איפה הגשם???הגשם עושה חשק לשופינג חורפי
איפה הגשם???
כי אצלינו יבש...איזור ירושלים, וכבר הפסיק
איפה הגשם???
באיזור ירושלים, וכבר הפסיק
אולי כבר תחזרו לנושא?!כי אצלינו יבש...
מקווה שבשבת יהיה פיצוי הולם.
אני יודעת שב11.11 יש מבצעים משתלמים בעלי אקספרס.
אל תתפתו לקנות ב"אירועי ה11.11" זה עבודה בעיניים.החגיגה של האמריקאים עדיין לא התחילה
היא מתחילה ב - 25/11 מה שמכונה יום שישי השחור.
כרגע החגיגה בסין ,יום הרווקים 11.11
עלי אקספרס עושה מחזור שנתי יותר מכל תקציב מדינת ישראל...אז לא צריך להיסחף..אל תתפתו לקנות ב"אירועי ה11.11" זה עבודה בעיניים.
הם מעלים את המחירים ומורידים אותם או למחיר המקורי, או יותר יקר מהמקורי (או כמה אגורות פחות).
כנראה שאת עוקבת על פריטים שונים משליעלי אקספרס עושה מחזור שנתי יותר מכל תקציב מדינת ישראל...אז לא צריך להיסחף..
אני הכנתי לי סל מוצרים שאני עוקבת אחריהם כבר תקופה לא קצרה,
כידוע שיש אפשרות להזמין מוצרים במזמנה מוקדמת בתשלום מקדמה של 10 אחוז
המעקב שלי מראה אחרת ,א''א להגיד שההוזלה דרמטית אבל יש הוזלה זה בטוח.
לא בטוח שזה יעניין אותך..כנראה שאת עוקבת על פריטים שונים משלי
אצלי ראיתי בבירור כמו שכתבתי לעיל
אני דווקא אשמח לקבל קישורים לפריטים שידוע לך בוודאות שהם זולים יותר בחגיגות יו ם הרווקים.
כשמו כן הוא - יום שני 26 בנובמברCyber Monday גם בסוף נוב'. חנויות אונליין במבצעים שווים
שכחת לצרף קישור.למדריך:
מיד אחרי זה יש את הקישורשכחת לצרף קישור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: