש לך קשר למארגנים?
יש לך איזשהו מידע על התכנה מהבירורים בזמנו?במיוחד שממש עכשיו התוכנה עברה לחברה משווקת...
אדרבהכמו שכתבו אני חדש
נושא זה קרוב לליבי (כמו כל הורה לקש"ר)
חיפשתי מידע בנושא והאשכול קפץ לי
כל אחד יעשה את הבדיקות שלו אני כתבתי מניסיון אישי
אני לא מכיר את התוכנהמי התנסה ויוכל להמליץ או שלא על התוכנה הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: