בנוות ישראל התואר הוא אקדמאי.האם התואר של נוות ישראל, הוא תואר אקדמי או אקווילנטי? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה!
תודה רבה רבה על התגובה, זה מאוד עזר לי!!!בנוות ישראל התואר הוא אקדמאי.
אקוולנטי עוישם רק בסמינרים.
איפה עשית??אני למדתי שנתיים לתואר אקוויולנטי, ושילמתי כנדרש.....
בפועל, הוא אכן העלה לי במשכורת, אך כשרציתי לחפש עבודה חדשה הוא לא התקבל כתואר רגיל, ודרשו ממני תואר אקדמי. זה היה בזבוז זמן וכסף.
אם יש לך תעודת מורה בכיר, זה שנה או שנה וחצי להשלים לתואר ראשון (אם את יותר מ5 שנים אחרי הבכיר זה שנה וחצי, אם לא זה שנה)
איך במבחר? קל?את האקוויולנטי עשיתי בוולף, את האקדמי אני עושה עכשיו במבחר
שמעתי, שבמכללת תלפיות אפשר להמיר בכללי תואר אקווילנטי לאקדמאי, אני חושבת, שכדאי פשוט לברר אצלם. המון הצלחה!!!!מי יודעת היכן ניתן להמיר תואר אקוויולנטי לאקדמאי בהתמחות אנגלית?
מה היתרון של תואר לא אקווילנטי מבחינת השכר?
[/Q
כשהתואר לא אקוילנטי אלא אקדמי, אם עובדים במוסד של משרד החינוך, ברור שהשכר הרבה יותר גבוה, אבל אם עובדים במוסד של חינוך עצמאי, אני לא יודעת אם יש הבדל בין תואר אקדמי לאקוילנטי מבחינת השכר. בכל מקרה, המון הצלחה!
וגםיש מוסדות בית יעקב במשרד החינוך או שהכל חינוך עצמאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: