שתי עצות מבעל ניסיון.
1) לא לקחת בעל מקצוע ללא המלצות גם אם הוא מפרסם בפרסומנים החרדיים
2) לא לשלם לפני התקנה סבלות וכו'
ב"ה עבדתי עם קבלן בב"ב וכל הבעלי מקצוע או הוא הביא או שמפקח הבניה הביא או שביררנו עליהם.
חלונות, סורגים, מטבח, שיש, גז, מוצרי חשמל, כסאות שולחנות, חדר שינה, הכל
חוץ מדבר אחד הדלתות לא רצינו את מי שהקבלן הביא ומה שהביא המפקח בניה היה יקר יחסית ופתחנו מקומון (טעות ראשונה) והזמנו, הגיע טיפס מדד קיבל מקדמה סיכם שלא יהיה אף אחד קבענו יום התקנה, הגיע היו במדרגות פועלים
אז שילמתי לו (טעות שניה), ומי אז רדפתי אחריו שבוע, שבשבוע הזה איש דלתות של הקבלן התקין את הדלתות למעט דלת הזזה, רדפתי עוד חודש ואמר לי מחיר מופקע, ביקשתי שייקח חזרה לא הסכים פתאום לא הסכים להתקין, ופתאום הסכים לקחת וחזר בו, וכ' והיום ומחר וכבר קבענו יום ולא הגיע, ועוד פעם בקיצור אחרי חודשיים התקין לי את הדלת במחיר התקנה מופקע, כשזה לי פעם שלישית ששילמתי עליו אחד ביום שהוא הפסיד (כמובן שהוא אמר לי שהיה לו עבודה), ובהזמנה כי עוד חצי מהסכום על ההזזה זה על ההתקנה (ככה הוא אמר), ועכשיו עוד מחיר.
למה אני כ"כ מאריך הוא מספר לי שהוא עשה את זה לעוד מישהו בב"ב, ולעוד מישהו באחיסמך, והוא מחפש מישהו שישיג לו לקוחות כמוני...
וההוא מאחיסמך אמר לו שהוא ילכלך עליו אז ככה וככה. לכאורה לפי סיפורו שלו תמיד רק אצלו מזמינים, ואז בדיוק אותו סיפור או שיש עובדים... או שהדירה לא מוכנה... או שאי אפשר מנוף... או שרק חצי.. ואז הוא דורש כסף ותחפשו אותו בהתקנה..