כאמור, יש רק פעימה אחת, גם מי שמגיש עכשיו או בהמשך השנה, ברגע שהרשות תעביר את השמות, יקבל.עברתי על כל האשכול ולא מצאתי תשובה ברורה
מי שהגיש בקשה להנחה רק עכשיו
האם יקבל השלמה של הפעימה הראשונה או שיקבל רק החל מפעימות הבאות ?
פתחון לבבני ברק תחת איזה עמותה היא?
יש פעימה אחת, הסכומים מופיעים ב"אמות המידה" שפירסם משרד הפנים.כמה כסף מקבלים בכל פעימה?
מתי פעימה הבאה?יש פעימה אחת, הסכומים מופיעים ב"אמות המידה" שפירסם משרד הפנים.
הכל יוטען רק לכרטיס אחד, ברגע שעשית אימות הכרטיס הזה קושר אליך, שאר הכרטיסים לא רלוונטיים.@אשל חב"ד
אימתתי את הפרטים בקו הטלפון ואישרתי שהכרטיס הישן עדיין אצלי אבל היה לי 2 או 3 כרטיסים
האם צריך לאמת את כל הכרטיסים?
וא"כ האם פשוט להתקשר שוב ולאשר מחדש את כל הפרטים ולהקיש את הכרטיס השני?
(את הכרטיס השלישי אני לא מוצא..)
לגבי תווי המזון, כדי להוסיף את הנפש למשפחה שכבר דווחה לנו, הרשות צריכה לשלוח תיקון לרשומה של המשפחה, כמעט כל הרשויות לא מוכנות לעשות את זה.ממש לא.
להגיע לעירייה עם הת"ז החדשה (אפשר להדפיס מהאיזור האישי הממשלתי) ולבקש להוסיף את הילד למערכת ההנחה בארנונה.
לא בטוח שהם יסכימו, יש רשויות שלא עושות את זה באמצע השנה (במיוחד אם כבר יש הנחה).
תבדוק במערכת הטלפונית, האם שמך מופיע, אם כן, תקבל אוטומטית.@אשל חב"ד
היה לי הנחה בעירייה בתחילת השנה עד 08/2023 אבל תוקף ההנחה פגה כי עדיין לא הבאתי את השומה של 2022 עד התאריך הנ"ל, (כי אני צפוי לקבל את השומה של 2022 רק בערך עוד חודש)
האם אני אהיה זכאי באופן אוטומטי?
מדובר בפעימה אחת נמשכת.מתי פעימה הבאה?
לאיפה היא נמשכת?מדובר בפעימה אחת נמשכת.
ילד זה עד גיל 18??הנחה בארנונה של 70% מסיבות כלכליות לשנת 2023 תקנה אוטומטית את הזכאות לתווים ללא צורך ברישום.
הסכום שפורסם 300 שקל לכל אחד מההורים ו225 שקל לכל ילד עד 8 ילדים
אור גדול אזי נמשך ועולה מקדושתה של הארץלאיפה היא נמשכת?
בסוף זה קורה....אור גדול אזי נמשך ועולה מקדושתה של הארץ
ילד זה כל נפש שמתגוררת עם ההורים בבית ללא מגבלת גילילד זה עד גיל 18??
ברגע שקבלתם אישור 80 אחוז אוטומטי יעדכנו אותכםאיך נרשמים פעם ראשונה?
80% הנחה זכאים?
מדובר בפעימה אחת נמשכת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: