ותואר אקוולינטי מקובל בממ"ד?ודאי שיש הבדל. תעודת הוראה לא מסתכלים עליה בכלל, תואר ראשון זה הבייסיק. בלי תואר ראשון השכר הוא מינימום.
ותואר אקוולינטי מקובל בממ"ד?ודאי שיש הבדל. תעודת הוראה לא מסתכלים עליה בכלל, תואר ראשון זה הבייסיק. בלי תואר ראשון השכר הוא מינימום.
השאלה אם תואר אקווילנטי נחשב במוסדות של הממ"ד לצורך זה????????????בלי תואר השכר הוא בערך 50 לשעה
עם תואר זה קרוב ל100 לפעמים.
הדרגות הגבוהות מקבלים שכר לא רע, מעל 15 לדעתי
לאופק-לא.השאלה אם תואר אקווילנטי נחשב במוסדות של הממ"ד לצורך זה????????????
בקיצור אם כרגע אני עובדת בחינוך העצמאי אבל אני ארצה גם לעבוד בממדלאופק-לא.
וכמורה מתחילה-את חייבת להצטרף לאופק.
אם את כבר מורה בעולם ישןבקיצור אם כרגע אני עובדת בחינוך העצמאי אבל אני ארצה גם לעבוד בממד
אז נידפקתי לגמרי....
יש מישהו שיודע לענות על שתי השאלות הראשונות?
שתי שאלות:
1) האם החינוך העצמאי מכיר בתואר רגיל או שחייבים אקווילנטי?
2) האם ניתן להמיר תואר אקווילנטי ברגיל בלי ללמוד את הכל מחדש ולשלם שוב הכל?
תודה!
כרגע אני עם תקן חלקי בחינוך העצמאי ללא אופק וללא תואר, לא רגיל ולא אקווילנטיאם את כבר מורה בעולם ישן
לא נראה לי שניתן לחייה אותך באופק
ואז, ממה שאני יודעת יש משמעות לאקווילנטי.
שפרושו: לצורך דרגת שכר
כן. התהליך קצת שונה, כי צריך סוג של אישור, אבל בדרגת שכר זה בדיוק כמו תואר רגיל, ולא ידוע לי שיש בעיה עם אופק חדש באקויוילנטי.השאלה אם תואר אקווילנטי נחשב במוסדות של הממ"ד לצורך זה????????????
אני עובדת במשרד החינוך ואין כל כך קשר בין המספרים שכתבת למציאות.בלי תואר השכר הוא בערך 50 לשעה
עם תואר זה קרוב ל100 לפעמים.
הדרגות הגבוהות מקבלים שכר לא רע, מעל 15 לדעתי
אכן כך,אני עובדת במשרד החינוך ואין כל כך קשר בין המספרים שכתבת למציאות.
מורה ללא תואר מקבל מינימום. עם תואר ראשון השכר לפי ההסכם החדש הוא 9000 למשרה מלאה ברוטו.
כרגע אני עם תקן חלקי בחינוך העצמאי ללא אופק וללא תואר, לא רגיל ולא אקווילנטי
אני רוצה לעשות , השאלה היא מה עדיף לי.... אקווילנטי או אמיתי?
זה מאד פשוט ברשת החינוך העצמאי לא מכירים בתואר ראשון אקדמאי בנשיםאני לא יודעת למה אנשים עוד עושים תואר אקוויולנטי.
מבחינת מחיר, המחיר שלהם זהה אבל אי אפשר להתקדם איתו,
אני עשיתי תואר ראשון אקדמאי ואחר כך עברתי לתואר שני, - ורואה את מי שעשתה איתי אקוויולנטי - כואב הלב - עכשיו בשביל ללמוד תואר שני בכל תחום (ייעוץ, טיפול רגשי, חינוך, ניהול)צריכות להשלים מחדש תואר ראשון - רוב המכללות לא מכירות בתואר האקוויוולנטי.
אני מכירה מורות בחינוך העצמאי עם תואר אקדמאי, שמוכר להן לצורך השכר כמובן.זה מאד פשוט ברשת החינוך העצמאי לא מכירים בתואר ראשון אקדמאי בנשים
מתעניינת גם?האם יש מכללה שכן מכירה בתואר אקווילנטי ואפשר להתקדם לתואר שני?
לאמתעניינת גם?
אם לא האם יש דרך להמיר?
במכללה בכפר חב"ד ניתן לעושת תואר שני אקויוילנטי.האם יש מכללה שכן מכירה בתואר אקווילנטי ואפשר להתקדם לתואר שני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: