זה פשוט לא נכון.בלי לחץ ושתי התשובות נכונות יש גם שתי [יותר נכון שלוש] פעימות ויש גם שתי הזדמנויות להיכלל ברשימת הזכאים גם לפעימה הראשונה
יש רק פעימה אחת שאושרה לשנת 2023.
אנחנו מבקשים שלא להטעות את הציבור בתשובות לא נכונות.
זה פשוט לא נכון.בלי לחץ ושתי התשובות נכונות יש גם שתי [יותר נכון שלוש] פעימות ויש גם שתי הזדמנויות להיכלל ברשימת הזכאים גם לפעימה הראשונה
הוא כנראה מתכוון שבשנת תשפד שהיא שנת 23-24 יהיה 2 פעימותזה פשוט לא נכון.
יש רק פעימה אחת שאושרה לשנת 2023.
אנחנו מבקשים שלא להטעות את הציבור בתשובות לא נכונות.
@אשל חב"ד0777711179 לבירור זכאות באזורי אשל חב"ד
כרגעהוא כנראה מתכוון שבשנת תשפד שהיא שנת 23-24 יהיה 2 פעימות
בדקתי, יש מענה.@אשל חב"ד
למה אני שומע "אין מענה בשרת API "?
תכלס' אם קיבלתי הנחה 80% ארנונה,
יש לי בכלל מה לבדוק? או שהמענק מובטח?
יש למשהו את טבלת מבחן ההכנסה מעודכן?
עבור מי שלא רלוונטי לו הנחה בארנונה (יח"ד...)
תודה!
חג החנוכה@אשל חב"ד שאלה :
אם לא משלמים ארנונה צריך להגיד טופס של גובה הכנסות וכו וכו',
אבל בטלפון אומרים שרק ב-01/10 יהא ניתן
והרי הבטיחו לפני החגים וזה יוצא בתוך חול המועד ????
א. לבית באמצעות חברת שליחויות.@אשל חב"ד
א. אם אין לי את הכרטיסים מהפעם הקודמת, איך אני מקבל חדשים?
ב. מי שמקבל 80 אחוז הנחה בארנונה בגלל נכות, גם זכאי [בפעם הקודמת קבלו את התווים]?
א. אני צריך לעדכן מישהו שאין לי את הכרטיסים הישנים?א. לבית באמצעות חברת שליחויות.
ב. לא בצורה אוטומטית (יש להגיש בקשה מיוחדת לקבלת תווים).
הגשת הבקשה לרשות בהם אתם מתגוררים, לאחר שהבקשה תיבדק ותאושר, אנו נשלח לך לבית כרטיס.א. אני צריך לעדכן מישהו שאין לי את הכרטיסים הישנים?
ב. למי להגיש בקשה?
לא מכיר סיפור כזה.@אשל חב"ד
פעם קודמת לא נתנו לי והגשתי עירעור למבקר המדינה והוא חייב אותם לתתלי אבל הם אמרו שנגמר הכסף ואין תקציב,
.אז שלחו לי כרטיס ואמרו שכשיהיה תגציב חדש אני יקבל על פעם קודמת,
אתה יודע משהו בנידון האם אני אמור לעשות משהו או שזהנ יהיה אוטומטי,(בפעם האחרונה לא היה לי הנחה של 70%)
תודה רבה!
הסיפור הוא שקבלתי הנחה של 40 אוחז בגלל טעות של העובדת עיריה,ואח"כ הם הדו שהם טעו אבל כבר היה אחרי התאריך,לא מכיר סיפור כזה.
אין מצב שמי שהגיע לו פעם קודמת לא קיבל בגלל "שנגמר הכסף".
כך שאין מצב "לקבל על פעם קודמת"
אכן, המבקר טיפל במקרים בהם הרשות העבירה שמות זכאים אחרי התאריך שנקבע בקריטריונים , בחלק מהמקרים לאחר בדיקת משרד הפנים, הועבר הסיוע לזכאים.
אם אין לך הנחה 70 אחוז ואתה בכל זאת עומד בקריטריונים תעקוב אחרי הפירסומים ותגיש בקשה לקבלת כרטיס לרשות בה אתם מתגוררים.
אוטומטי.אם יש לי הנחה לפי מבחן הכנסה ןפעם קודמת לא קיבלתי ,האם צריך להגיש בקשה או שזה אוטומטי?ולמי מתקשרים לשאול אם זכאים?
לא חשוב.הסיפור הוא שקבלתי הנחה של 40 אוחז בגלל טעות של העובדת עיריה,ואח"כ הם הדו שהם טעו אבל כבר היה אחרי התאריך,
ועד שבגשתי תלונה במבקר המדינה וכו, כבר עבר חצי שנה אחרי שחילקו את הכסף,(לא שנגמר הכסף ולא נשאר..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: