טעות לעולם חוזרת
משתמש סופר מקצוען
איך יוצרים קשר עם פתחון לב
יש לנו את הכרטיסים, אבל לא קיבלנו כל הודעה.
יש לנו את הכרטיסים, אבל לא קיבלנו כל הודעה.
קראת את התשובה לעתירה???? קראת את מה שכתב המשנה ליועמ"ש???אני לא טוען שהמערערים צודקים בהחלט אבל זה לא הוגן לטעון על בג"ץ מדוע אתם דנים בזה בכלל ולא דוחים על הסף או מדוע מונעים מהממשלה לעקוף את הדיון על ידי עשיית עובדות בשטח
קצת סבלנות כשימלא הכרטיס תקבל צינתוק@אשל חב"ד
קיבלתי אישור מאש"ל
התבקשתי להקיש מס' כרטיס והקשתי
כעת אני בודק ושמוע שיש יתרה של 3 ש"ח בכרטיס [כנראה ממבצע קורונה]
האם הכרטיס לא יכול להתעדכן ? להתמלא ?
האם עלי לרוקן ?
איך ?
פתחון לבאם קיבלתי טלפון שאני זכאי,
אבל כשאני בודק בשני הטלפונים לא מופיע הת.ז שלי---- מה זה אומר?
לאיפה חריש שייכת?
ועם מי ניתן לדבר?
אתה יודע להגיד לי את המייל של אשל חבד לעדכן פרטים?פתחון לב
ברור שזו הסיבה!!!!!!!!!!אולי יכול להיות שזה משום שההנחה אושרה רק ביום שישי האחרון 08/09?
@אשל חב"דלפי מה שכתבו צריך לרוקן לגמרי, בקניה בחנויות המכבדות (כגון ברכל ועוד הרבה).
לא קראתי , אתה מוזמן להעלות כאן.קראת את התשובה לעתירה???? קראת את מה שכתב המשנה ליועמ"ש???
או שאתה נאיבי או שאתה סתם מנסה להתסיס.....
אין ולא היתה שום סיבה לדיון היום
ובעיקר להחלטה השערויתית שהתקבלה.
האמת היא שבג"ץ פסל את חלוקת תוי המזון וקבע שלא ניתן יהיה להמשיך בו בלי שינויים מהותיים וכנראה גם באמצעות מסגרות אחרות (בהררי טפסלוגיה שלא יתאימו לאף אחד)
ורק נבהל מהזעקה שתהיה נגדו אם הוא יטסול גם את הפעימה הראשונה.
עיקר הטענה שם שהם מדלגים על קבוצות אחרות למרות שבעינהם הם יותר נזקקיםכן (לא כל מילה כמובן)
ולא קיבלתי תשובה לשאלתי
למה קריטריון שמתאים לקבלת הנחה בארנונה לא יכול להתאים לחלוקת תלושי מזון
הסיבה שמקבלים הנחה בארנונה זה גם סיוע מהמדינה
אז למה זה בסדר וזה לא ?
(בכל אפשרות שתבחר איך למצוא את הנזקקים יש חורים)
אישר רק את הפעימה הנוכחיתאז לא הבנתי
בג"ץ אישר?
עכשיו בדקתי והמענה לא אמר שפרטיי לא הועברו אלא האם יש ברשותי כרטיס עניתי שלא. ואז הם אמרו שמספר הטלפון שלי לא תואם. אבל זה התקדמות לפחות שהועבר שמי... לא?עכשיו בדקתי במספר של פתחון לב. והתקליט אומר פרטיך לא הועברו?
אני כן קיבלתי הנחה של 80 אחוז.
יכול להיות שעדיין לא הועברו פרטים בחלק מהרשויות?
הבנתי ש300 לכל הורה, 225 לכל ילד, (או שהפכתי את היוצרות), כל חודש! ועכשיו למשך 4 חודשים 4 הטענות ובתחילת 2024 יהיה חישוב שונה לחלוקהמשהו יודע כמה כסף הולכים לקבל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: