סליחה על הבורות, מה זה בדיוק צ'אט בינה מלאכותית?צ'אט בינה מלאכותית (צ'אט GPT, בארד) פתוח בנטפרי בסינונים ה'רגילים', עם סינון מלל אוטומטי.
אם הם חושבים שיש בעיה במלל, לא תראו בכלל את התשובה - לתשומת לבכם.
סולח...סליחה על הבורות, מה זה בדיוק צ'אט בינה מלאכותית?
נכון, קורה לפעמים, אבל זה לא עקבי. לפעמים זה כן מופיע.אני משתמש בבארד, יש לי נטפרי, ונחסם לי ההיסטוריה של השיחות
מהרצאות שאני הייתי בהן- לא מדובר על בארד על על כלי בינה מלאכותית ייעודיים למאמרים וכו'סולח...
אם בינה מלאכותית תעזזור לך בכתיבת עבודה אקדמית, סביר להניח שמדובר על כך שהיא תעזור לך במציאת מקורות,
בסיכום של נושאים, בשיפור הניסוח וכדומה, ולכן אני מניח שהשימוש העיקרי לפחות יהיה ב'צאט מבוסס בינה מלאכותית, כלומר בינה מלאכותית ש'מבינה' שפה אנושית, ולכן תוכל לסכם לך בקצרה מאמר ארוך שתיתן לה, לשפר את הניסוח שלך לניסוח יותר אקדמי וכדומה.
אם עדיין לא התנסית בזה, (אני מניח שהתנסית אבל לא קראת לזה "צ'אט בינה מלאכותית"...), אני ממלי. על בארד, צ'אט הבינה המלאכותית של גוגל. פשוט תתחיל להתכתב איתו, ותבין במה מדובר.
(ומכיוון שזה כל כך פשוט, אני מטיל ספק בצורך לשלם כסף כדי ללמוד איך להשתמש בזה ככלי סיוע לכתיבה)
חסום לי בחדר מחשבים, תוכל להמליץ לי על עוד סוגים שאולי יהיו פתוחים?אני ממלי. על בארד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: