בקבוצת הבינלאומי - פאגי, מסד, אוצר החייל, יובנק- העברה מבוצעת מיידית למרות שזה בנקים שונים (או איך שקראת "חברת בת")זה נחשב בנק אחר לעניין העברות. חברת בת של דיסקונט.
ההעברה תשתקף לאחר יום עסקים
מרכנתיל ודיסקונט זה לא כמו קבוצת הבינלאומי שהכל אותו אחדבקבוצת הבינלאומי - פאגי, מסד, אוצר החייל, יובנק- העברה מבוצעת מיידית למרות שזה בנקים שונים (או איך שקראת "חברת בת")
במרכנתיל דיסקונט זה שונה? זה בנק אחד
סתם מעניין - זה בכל סכום?אני בדיסקונט ובוחרת באפשרות "העברה מידית"
באותו רגע רואים את הכסף גם בבנק אחר
ייתכן והאופציה קיימת גם במרכנתיל
העברה מיידית היא בתשלום?אני בדיסקונט ובוחרת באפשרות "העברה מידית"
אכן שונה.בקבוצת הבינלאומי - פאגי, מסד, אוצר החייל, יובנק- העברה מבוצעת מיידית למרות שזה בנקים שונים (או איך שקראת "חברת בת")
במרכנתיל דיסקונט זה שונה? זה בנק אחד
העברה מיידית זה משהו אחר והיא משתקפת מיידית בין כל הבנקים (למעט onezero איגוד ועוד כמה)העברה מיידית היא בתשלום?
אכן, גם במרכנתילאני בדיסקונט ובוחרת באפשרות "העברה מידית"
לא חושבת שיותר מתשלום של העברה רגילההעברה מיידית היא בתשלום?
אתה מנסה ממכשיר חדש שלא השתמשת בעבר?למה נעלם לי האפשרות של העברה מיידית מדיסקונט למרכנתיל?!
מוזר?!
לאאתה מנסה ממכשיר חדש שלא השתמשת בעבר?
יש תנאים מסוימים בשביל שיופיע העברה מיידית. זה לא אוניברסלי לכל הלקוחותלא
אבל מה הקשר?
זה היה לי פעםיש תנאים מסוימים בשביל שיופיע העברה מיידית. זה לא אוניברסלי לכל הלקוחות
כן זה קורה אוטומטית לפי תנאים מסוימים (כמו מכשיר שנכנסו ממנו כמה פעמים כבר וזו לא כניסה ראשונה)זה היה לי פעם
וזה נהיה לי לבד בלי לבקש
באתר או באפליקציה?גם לי במרכנתיל היה
וכבר מלפני פסח כבר אין
אתרבאתר או באפליקציה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: