נכתב ע"י ishai;n3199663:החלטתי להעלות באשכול הזה, כי נראה לי שזה הכי מתאים...
אז, לאחר בקשות רבות ושעות ארוכות של העלאות- הנה תיקיית ההדרכות ותהליכי העבודה שאספתי במשך הזמן. יש עוד קצת קבצים שאמורים לעלות בזמן הקרוב, אבל זה כמעט הכל.
זה בענן של מגה, מצטער אם יש אנשים שחסומים לזה- זה מה שיכולתי לעשות...
בכל מקרה, תהנו!!!
נכתב ע"י שחר עולה;n4956111:דבר ראשון - תודה רבה
דבר שני - איך אני שולחת הודעה בפרטי (פעם לחצתי על השם וקבלתי אפשרות לשלוח בפרטי - היום זה רק מכניס לתיק העבודות)
אמרו לי שאפשר לשלוח בפרטי אם יש ענן כזה ליד השם, אבל אני לא רואה ענן לא אצלכם ולא אצלי - אז איך היום אני שולחת הודעה בפרטי לניק מסויים?
נכתב ע"י שחר עולה;n4980762:סליחה, אבל לא קלטתי....
ליד הפרופיל האישי - יש הכן הודעות - אבל הן מובילות להודעות שלי
איך אני שולחת לניק מסויים הודעה פרטית - לשם דוגמא ראיתי משהו שאני יכולה להעזר או לעזור לניק שלפני מעיינות א (הכל דוגמא...) ואני רוצה לשלוח לה הודעה בפרטי - מה אני עושה עכשיו?
אפשר צילום מסך
תודה רבה!!
נכתב ע"י ל7;n3632093:יש לכם עצות איך ללמוד לצייר תנועות גוף?
נכתב ע"י ל7;n3632093:יש לכם עצות איך ללמוד לצייר תנועות גוף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: