תודה.אפשר להתחיל בספרים את האקורדים הבסיסיים, פריטות בסיסיות ואח"כ ללכת למורה.
אם אתם רואים שאתם לא מצליחים מספר תלכו למורה.
המון הצלחה!!
איזה ספרים מומלצים?
תודה.אפשר להתחיל בספרים את האקורדים הבסיסיים, פריטות בסיסיות ואח"כ ללכת למורה.
אם אתם רואים שאתם לא מצליחים מספר תלכו למורה.
המון הצלחה!!
אני התחלתי ב ד"ר גיטרה.תודה.
איזה ספרים מומלצים?
היה לי בעבר חבר שהתנה עם כל תלמידיו לגיטרה שהם לא עושים בנוכחותו F מוקטן אלא רק עם חסימה... למרות שבעצם זה הרבה יותר קשה ובמיוחד למתחילים. והם באמת הגיעו לתוצאות מרשימות ולרמה מקצועית ממש במהירות. מומלץ לנסות גם!לעצם הנושא, אני מתפעל מזה שפותח האשכול לקח את הנושא ברצינות, כפי שרואים מעוד אשכולות.
שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ותעדכן בהתקדמות!
ועוד משהו, אל תשבר באקורד F... זה לא כזה קשה...
אם כבר טכניקה, ההמלצה שלי זה להתחיל לחסום מאקורד G ולא מ F בגלל ששם יותר קל לחסום בהתחלה, ואחרי שמתרגלים לנסות על F.היה לי בעבר חבר שהתנה עם כל תלמידיו לגיטרה שהם לא עושים בנוכחותו F מוקטן אלא רק עם חסימה... למרות שבעצם זה הרבה יותר קשה ובמיוחד למתחילים. והם באמת הגיעו לתוצאות מרשימות ולרמה מקצועית ממש במהירות. מומלץ לנסות גם!
ברור על כך לא נראה לי שאי מי כאן חולק....הם רוצים שאני אצליח במקסימום, למה לא.
הועלת לו מאוד...תלמד להיות קלידן אמיתי לא כמו החסידים שמחרטטים והקצב שלהם ממש לא מדויק
כנראה הוא כתב את זה תוך כדי נסיעה..@ישראל18 אפשר לכתוב הכל בהודעה אחת, לא צריך 100
והוא רוצה בשביל הנאה ולא מקצוע אז DJ לא יעזור
תמיד יש האנשים שיתנו לך את הטיפ הקטן אולי, אבל במקום הנכון ובזמן הנכון!! זה שיעשה לך את כל העבודה!! כמו ההודעה הזאת המצורפת!הייתי ממליצה ללכת על תחביב ולא על מקצועיות.
מקצועיות זה מייאש!!!
תחביב זה כיף!
לאט לאט תתקדם לפי הקצב שכיף לך- בסוף תגיע למקצועיות!
אם אתה אוהב את זה- אל תתן לייאוש להפיל אותך!
אני גם בעד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: