נכתב ע"י שושיה;1525872:דייייייייייייי!!!, שוב הניק הזה מטריד, יש לכם עצה לניק שסתם, סתם, אין לו הערה ענינית, אבל מחפש כל הזמן איך למצוא דרך ליצור קשר אתי עם תגובות לא לעניניות, אפילו גובלות בחדירה לפרטיות וחוצפה וכמה שאני מזהירה אותו, לא קורה כלום?
כבר פניתי להנהלת פרוג, היה שקט, הלילה שוב הוא שלח לי...
ניק יקר!
שלא תחשוב שאם יש אופציה של אישי היא אמורה להיות מנוצלת להטרדות ודברים כאלו!!!
אם זה לא מועיל באישי, אאלץ לעשות זאת על במת הפורום!!!
נכתב ע"י שושיה;1525898:הזהרתי כבר שפניתי להנהלה, כי כבר נמאסו עלי השאלות , סליחה על הביטוי המטופשות שלו.
למשל הלילה הוא שאל אותי אם פעם כתבתי שאני הולכת לישון מוקדם, איך זה יכול להיות שב-11 בלילה הוא ראה את התגובות שלי בנתיב?
נכון שזה מאוד מאוד עניני??
אה, זה שאני בכלל לא רשומה לפורום נתיב-זה לא משנה...
וזה שהלכתי אתמול לישון ב-10, גם לא משנה....
זו לא חדירה לפרטיות???
נכתב ע"י שושיה;1525898:הזהרתי כבר שפניתי להנהלה, כי כבר נמאסו עלי השאלות , סליחה על הביטוי המטופשות שלו.
למשל הלילה הוא שאל אותי אם פעם כתבתי שאני הולכת לישון מוקדם, איך זה יכול להיות שב-11 בלילה הוא ראה את התגובות שלי בנתיב?
זו לא חדירה לפרטיות???
נכתב ע"י e12;1525937:בוודאי שתגובות לא ענייניות באישי אינן ראויות, אך על הניקים להיות זהירים בעצמם בכתיבת הודעותיהם, ולהיות בעלי טקט ותבונה ולא לספר על עצמם פרטים שאין בהם צורך, שכן אחר כך מה להם כי ילינו. בעבר כתבה אחת הניקיות, 'איפכא מסתברא' כמדומני, שהכי ראוי לכתוב בצורה עמומה שאינה מפרשת אם זו כותב או כותבת. אמנם דבר זה דורש מיומנות לשונית ולא כל אחד יכול לעמוד בזה, אך אין ספק שהעיקרון ברור: היות שמדובר בפורום מקצועי, אין צורך לחשוף פרטים אישיים שלא לצורך (גם בפורום 'איש את רעהו') וממילא זו תהיה האווירה, ותגובות בלתי ענייניות וחודרות לפרטיות - מעל גבי הפורום ובוודאי באישי - לא יהיה להן מקום.
נכתב ע"י שושיה;1525898:למשל הלילה הוא שאל אותי אם פעם כתבתי שאני הולכת לישון מוקדם, איך זה יכול להיות שב-11 בלילה הוא ראה את התגובות שלי בנתיב?
נכתב ע"י אות ומופת;1525990:את יודעת מה אני חושבת?
שהודעה כמו שלך, ואשכול כמו זה - יש רק בפורום חרדי!
אולי תצחקו עליי, אבל דברים קטנים כאלו, או כמו השלט ב"חצי חינם" - "אין להוציא עגלות משטח הסופר, המוציא עגלה [טם-טה-ררם, שימו לב לאיום:] עובר על איסור גזל!" מרגשים אותי ומחזקים את הידיעה שלמרות החילוקים והפילוגים, כולנו בסופו של דבר שייכים לאותה יחידה מובחרת.
נכתב ע"י e12;1525937:בוודאי שתגובות לא ענייניות באישי אינן ראויות, אך על הניקים להיות זהירים בעצמם בכתיבת הודעותיהם, ולהיות בעלי טקט ותבונה ולא לספר על עצמם פרטים שאין בהם צורך, שכן אחר כך מה להם כי ילינו. בעבר כתבה אחת הניקיות, 'איפכא מסתברא' כמדומני, שהכי ראוי לכתוב בצורה עמומה שאינה מפרשת אם זו כותב או כותבת.
זה נראה לי בן אדם שחושב בקולנכתב ע"י שושיה;1525898:הזהרתי כבר שפניתי להנהלה, כי כבר נמאסו עלי השאלות , סליחה על הביטוי המטופשות שלו.
זו לא חדירה לפרטיות???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: