תאונה תאונה

שניאור רובינשטיין

משתמש מקצוען
@שניאור רובינשטיין זה לא משנה, הביטוח לא רשום על שמך ולכן גם לא אמור להתייקר לך.
ביטוח על שמך = הביטוח שלך מתייקר, ביטוח על שם חבר ואתה נהגת = ביטוח לחבר מתייקר.
@יעלזו חסידים אתה בטוח???? כי מלבד ברכב שפגעתי בו גם עשיתי נזק כבד לרכב של החברת השכרה והם מילאו את הפרטים שלי ולקחו תצלום של רישיון (אז זה היה היתר נהיגה...)
כי זה מאוד משמעותי עבורי המידע הזה

זמר אלוף

משתמש פעיל
אם אתה אומר שהסתכלת באותו רגע זה משהו אחר, אבל עשרים שניות זה נצח כמו שאמר @וויינער יואל ואין לזה כל הצדקה. אני לא בא לתת מוסר ח"ו, כולנו טועים והכל טוב. אבל א"א לומר שאתה לא אשם.
עוד נתון שעשוי לשפוך אור, לאיפה עשית את הרוורס? לתוך כביש מחוץ לחניה? למה הוא עמד שם? כל זה יכול להוסיף ראיות לכאן ולכאן.
אם שניכם יראי שמים הייתי ממליץ ללכת לרב ולגמור את הסיפור כמו בני תורה. מניסיון.
ממש כך.
בכל אופן, החוק היבש קובע כי מי שנוסע לאחור, תמיד אשם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה