מצפה לישועה
משתמש מקצוען
מישהו יודע כיצד אפשר לרכוש מרמי לוי או מיש תוי קניה בסכום של עשרות אלפי שקלים בהנחה של 10% או אף יותר? יש כזו חיה?
נערך לאחרונה ב:
שלום רב. חשוב לי, ויעזור מאוד, בקשר להודעה שהשארתם. האם אפשר לדעת איך ואיפה ניתן להשיג?יש בהחלט
אני נוכח כעת לראות את הבעיה המובנית בפרוג, בעניין השארת אמצעי הקשר (הרשתי) בפורום.. (<לא ניתן לפרסם.. באופן פומבי>...)שלום רב. חשוב לי, ויעזור מאוד, בקשר להודעה שהשארתם. האם אפשר לדעת איך ואיפה ניתן להשיג?
יישר כח,
ירמיהו ק.
נ.ב. אינני מבקר כאן תדיר. (וגם בקושי רב הצלחתי להכנס ולהשאיר את ההודעה..)
לכן אני מבקש במחילה, במטותא, - אם ניתן להשאיר הודעה כלשהי במייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הנייד שלי הוא: 0548427386
יישר כח גדול!
כל הרשתות נותנים הנחה לרוכש בעשרות.
שערי רווחה. אושר עד. רמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: