צ'אלמרית גאה
משתמש פעיל
צודקת זה הרוב אבל תמיד יש את ההורים שהם לא,ההודעות שלך קצת לא נעימות, כאילו המטפלות וההורים הם אויבים משני צידי המתרס
זה לא צריך להיות ככה
ההורים והגננת שניהם לטובת הילד
ומיצידם המטפלת היא השפחה שלהם
צודקת זה הרוב אבל תמיד יש את ההורים שהם לא,ההודעות שלך קצת לא נעימות, כאילו המטפלות וההורים הם אויבים משני צידי המתרס
זה לא צריך להיות ככה
ההורים והגננת שניהם לטובת הילד
מעון חב"ד באמת מעון טוב, (לא מגיעה משם)מעניין על איזה מעון את מדברת...
אני שלחתי את הקטנה שלי למעון בביתר, שנה שעברה צלע. המטפלת הקבועה יצאה באמצע שנה לשמירה, לקח 3 שבועות עד שהביאו מחליפה. אבל אחרי שהיא למדה את העבודה היא הייתה בסדר.
השנה המשכתי באותו מעון והיה זוועה. המטפלת הלכה כל יום ב13.00 ואז הגיעה בחורה שאיני יודעת מה האבחנה שלה, אבל מן הסתם משהו על הספקטרום האוטיסטי, היא הייתה צועקת על הילדים בקולי קולות, לא זיהתה אותי גם אחרי חודשיים! שאני מגיעה לקחת את הבת שלי יום יום. משהו הזוי.
בסיעתא דשמיא גדולה הצלחתי להעביר אותה למעון חב"ד ( שבועיים היא הייתה איתי בבית) ואני מרוצה מאוד מאוד ב"ה. מטפלות מקסימות שיש להן ערך ואידיאל בעבודה. מנהלת קשובה. התינוקת שלי חוזרת מאושרת.
איזה מעון?יש פה כמה מעונות בביתר שצריך לסגור אותם על סורג ובריח יחד עם המנהלות
בואו נתחיל בזלזול בעובדות, משל היו שפחות בימי אלכסנדר מוקדון.
הזלזול בעובדות מביא למרמור, להרגשה של זבל וכו' וכו'.....
והתוצאה ידועה מראש...
וכן, יש לי המון סיפורים זוועות על המעון שהילדים שלי היו שם...
כמובן שאני לא אכתוב בפומביאיזה מעון?
אני לא יודעת באיזה איזור בביתר את גרה, אבל אם תבקשי מנאות מרגלית את רשימת המשפחתונים שיש בהם מקום פנוי יכול להיות שתמצאי משפחתון מעולה ממש לידך. כל כמה זמן מקומות מתפנים ולפעמים נפתחת קבוצה חדשה...אני גרה בביתר עילית והבן שלי נמצא במעון שקיבלתי עליו המלצות חמות מחברה בתחילת שנה.
ואיך את יודעת מה קורה, אם היא נגיד לא מרגישה טוב, היא אחת על חמש ואין עליה פיקוח כל שניה. זה לא מפחיד?אני לא יודעת באיזה איזור בביתר את גרה, אבל אם תבקשי מנאות מרגלית את רשימת המשפחתונים שיש בהם מקום פנוי יכול להיות שתמצאי משפחתון מעולה ממש לידך. כל כמה זמן מקומות מתפנים ולפעמים נפתחת קבוצה חדשה...
אני שולחת את שתי הקטנות למשפחתונים מעולים ומרוצה ממש עד הגג, המטפלות מסורות ומשקיעות, יש 5 ילדים, ושום ילד לא נשאר אף פעם לבד
@רבקה אנשין אפשר את המספר של המנהלת?מעון "זיס בייבי" רחוב אבא שאול
אני מגיעה לשם מרחוק.
המעלה במשפחתון שאת מכירה ומבררת על המטפלת בעצמה- מי שאני לא סומכת עליה ברמה אישית לא יעזור לי כל פיקוח.ואיך את יודעת מה קורה, אם היא נגיד לא מרגישה טוב, היא אחת על חמש ואין עליה פיקוח כל שניה. זה לא מפחיד?
לא!!!!!!!!!לא קרה שאמא פעם שכחה את הילד שלה בגינה / באוטובוס/ בתחנה וכ'ו??!!
לא מפחיד בכלל. המטפלת לא טיפשה, אם היא לא מרגישה טוב היא תזמין מחליפה.ואיך את יודעת מה קורה, אם היא נגיד לא מרגישה טוב, היא אחת על חמש ואין עליה פיקוח כל שניה. זה לא מפחיד?
0548475833@רבקה אנשין אפשר את המספר של המנהלת?
הכל מסתובב סביב אותה בעיה חמורה שיש היום בכל הארץ ואפשר לראות את הדרושים בכל העיתונים
אין מטפלות!!!!!!!!!!!
כולם מתמודדים אם אותה בעיה .... ואין הרבה מה לעשות
צערך צרת רבים
מעון מהמםמעון גן עדן ברחוב חב"ד בגבעה B
מעון מדהים!!
אין על אסתי המנהלת!
וזה בערך המעון היחיד שלא מתחלפות שם גננות כל שני וחמישי אלא יש שם שנים גננות ותיקות
אבל, המינוס היחיד- שאין שם מקום אפילו לעוד ילד אחד...
לא מצדיקה את ההורים המאחרים
אבל שום!!!!!! טענה הכי נכונה וצודקת לא מתירה ( עזבי שניה חוק, מוסריות ואחריות בסיסית) להשאיר ילדים בגיל זה שניה אחת ללא השגחה
אפשר לשאול שאלה אחרת:ולא התקשרו אלייך לשאול איפה את כשאחרת?
מטפלת פרטית לא צריכה פיקוח,זה לא מדוייק,
אני שולחת כבר 4 ילדים שלי למעון בביתר ואני מרוצה עד הגג!!
ברור שלפעמים יש איזה משהו חריג, אבל בסך הכללי המקום מתפקד, צוות מהממם,
ואני ממש רגועה לשלוח את הילד בבוקר!(לאומת באמת מעון אחר ששלחתי בער וממש לא הייתי מרוצה).
ואני טיפוס מאוד מאוד לחוץ ודואג(בתחילה הייתי עושה ביקורי פתע כדי לראות מה קורה , ותמיד היה רגוע).
לפי דעתי מה שמאוד עוזר לכך שמעון יתפקד זה אם יש מנהל אסרטיבית וטובה.
מה ש @שרוי כתבה זה נשמע לי מחריד פלילי ומטורף בעליל!!!
מעניין אם אותן מטפלות היו שולחות את הילדים שלהן למעון הזה...
וד"א לפי דעתי הרבה פחות בטיחותי לשלוח למטפלת פרטית שאין עליה שום פיקוח!!(היא יכולה תוך כדי להעמיד ארוחת צהריים ,לכבס וכו).
המעון שאני שולחת אליו עכשיו עברו להיות תחת משרד החינוך, וזה אומר:
א. שכר המטפלות והתנאים הסוציאלים השתפרו משמעותית.
ב. כל הזמן יש להם ביקורות פתע ,ולכן לדוג' לא יכול להיות מצב שמטפלת אחת על 14 ילדים וכו' כי ישללו להם את הרשיון!(גם לכן ב"ה מקפידים שלא יבואו ילדים חולים/דלקות עיניים וכל מרעין בישין, כי במקרה של פיקוח הלך עליהם..)
בלת"קאני ממש אובדת עצות, אולי יהיה פה למישהו הכוונה בשבילי.
אני גרה בביתר עילית והבן שלי נמצא במעון שקיבלתי עליו המלצות חמות מחברה בתחילת שנה.
אממה, שכנראה משהו שם בהנהלה השתבש.
נתחיל מזה שיש בכל קבוצה 7 ילדים במקום 6, נורא ואיום אבל מילא.
מה שקרה זה שלפני כמעט חודשיים המטפלת של הבן שלילא הרגישה טוב, ובמשך שבועיים הם לא מצאו מטפלת
חלופית, אז בכל יום היו 2 מטפלות עד השעה 12, ומהשעה הזאת ואילך
המטפלת החלופית הלכה ונשארה המטפלת השניה על 14 ילדים!!!!
שובבים בני שנה וחצי-שנתיים!!!
ואם זה לא מספיק: יום אחד אני מאחרת למעון לקחת את הבן שלי (פעם ראשונה מתחילת
שנה שזה קורה לי) השעה 16:07 בדיוקקק, אני נכנסת לכיתה שלו,
הכיתה ריקה לגמרי, והילד יושב במרכז ומסתכל בכליון עיניים לכיוון הפתח...
אני צועקת 'מישהו פה?' ואין קול ואין עונה. שלוש דקות אח"כ מגיעה המטפלת
שלו כולה מתנשפת; 'מה המטפלת השניה הלכה??? אני בהלם אמרתי לה לחכות
כי אני צריכה לקחת את הבת שלי'!!!
אני שונאת לאחר, אבל בחיים לא חלמתי שבאיזשהו מעון בעולם ישאירו ילד
שובב לבד במעון כי אמא שלו מאחרת בשבע דקות!!!
מעבר לרחמנות, אני רק נזכרת במבט האומלל שלו וכמעט בוכה.. מה הוא יכל לעולל בכמה דקות האלה שהוא היה לבד לבד בלי השגחה??
ואז לקינוח: אתמול המטפלת שלו מחכה להורים בסוף יום כולה עצבנית בטירוף,
מה קרה? אחותה מתחתנת, היא בכלל לא מוכנה לחתונה וביקשה יום חופש,
אבל אז התקשרה אליה המנהלת שהורים צועקים עליה שהילדים לבד אז
שתחזור מהר מהר כי אין לה מישהי חלופית. עכשיו עזבו את זה שהאישה כולה
בעצבים שמרה ככה על הילדים כל הבוקר וזה לא להיט כידוע (למרות שתכלס אני מבינה את הקושי)
אלא שמתוך העצבים היא פלטה שבשבועיים האחרונים המטפלת השניה לא
הרגישה טוב אז היא היתה לבד על 14 ילדים ולא השתלטה!!!
(המטפלת השניה היא לא על הקבוצה של הבן שלי כך שלא שמתי לב)
עכשיו מה הקטע? אני מתחילת שנה נרשמתי לכל הרשימות המתנה בשכונות סביבי למה המעון לא כל כך הריח לי מהרגע הראשון,
וכל חודש בערך אני מתקשרת לבדוק אם התפנה מקום, ואומרים לי שלא.
נשמע לי קצת הזוי שאף אחד לא עזב, כנראה שבסופו של דבר כל מנהלת מקבלת מהר יותר לפי היכרות עם המשפחה ופחות לפי סדר הממתינים. (זה הבכור שלי כך שאין לי קשרים)
מה אני אמורה לעשות?? גם המשפחתונים תפוסים!! אני עובדת כל יום משמונה עד ארבע,
איפה אני אשים אותו עד אז?
אני מוציאה אותו משם עוד היום, למה אחרי מה ששמעתי אתמול אין אופציה להשאיר אותו שם עוד דקה. השאלה עם מי אפשר לדבר? יש פה למישהו קשר לאיזו מנהלת מעון והוא יכול לעזור לי?
יש איזה אגף בעירייה שאמור לטפל במחדלים האלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: