תבניות סיליקון

בלרינה

משתמש רשום
יש לי שתי תבניות סיליקות שעדיין לא באו אצלי לשימוש,
אני מעונינת להשתמש בהם יש לי כמה שאלות:
1. האם יש צורך לטבול אותם לפני השימוש?
2. התבניות עמידות בחום של תנור או שמיודות רק לשימוש בהקפאה?
3. יש למישהי רעיון למשהו קליל ולא מסובך אבל בעיקר טעים לשימוש בהם?
 

אליזבט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מאד תלוי איזה תבניות אלו.
אולי תעלי תמונה.

ותחפשי את ההדרכות של בקר.
בטוח תמצאי מענה הולם
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
1. אין צורך להטביל.
2. בעקרון זה מיועד גם לאפיה. אך קחי בחשבון שכדאי לאפות רק עם הסוג היותר איכותי (ויקר) כי האחרים עושים ריח לא נעים...
3. יותר מהדרכות של העני בקר??? כמעט בכולן יש תבנית סיליקון. חפשי שם ובטוח תמצאי שם משהו מהמם, קל, בתבנית שמתאימה לך וטעיםםםם...
למקרה שלא תמצאי שם משהו (סיכוי קלוש) - אני מצרפת כמה תמונות של דברים שנעשו בתבניות סיליקון.
אם בא לך משהו - אעלה מתכון.
בהצלחה!!!
 

קבצים מצורפים

  • 20170110_190825.jpg
    KB 633.2 · צפיות: 71
  • IMG_0019.JPG
    2.5 MB · צפיות: 46
  • 20170102_205036.jpg
    KB 629.8 · צפיות: 39
  • 20170102_204506.jpg
    KB 560.2 · צפיות: 39
  • 20151128_222242.jpg
    KB 596.3 · צפיות: 34
  • 20170102_204736.jpg
    KB 481.4 · צפיות: 43
  • 20170129_144129.jpg
    KB 556.8 · צפיות: 48
  • 20170102_204423.jpg
    KB 541 · צפיות: 37

בלרינה

משתמש רשום
אהבתי את הראשון והשביעי,
אשמח אם תעלי מתכון,
התבניות שיש לי נראות לי דוקא מהסוג האיכותי יותר,
וגם השקעים בהם יותר גדולים.
איך אני יכולה לדעת לפני שאני אופה בהם שהם לא ישאירו ריח דוחה?
 

בלרינה

משתמש רשום
אהבתי את הראשון והשביעי,
אשמח אם תעלי מתכון,
התבניות שיש לי נראות לי דוקא מהסוג האיכותי יותר,
וגם השקעים בהם יותר גדולים.
איך אני יכולה לדעת לפני שאני אופה בהם שהם לא ישאירו ריח דוחה?
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י בלרינה;2462736:
אהבתי את הראשון והשביעי,
אשמח אם תעלי מתכון,
התבניות שיש לי נראות לי דוקא מהסוג האיכותי יותר,
וגם השקעים בהם יותר גדולים.
איך אני יכולה לדעת לפני שאני אופה בהם שהם לא ישאירו ריח דוחה?

חמודה.
הראשון והשביעי הם אותו רעיון.
הם חלביים.
מתאים לך?
ואיזה צבע התבניות שלך?
תעלי תמונה אולי אוכל לראות לפי זה.
 

חולי

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מתמחה;2462707:
1. אין צורך להטביל.
2. בעקרון זה מיועד גם לאפיה. אך קחי בחשבון שכדאי לאפות רק עם הסוג היותר איכותי (ויקר) כי האחרים עושים ריח לא נעים...
3. יותר מהדרכות של העני בקר??? כמעט בכולן יש תבנית סיליקון. חפשי שם ובטוח תמצאי שם משהו מהמם, קל, בתבנית שמתאימה לך וטעיםםםם...
למקרה שלא תמצאי שם משהו (סיכוי קלוש) - אני מצרפת כמה תמונות של דברים שנעשו בתבניות סיליקון.
אם בא לך משהו - אעלה מתכון.
בהצלחה!!!

אשמח לקבל מתכון של הראשון, שני, רביעי.
 

בלרינה

משתמש רשום
התבניות שלי הם בצבע חום כתום כזה....
והסיליקון שלהם יחסית נראה לי עבה.
הייתי מעלה לך בכיף תמונה רק הענין הוא שלא חשבתי לצלם אותם ואין לי כרגע אפשרות,
אולי מחר.....
אם יש לך תמונה של התבניות שלך אולי אני אבדוק אם הן נראות כמו שלי.

תודה לך מתמחה על הענות והעזרה הרבה.
אין עליך....
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לפי התיאור זה נשמע הסוג האיכותי.
תנסי לאפות איתן נגלה אחת - מיד תראי אם יש ריח או לא.
אבל נשמע לי שיש לך את הטובות שאינן בעייתיות לאפיה.
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מצו''ב המתכון -

פרלינים חלביים במגוון מילויים

לשוקולד
200 גרם שוקולד חלבי חום \ לבן
2 כפות שמן

למילוי חמאת בוטנים ואגוזים –
100 גרם ברס אגוזים
2 כוסות חמאת בוטנים
חצי כוס אבקת סוכר
150 גרם שוקולד לבן חלבי

למילוי ריבת חלב –
100 גרם שוקולד לבן חלבי
4 כפות שמן
2 כוסות ריבת חלב
1/2 כוס אבקת סוכר

למילוי נוגט –
100 גרם שוקולד לבן
4 כפות שמן
2 כוסות קרם נוגט
כף אבקת סוכר

ניתן למלא גם בליקר קפה \ שוקולד וכו'.
וכן יש מילויים נוספים רבים.

ההכנה:
למלא שוקולד מומס בתבנית סיליקון שקעים בגודל הרצוי.
להקפיא ל2 דקות בלבד. להוציא מההקפאה להפוך על נייר אפיה עד שהשקעים מתרוקנים.
להקפיא שנית.
בינתיים להכין את המלית ע''י המסת השוקולד וערבוב עם שאר החומרים.
למלא את המלית בשקעים מעל השוקולד לא עד למעלה לגמרי.
להקפיא שלישית.
לצפות עם שוקולד מומס ולהקפיא רביעית.
בהצלחה ובתאבון, "מתחמה"
 

קבצים מצורפים

  • 20170110_190825.jpg
    KB 633.2 · צפיות: 42
  • 20170129_144129.jpg
    KB 556.8 · צפיות: 32

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבעיה אינה הריח, אלא החומרים המסוכנים שהסוג הזול מוציא בטמפ׳ גבוהה
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י userit;2463221:
הבעיה אינה הריח, אלא החומרים המסוכנים שהסוג הזול מוציא בטמפ׳ גבוהה

ואם לא היו חומרים מסוכנים היית מוכנה לאכול פטיפור עם ריח פלסטיק?
:confused::confused:
 

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נ פלוס;2463824:
איך עשית את השוקולד מהתמונה השניה?

את הקישוט?
מרחתי שוקולד מומס על שקף.
ובעזרת מסרק של שוקולד עשיתי את הצורה הזו.
פשוט ממש.
 

dafnat

משתמש מקצוען
על התבניות האיכותיות יש הטבעה באיזו טמפ' עד איזו טמפ' מותר להשתמש, תסתכלי אם יש לך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  45  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה