דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלי לחץ ושתי התשובות נכונות יש גם שתי [יותר נכון שלוש] פעימות ויש גם שתי הזדמנויות להיכלל ברשימת הזכאים גם לפעימה הראשונה
זה פשוט לא נכון.
יש רק פעימה אחת שאושרה לשנת 2023.
אנחנו מבקשים שלא להטעות את הציבור בתשובות לא נכונות.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הוא כנראה מתכוון שבשנת תשפד שהיא שנת 23-24 יהיה 2 פעימות
כרגע
@אשל חב"ד

למה אני שומע "אין מענה בשרת API "?

תכלס' אם קיבלתי הנחה 80% ארנונה,
יש לי בכלל מה לבדוק? או שהמענק מובטח?
בדקתי, יש מענה.
אם ההנחה מסיבות כלכליות המענק מובטח.

בת צלופחד

משתמש צעיר
יש למשהו את טבלת מבחן ההכנסה מעודכן?
עבור מי שלא רלוונטי לו הנחה בארנונה (יח"ד...)
תודה!

זיי געזונט

משתמש פעיל
@אשל חב"ד שאלה :
אם לא משלמים ארנונה צריך להגיד טופס של גובה הכנסות וכו וכו',
אבל בטלפון אומרים שרק ב-01/10 יהא ניתן
והרי הבטיחו לפני החגים וזה יוצא בתוך חול המועד ????

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

לא מאוחר

משתמש מקצוען
@אשל חב"ד
א. אם אין לי את הכרטיסים מהפעם הקודמת, איך אני מקבל חדשים?
ב. מי שמקבל 80 אחוז הנחה בארנונה בגלל נכות, גם זכאי [בפעם הקודמת קבלו את התווים]?

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל חב"ד
א. אם אין לי את הכרטיסים מהפעם הקודמת, איך אני מקבל חדשים?
ב. מי שמקבל 80 אחוז הנחה בארנונה בגלל נכות, גם זכאי [בפעם הקודמת קבלו את התווים]?
א. לבית באמצעות חברת שליחויות.
ב. לא בצורה אוטומטית (יש להגיש בקשה מיוחדת לקבלת תווים).

A052

משתמש סופר מקצוען
א. אתם לא זכאים בכלל אז אין מה לעדכן, כשתהיו זכאים ישלחו לכם הודעה ושם תצטרכו לאשר אם יש לכם או אין כרטיס.
ב. בעירייה.

צפוני מצוי

משתמש פעיל
@אשל חב"ד
פעם קודמת לא נתנו לי והגשתי עירעור למבקר המדינה והוא חייב אותם לתתלי אבל הם אמרו שנגמר הכסף ואין תקציב,
.אז שלחו לי כרטיס ואמרו שכשיהיה תגציב חדש אני יקבל על פעם קודמת,
אתה יודע משהו בנידון האם אני אמור לעשות משהו או שזהנ יהיה אוטומטי,(בפעם האחרונה לא היה לי הנחה של 70%)

תודה רבה!

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל חב"ד
פעם קודמת לא נתנו לי והגשתי עירעור למבקר המדינה והוא חייב אותם לתתלי אבל הם אמרו שנגמר הכסף ואין תקציב,
.אז שלחו לי כרטיס ואמרו שכשיהיה תגציב חדש אני יקבל על פעם קודמת,
אתה יודע משהו בנידון האם אני אמור לעשות משהו או שזהנ יהיה אוטומטי,(בפעם האחרונה לא היה לי הנחה של 70%)

תודה רבה!
לא מכיר סיפור כזה.
אין מצב שמי שהגיע לו פעם קודמת לא קיבל בגלל "שנגמר הכסף".
כך שאין מצב "לקבל על פעם קודמת"
אכן, המבקר טיפל במקרים בהם הרשות העבירה שמות זכאים אחרי התאריך שנקבע בקריטריונים , בחלק מהמקרים לאחר בדיקת משרד הפנים, הועבר הסיוע לזכאים.
אם אין לך הנחה 70 אחוז ואתה בכל זאת עומד בקריטריונים תעקוב אחרי הפירסומים ותגיש בקשה לקבלת כרטיס לרשות בה אתם מתגוררים.

רוצה לעוף

משתמש צעיר
אם יש לי הנחה לפי מבחן הכנסה ןפעם קודמת לא קיבלתי ,האם צריך להגיש בקשה או שזה אוטומטי?ולמי מתקשרים לשאול אם זכאים?

צפוני מצוי

משתמש פעיל
לא מכיר סיפור כזה.
אין מצב שמי שהגיע לו פעם קודמת לא קיבל בגלל "שנגמר הכסף".
כך שאין מצב "לקבל על פעם קודמת"
אכן, המבקר טיפל במקרים בהם הרשות העבירה שמות זכאים אחרי התאריך שנקבע בקריטריונים , בחלק מהמקרים לאחר בדיקת משרד הפנים, הועבר הסיוע לזכאים.
אם אין לך הנחה 70 אחוז ואתה בכל זאת עומד בקריטריונים תעקוב אחרי הפירסומים ותגיש בקשה לקבלת כרטיס לרשות בה אתם מתגוררים.
הסיפור הוא שקבלתי הנחה של 40 אוחז בגלל טעות של העובדת עיריה,ואח"כ הם הדו שהם טעו אבל כבר היה אחרי התאריך,
ועד שבגשתי תלונה במבקר המדינה וכו, כבר עבר חצי שנה אחרי שחילקו את הכסף,(לא שנגמר הכסף ולא נשאר..)

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הסיפור הוא שקבלתי הנחה של 40 אוחז בגלל טעות של העובדת עיריה,ואח"כ הם הדו שהם טעו אבל כבר היה אחרי התאריך,
ועד שבגשתי תלונה במבקר המדינה וכו, כבר עבר חצי שנה אחרי שחילקו את הכסף,(לא שנגמר הכסף ולא נשאר..)
לא חשוב.
סיימנו עם פרוייקט הקורונה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה