רוב המשיבים ענו לבטל לגמרי.לא הבנתם, ברור שצריך לטפל ולסבסד בכסף הזה מוצרים בריאים ולהוריד את המס על דיאט אבל לא לבטל גמרי
מתוך ה45% האחרים. הרוב מעוניינים לבטל חלקית, על משקאות מסויימים.
רוב המשיבים ענו לבטל לגמרי.לא הבנתם, ברור שצריך לטפל ולסבסד בכסף הזה מוצרים בריאים ולהוריד את המס על דיאט אבל לא לבטל גמרי
נראה לי שאם הייתם מכניסים את האפשרות של סבסוד מוצרים בריאים זה היה יוצא 50 50רוב המשיבים ענו לבטל לגמרי.
מתוך ה45% האחרים. הרוב מעוניינים לבטל חלקית, על משקאות מסויימים.
[ואגב, בלי לחפור מידי, בקבוצה שאמרו לא לבטל, יש כמה שהצהירו שהם לא מצביעים למפלגות החרדיות.]
אלו שאמרו כך באשכול.נראה לי שאם הייתם מכניסים את האפשרות של סבסוד מוצרים בריאים זה היה יוצא 50 50
מבחינתי מי שהציע פתרון שהוא לא ביטול גמור, זה תכלס לא לבטל, זה תיקון
זה לא מדע מדוייק כתבתי מה שנראה ליאלו שאמרו כך באשכול.
לא שמו את עצמם בלבטל לגמרי, אלא באפשרויות האחרות.
בתוכם יש עוד התפלגויות.
אוקיי.זה לא מדע מדוייק כתבתי מה שנראה לי
דווקא לדעתי אם אחרי כזה לחץ בתקשורת החרדית וכזה שטיפת מוח נגד המס וכמה כל המס נעשה לרעתנו, יש כל כך הרבה אנשים שבעד להמשיך את המס זה אומר המון המוןזה הסיכום?
בינתיים 87% רוצים שיטפלו בזה. מתוכם הרוב מעוניינים לבטל לגמרי.
לא קוראים לזה "חצוי בגישה."
אולי כדאי לא להפוך את זה לאשכול של טרולים. כדי שלא יחסמו.אולי תגיד כמה מיסים אתה משלם לא שכיח למצוא הרבה חרדים שמשלמים מס
ממש לא.דווקא לדעתי אם אחרי כזה לחץ בתקשורת החרדית וכזה שטיפת מוח נגד המס וכמה כל המס נעשה לרעתנו, יש כל כך הרבה אנשים שבעד להמשיך את המס זה אומר המון המון
אז אני בדיוק הפוך,אצלי אין שתיה מתוקה (בשבת יש מיץ ענבים מהול במיים, ולאחרונה לצערי יש מיץ תפוחים טבעי, אחרי שהביאו את זה מהגן).
למרות זאת הצבעתי על ביטול המס. הוא לא הוגן. ומגמתי.
אם דואגים לבריאות שלנו - שידאגו שלחם כוסמין יעלה פחות מ-10 ש"ח. שלחם מלא יחולק חינם כמו הלחמים שמחולקים אחת לשבועיים. שתפוחים לא יעלו כמשקל זהב. תנו לנו חלופות שישתלמו לנו.
המיסוי הפסיכי גם על סודה (צודקים, הגזים מרחיבים את המעיים...), וגם על מיץ פרי טבעי, ועל מים בטעמים - שיחסית הוא סולידי מבחינת הסוכר - הפכו את זה לאובססיה.
תנו לחיות!
גם מכיל כמות נכבדה של סוכרסבסוד על מים בטעמים
מה היחס לכוס?גם מכיל כמות נכבדה של סוכר
הרע במיעוטו...גם מכיל כמות נכבדה של סוכר
כפית ל100 מ"ל במקום 2-3...מה היחס לכוס?
אז אני בדיוק הפוך,
המשכתי עם השתיה המתוקה כרגיל ומרגישה היטב בכיס את העלאת המיסים,
ולמרות זאת חושבת שכדאי להמשיך עם המס,
הרי יש מיסים גבוהים גם על צריכת אלכוהול ועל סיגריות כיון שהם דברים מזיקים
וכשחוקקו את המס עליהם אף אחד לא הזדעק כי הבינו שזה לטובת בריאות הציבור.
מה שמרגיז אותי פה שזו הבטחת הבחירות של הנציגים החרדיים- באמת, כמה כבר עולה המס למשפחה חרדית?
לעומת כל מה שעלה לאחרונה זה ממש מעט.
מה עם הדיור? המעונות? והתחבורה? החשמל? הדלק? מוסדות הלימוד? מוצרי יסוד? המשכנתאות?
המס של השתיה המתוקה ככ מועט שממש חבל אם בזה יתחילו לטפל,
יש דברים שעולים לנו הרבה הרבה יותר.
רק בגלל שהוא לא הוגן - עליו להתבטלהוא לא הוגן. ומגמתי.
אם דואגים לבריאות שלנו - שידאגו שלחם כוסמין יעלה פחות מ-10 ש"ח. שלחם מלא יחולק חינם כמו הלחמים שמחולקים אחת לשבועיים. שתפוחים לא יעלו כמשקל זהב. תנו לנו חלופות שישתלמו לנו.
המיסוי הפסיכי גם על סודה (צודקים, הגזים מרחיבים את המעיים...), וגם על מיץ פרי טבעי, ועל מים בטעמים - שיחסית הוא סולידי מבחינת הסוכר - הפכו את זה לאובססיה.
תנו לחיות!
מה היחס לכוס?
למה רק לנואני בעד שאת הכסף יחזירו לנו החרדים בצורה אחרת
פשוט מאוד המס זה מכולם
ובמקום זה יתנו עוד הטבה כספית למגזר שלנו.
ואם יהיה על זה סבסוד אז תגיע ליותר סוכר מאשר אם תשתה קוקה קולה..כפית ל100 מ"ל במקום 2-3...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: