לא. @מוישי א כתב מנסיונו שמקבלים גם בלי נכות.כנראה מדבר על שבר מסובך / שהסתבך ומשאיר נכות צמיתה...
מוזר ממש.
לא. @מוישי א כתב מנסיונו שמקבלים גם בלי נכות.כנראה מדבר על שבר מסובך / שהסתבך ומשאיר נכות צמיתה...
על העגמת נפש גם מקבלים אפילו אם אין נזק לטווח ארוךלא. @מוישי א כתב מנסיונו שמקבלים גם בלי נכות.
מוזר ממש.
לא. @מוישי א כתב מנסיונו שמקבלים גם בלי נכות.
מוזר ממש.
מצטרפת ל @דפה גם אני יודעת מנסיון שמבטוח תלמידים אפשר להוציא פיצוי רק במיד של נכות שנשארה לצמיתה, מוכחת!על העגמת נפש גם מקבלים אפילו אם אין נזק לטווח ארוך
ממש ממש לא נכון, אני מהמערכת מכירה היטב את החוקים.על העגמת נפש גם מקבלים אפילו אם אין נזק לטווח ארוך
אנחנו תבענו את ביטוח תלמידיםאני מכירה את הנהלים, כמו שכתבתי: הוכחת נכות או שהילד אושפז לפחות 25 יום.
קיבלתי על שבר והחזרה בסטדציה מקרה לפני שנתייםממש ממש לא נכון, אני מהמערכת מכירה היטב את החוקים.
פוליסת תלמידים כפי שנכתב פה כבר.שן שנשברה נותנת פיצויים??
(הביטוח על השיניים כבר לא קיים כמה שנים)
לפני כחודש הבת שלי בשיעור התעמלות נפלה ושברה 2 שיניים קבועות
ממי ניתן לקבל פיצוי?
מנסיון, האם ניתן לקבל החזר כלשהוא על נפילת שתי שיניים קדמיות חלביות? הבת שלי נפלה בגןבתור רבה בת"ת וגם שהבת שלי נפלה בגן ששייך להנהלת הת"ת ונפלו לה 2 שניים קדמיות שנתיים לפני הזמן הרגיל אצל ילדים צריך לדעת שביטוח תלמידים זה 24 שע' ביום 7 ימים בשבוע לא משנה איפה זה קרה,
אצל הבת שלי הגשתי מסמכים רק ההנהלה לא קידמה את זה ואז עבדתי שם ופחות היה לי אינטרס לקדם את זה בכח על חשבון העבודה שלי... בכל מקרה תמיד כדאי לעשות זאת דרך ההנהלה מסודר,
המנהל לא מפסיד מזה כלום שהוא תובע מהביטוח
ביטוח תלמידיםהכל תלוי בסוג הביטוח
השאלה אם יש למוסד צד ג'
וגם אם כן, אם אין נכות, גובה הפיצויים לא גבוה במיוחד.
לכולם יש את הבסיסי, אבל לדעתי לרובם אין צד ג' (צריך לשאול אם למוסד הספציפי הזה יש)ביטוח תלמידים
יש לכל המוסדות אותו דבר, לא?
מה זה סכום לא גבוה? שיכסה לפחות את יום העבודה + תשלום למרפאת שיניים?
כי אם כן, שווה לי להתאמץ ולהגיש תביעה
לא הבנתמי צד ג' בסיפור הזה? לא הבנתי
התלמיד ניזוק והוא זה שמבוטח
סיכוי קלוש מאד כי אין כ"כ לקותמנסיון, האם ניתן לקבל החזר כלשהוא על נפילת שתי שיניים קדמיות חלביות? הבת שלי נפלה בגן
זה אמנם לא נזק לטווח הארוך אך מנגד כרגע היא תהיה מחוסרת שיניים במשך מספר שנים עד שיצמחו הקבועות
וזאת בלי לדעת את ההשלכות שיהיו על דיבור תקין בגלל השיניים החסרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: