הייתי בחיי פעם אחת בלבד באלעד,ממש......אני תושב אלעד הרבה שנים אין שום פחד ללכת בשום מקום בעיר בשום שעה . ניכר שהכותב אינו תושב העיר וניזון מסטריאוטיפים וסטיגמות שיש מחוץ לעיר
אם כבר זכור לי שפעם הייתי צריך ללכת באיזור מרכז בעלי מלאכה רחוב אורליאן בבני ברק והאיזור בלילה והיה ממש מפחיד ומלחיץ עם כל מיני אופנוענים ומרעין בישין עוד לא דיברתי על איזור זבוטינסקי פרדס כץ עם הסודנים וקרית הרצוג....
נדמה שעדיף שתיקותך על דיבורך.....
שוב אתב מדבר על המינימוםייד שים לב! אלה שחוו על בשרם מרחק ממכולת חוסר גן ילדים תפילה במסדרונות, לא יוכלו לצאת מהטראומה הזאת! לא דירות ולא מצוקת דיור. דורשים אך ורק ראש עיר נורמלי תעסוקה וגינות!
גר פה 10 שנים ובחיים לא ראיתי אפילו רבע מדברי הכותב מעניין מאד מאד ..... די עברנו את הבחירות והקמפיין השיקרי של "הנוער הנושר המפחיד של אלעד" נגמר בכל מקום יש נוער נושר באלעד בית שמש ביתר ק"ס בני ברק וירושלים באותם אחוזים ובאותם היקפים ... כל השאר שקר והוצאת שם רעהייתי בחיי פעם אחת בלבד באלעד,
לא ממליץ לאף אחד,
הייתי רעב, הלכתי לפיצה,
עם כל הקללות שם הייתי צריך אטמי אוזניים,
פחדתי לאכול במקום אז הלכתי לגינה באיזור,
כנראה שנפלתי על איזור עם וויפי חופשי כי אין הזבר אחר לתאר את התופעה שהיתה שם,
למעלה מעשרה בני נוער מפוזרים בגינה, כל אחד על מגלישה ספסל אחר,
וכולם גולשים,
וכשהם לא גלשו בפלאפון הם גלשו למכות,
וזה היה פשוט מפחיד,
מבירור שערכתי עם מכרים תושבי אלעד התברר לי שזה עדיין לא האיזור הכי גרוע בעיר....
לא ממליץ לאף אחד!
מרגיש רע שככה הוצאתי לעז על עיר שלימה אבל אני רק משתף את החויות האישיות שלי.
כנראה שאתה ממש @טוב עין....גר פה 10 שנים ובחיים לא ראיתי אפילו רבע מדברי הכותב מעניין מאד מאד ..... די עברנו את הבחירות והקמפיין השיקרי של "הנוער הנושר המפחיד של אלעד" נגמר בכל מקום יש נוער נושר באלעד בית שמש ביתר ק"ס בני ברק וירושלים באותם אחוזים ובאותם היקפים ... כל השאר שקר והוצאת שם רע
ועכשיו ברצינות.גר פה 10 שנים ובחיים לא ראיתי אפילו רבע מדברי הכותב מעניין מאד מאד ..... די עברנו את הבחירות והקמפיין השיקרי של "הנוער הנושר המפחיד של אלעד" נגמר בכל מקום יש נוער נושר באלעד בית שמש ביתר ק"ס בני ברק וירושלים באותם אחוזים ובאותם היקפים ... כל השאר שקר והוצאת שם רע
"עיר שנולדה למחלוקת..."צריך לגור בעיר ולא לדגום על פי מקרה בודד שלא מייצג סטטית בשום צורה
בביתר לא ובבית שמש לא... בכל מקום ישבהחלט שאין אזורים מפחידים באלעד
אבל כן יש נוער שוליים שבולט בערבים וגם בלילות שבת.
זה נוער מעורב בגילאים צעירים יחסית
ושוב, הוא לא מפחיד אבל הוא קולני ובלתי נעים לאוזן ולעיתים גם לעין.
בגלל גילם הצעיר עושה רושם שהם בני המקום
ואי אפשר להתעלם מהעובדה הזו.
כמובן שבכל מקום ישבביתר לא ובבית שמש לא... בכל מקום יש
תלך פעם אחת בצומת רבי עקיבא השומר בבני ברק בליל שבת פחד......אין מקום באלעד שאפילו מתקרב לזה .
הכל סטיגמות וקמפיינים.
השאלה היא הקמפיין והראשות...כמובן שבכל מקום יש
וכמובן שהשאלה היא המינון והבולטות.
צא מזה.השאלה היא הקמפיין והראשות...
לא היו חייבים לבנות מחלפים. יכלו להרחיב את הכביש לשתי נתיבים ולעשות רמזורים בצמתים בין שער הגיא לבית שמש. זה שדרוג גדול מאוד הנסיעה החלקה מהיציאה מבית שמש עד ירושלים ללא שום רמזור (בקרוב גם בביג יהיה מחלף).כביש 38 גבה דמים מרובים עד ששופץ והורחב אחרי המון שנים של דיבורים זה היה מוכרח המציאות וסכנת חיים ממשית מעבר לזה היד קפוצה בכל מה שקשור לערים חרדיות
בית שמש קיבלה 3 מיליארדבריפרוף קצר באתרי החדשות ראשון לציון קיבלה 1.6 מילארד בהסכם הגג, ערד 1.4 מילארד ובית שמש 300 מיליון ההשוואה ברורה....
זה היה התעקשות של חבר כנסת מספר 19 של יש עתיד, שהתעקש לתקצב את הכבישלא היו חייבים לבנות מחלפים. יכלו להרחיב את הכביש לשתי נתיבים ולעשות רמזורים בצמתים בין שער הגיא לבית שמש. זה שדרוג גדול מאוד הנסיעה החלקה מהיציאה מבית שמש עד ירושלים ללא שום רמזור (בקרוב גם בביג יהיה מחלף).
יפה. חוזרים לוויכוח הישן.זה היה התעקשות של חבר כנסת מספר 19 של יש עתיד, שהתעקש לתקצב את הכביש
המחלפים נבעו מבקשות של יישובי מטה יהודה שהתנגדו לרמזורים
עיריית בית שמש מעולם לא שלחה מכתב בקשה כזו
(היה רק תזכורת ב2015 באיזה וועדה ע"י היועץ המשפטי של העירייה)
בוא תדייק את העובדות.
עיריית בית שמש, בראשות אבוטבול שמאוד רצה לבנות עוד אלפי דירות לציבור החרדי, היא זו שדרשה ממשרד התחבורה לבצע את הרחבת כביש 38. הפרוייקט הזה יצא לדרך בגלל ש"העצלנים" הללו מהעירייה דרשו בכל תוקף להרחיב את הכביש. וסיבת "העצלנות" הזאת, היא שכדי להוסיף עוד אלפי יחי"ד ותושבים לעיר, חייבים על פי כל דרישה תכנונית להרחיב את כביש הגישה לקיבולת גבוהה יותר.
כדי להוריד את ההתנגדויות של היישובים מסביב שמנסים בכל תוקף למנוע את הרחבת בית שמש, היה צריך להוריד נתח מכובד מתקציב הפרוייקט, לטובת ביצוע מחלפים בכניסות לכל היישובים.
ולכן, ל"עצלנים" האלו לא נשאר מספיק כסף בקופה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: