תואר קל ומהיר

עלומת שם

משתמש רשום
בא לי ללמוד תואר ראשון במשהו (בשביל שיהיה לי תואר).
הבנתי שיש אפשרות ללמוד תואר ראשון בחינוך תוך שנתיים (יש לי תעודת הוראה אם זה עוזר)
למישהי יש המלצות?

צפרא

משתמש צעיר
בנוות ישראל בירושלים, תוך שנה התואר בחינוך מיוחד או תושב"ע

אמיליה

משתמש מקצוען
אני חושבת שצריך בכיר בשביל זה. תעודת הוראה רגילה לא מספיקה
תואר בחינוך זה יום אחד בשבוע
בתארים של B. Ed זה שנה אחת
בתארים של B.A. זה שנתיים

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בנוות ישראל זה כבר שנה וחצי לפחות. צריך לבוא עם בכיר. אם עוד אין- להשלים קודם במרכז השתלמויות ועדיף שזה יהיה מוגדר כבכיר לכיתות ז'-ט' וככה זה חוסך שעות בנוות ישראל.
הלימודים הם פעם בשבוע מ4 עד 10. חוץ מזה יש ימים נוספים למבחנים, אוריינות, קורסי אנגלית בימי רביעי למי שלא מקבלת פטור במבחן. ביולי יש לימודים מרוכזים של 3 שבועות מ9 עד 4.
עלויות- לפי המל"ג. היום בגלל שזה כבר שנה וחצי זה סביב ה25 אלף כולל אורינות ומדידה והערכה וכו'.
יש צורך ב2 עבודות סמינריוניות בסוף התואר.

עוד משהו- בגלל שהרמה הלימודית לא משהו, יש הקפדה גדולה על נוכחות. מעבר ל20% העדרות עושים צרות. אי אפשר לחפף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה