כללי תואר ראשון

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך

חויוית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כפי שהבנתי ב"אמונה" לומדים גם הרבה שעות יהדות.
אם תתארגן קבוצה של בוגרות בית יעקב במסלול גרפיקה (שיש להן כבר"תעודת הוראה" ותעודה של גרפיקה -תמ"ת) שמעונינות בתואר- הרבה מהלימודים יחסכו

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה מה שהתכוונתי - אם אתן מגיעות עם תעודת הוראה ותעודה מקצועית זה יוריד לכן המון מהעומס

(למרות שתתפלאו כמה קורסים יש שם שלא קשורים לתוכנות, אלא קורסים של עיצוב נטו, למשל - קורס שלם בנושא בניית קומפוזיציה, קורס עיצוב תדמית שמתחיל בלוגו ומסיים באריזות מסובכות, קורס טיפוגרפיה, קורס רישום, בקיצור, כמויות של חומר שאין בשום מקום חרדי).

ועוד משהו - בתור חרדית שלמדה שם - להגיע למקום שבו רמת דתיות מגוונת זה קצת קשה מבחינה השקפתית, אבל בתור קבוצה מיוחדת תרגישו יותר "בבית".

ומי שהמליץ פה על "מעלה"...... נו.... קודם כל זה מעורב, חוצמזה ספק גדול מדוע המקום נקרא "דתי".

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
ואם יש לי רק תעודת הוראה בכיר בישומי מחשב, בלי תעודה מקצועית של עיצוב???

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
נזכרתי שיש לי תעודה של ביה"ס ג'ון ברייס על 700 שעות לימוד מולטימדיה, האם זה יעזור???

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני ממש לא יודעת תשובות
פשוט תתקשרו למנהל המגמה, יגאל גרוס, יש באתר את המס' שלו
הוא מאוד נחמד

קליפ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
עריכה והפקת סרטים
תקשיבו, אני מתפלאת שאף אחד לא הציע את מכללת ליפשיץ...
יש שם מגמת תקשורת בשילוב הוראה.
למי שמעוניינת, שמעתי דברים מעולים עליהם, ממש באים לקראת התלמידות וכו'..
המספר שלהם: 02-5679567
בהצלחה!

go

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ליפשיץ מכללה חרדית?
כי גם בלימודים מקצועיים צריך הרבה יראת שמים וזהירות
מסרים שליליים יכולים להיכנס גם בדלת האחורית ומי כמונו הפירסומאים שיודעים עד כמה יכולים להשריש בבני אדם דעות ולהשפיע עליהם דרך הדלתות האחוריות.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
אני לא מכירה את ליפשיץ, אבל, מחיפוש באתר שלהם נראה שאין שם בכלל לימודי עיצוב, אלא בעיקר תקשורת, כלומר: כיצד לשדר ברדיו, וכו'....
אני כן מעונינת בשילוב חזק של עיצוב, יחד עם תחומים הקשורים לוידיאו כמו אנימציה, תלת מימד, צילום וכו'...
ואם ממילא שניהם בירושלים, אז, למה לא ללכת למקום יותר דתי? כפי שכך זה נראה, שוב, לא מהיכרות...

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני כבר כמה שנים בדילמה הזאת: רוצה עד חייבת תואר ראשון בתחום, אך לא מוצאת היכן לעשות זאת.

ההצעה שלכם לגבי אמונה- תגידו לי איך אתן מתכוונות במשך שנתייים ללמוד יום יום מבוקר עד אחה"צ פלוס שעורי בית. מה עם העבודה והפרנסה בזמן הזה????. זו הדילמה שלי.

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הוצע קורס באמונה - יום לימודים אחד בשבוע בלבד, 3 שנים, כולל השלמת בגרויות למי שצריכה, התחילו לארגן קבוצה דתית-חרדית, ובגלל מספר לא מספיק - לא נפתח. מישהי רוצה להרים את הכפפה ולנסות לעשות משהו?

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ודרך אגב - אני מקבלת הודעות באישי ומשום מה - לא מצליחה לענות באישי. אתם יודעים מה צריך לעשות בשביל זה?

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יום בשבוע?
יש איזה פירוט מה זה כולל מבחינת קורסים, ומה הדרישות להיכנס לקבוצה?
אם זה משהו רציני אני אמליץ בחום.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
אני הבנתי שאם יש לי תעודת הוראה, אז, אולי אני לא צריכה להשלים בגרויות, זה נכון????
ואם נפתחת כזו קבוצה, אני חושבת שאני רוצה להצטרף, אם זה מתאים לתכנים שלי כלומר: עיצוב גרפי ומולטימדיה.
מי מרימה את הכפפה?

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
מי רוצה להצטרף ללימודי תואר ראשון במכללת אמונה? במסגרת לימודים שתתאים לנו, הבנתי משיחה עם בעלי המכללה, שאם תצטרף קבוצה של 16 בנות, הם מסכימים לפתוח קבוצה מיוחדת עם תכנים המתאימים לנו, ובצורה שנוכל לסיים את הלימודים בצורה הקצרה ביותר.
מי שרוצה להצטרף שתשלח לי פרטים באישי.

mc

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
bro- שלחתי לך הודעה בפרטי

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י BRO;445512:
מי רוצה להצטרף ללימודי תואר ראשון במכללת אמונה? במסגרת לימודים שתתאים לנו, הבנתי משיחה עם בעלי המכללה, שאם תצטרף קבוצה של 16 בנות, הם מסכימים לפתוח קבוצה מיוחדת עם תכנים המתאימים לנו, ובצורה שנוכל לסיים את הלימודים בצורה הקצרה ביותר.
מי שרוצה להצטרף שתשלח לי פרטים באישי.

אפשר פרוט מה וכמה יכללו הלימודים.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י חחח;445776:
אפשר פרוט מה וכמה יכללו הלימודים.

מה? זה תלוי בנו, בתכנים שנרצה להכניס, כי זו קבוצה שתפתח במיוחד עבורינו,
וכמה? תלוי כמה ימים בשבוע נסכים ללמוד, ככל שנסכים ללמוד יותר, נגמור כמובן, את הלימודים מהר יותר.

mc

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
BRO- משום מה ההודעה שאני מחזירה לך בפרטי לא נשלחת
אני מצליחה לקבל הודעות ולא לשלוח.

את יכולה לשלוח לי את המייל שלך?

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י BRO;445894:
מה? זה תלוי בנו, בתכנים שנרצה להכניס, כי זו קבוצה שתפתח במיוחד עבורינו,
וכמה? תלוי כמה ימים בשבוע נסכים ללמוד, ככל שנסכים ללמוד יותר, נגמור כמובן, את הלימודים מהר יותר.

כי אני הייתי רוצה בנית אתרים...

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
לא מדבר אלי בכלל בנית אתרים....

אולי מעניין אותך גם...