לא לכתוב איום שיש עו"ד זה לא שווה כלום אם המכתב יישלח ממנו זה יהיה משמעותי, או תשלחו את המכתב אליהם עם עותק לעו"ד בלי לכתוב איומים תכתבו רק למטה עותק עו"ד ...ולכתוב להם גם את השם שלו?
למישהו יש את המייל או את הכתובת לפניות של חברת דן?
אני צריכה כתובת מייל כי אין לי פקס.לא לכתוב איום שיש עו"ד זה לא שווה כלום אם המכתב יישלח ממנו זה יהיה משמעותי, או תשלחו את המכתב אליהם עם עותק לעו"ד בלי לכתוב איומים תכתבו רק למטה עותק עו"ד ...
* לידיעתכם ניתן לשלוח תלונה לשירות הלקוחות גם בפקס:
03-6933466
מאתר דן
מור אוחנה, פניות הציבור דןאני צריכה כתובת מייל כי אין לי פקס.
ותודה רבה לכל העוזרים!
קשקוש
כי אני קצת מכיר את התחום ואנשים לא מקבלים 5000 בבתי משפט על אוטובוס שלא הגיע או לא עצר.למה קשקוש אם העידה כך בפני חברה שעובדת שם?
תלוי עם כמה מקרים אתה מגיע, בדרך כלל רצוי לאגד שלשה ארבעה מקרים של החברה בה הם לא עמדו במחוייבותם לפי החוזה מול משרד התחבורה ואז לתבוע.כי אני קצת מכיר את התחום ואנשים לא מקבלים 5000 בבתי משפט על אוטובוס שלא הגיע או לא עצר.
הרף בין בתי המשפט עומד בין 200 ל1500 לאירוע
תגובתי התייחסה לכך שמקבלים 5.000 ש"ח על אוטובוס שלא יצא/איחר שזה לא נכון.תלוי עם כמה מקרים אתה מגיע, בדרך כלל רצוי לאגד שלשה ארבעה מקרים של החברה בה הם לא עמדו במחוייבותם לפי החוזה מול משרד התחבורה ואז לתבוע.
זה בדיוק מה שכתבתי.תגובתי התייחסה לכך שמקבלים 5.000 ש"ח על אוטובוס שלא יצא/איחר שזה לא נכון.
(אין הבדל בין אגד לסופרבוס או קווים, ההבדלים הם השופטים מה הרף המקובל בעיניהם)
אין טעם להתווכח כמה ניתן לקבל, אני מסכים שעל עשרה אירועים ניתן לקבל סדר גודל כזה אולי גם 7-8 אירועים.זה בדיוק מה שכתבתי.
על מקרה אחד אי אפשר לקבל את הסכום הנ"ל אולם על כמה מקרים אפשר, ועל כן מומלץ לבוא מוכנים עם כמה מקרים.
היום ראיתי מול העיניים אוטובוס עם כמה אנשים בודדים עובר ולא עוצר, סתם לגמרי,גם לי נסיון רב בפניות עקרות. הם יודעים למשוך ולסבן בלי קשר למציאות!
לאחרונה היה נסיון לתביעה ייצוגית, התארגנות שיכולה 'להזיז' להם בגדול לחברות התחבורה.
גם בפרוג העליתי את זה.
יתכן ועם שיתוף פעולה, לא להשאיר את הקיטורים אצלנו אלא גם לדווח במייל הייעודי, נוכל להביא תועלת אמיתית. הלוואי!
הקישור שם לא נפתח באתרוגגם לי נסיון רב בפניות עקרות. הם יודעים למשוך ולסבן בלי קשר למציאות!
לאחרונה היה נסיון לתביעה ייצוגית, התארגנות שיכולה 'להזיז' להם בגדול לחברות התחבורה.
גם בפרוג העליתי את זה.
יתכן ועם שיתוף פעולה, לא להשאיר את הקיטורים אצלנו אלא גם לדווח במייל הייעודי, נוכל להביא תועלת אמיתית. הלוואי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: