סתם לידיעה החיידק הזה נפוץ מאוד מאוד וחלק גדול מהאוכלוסיה סובל ממנו.הלכתי מן הקל אל הכבד וערכתי בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר, כפי שהמליצו לי כאן באשכול.
היום בצהרים קיבלתי תשובה והיא חיובית.
סתם לידיעה החיידק הזה נפוץ מאוד מאוד וחלק גדול מהאוכלוסיה סובל ממנו.הלכתי מן הקל אל הכבד וערכתי בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר, כפי שהמליצו לי כאן באשכול.
מנסיון, חשוב מאד לבדוק אחרי חצי שנה אם לא חזר...תודה רבה. מחמם את הלב, הדאגה וההתעניינות.
הלכתי מן הקל אל הכבד וערכתי בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר, כפי שהמליצו לי כאן באשכול.
ברמה מסויימת נרגעתי, משום שעכשיו יש לי כיוון לטיפול.
ה' בורא רפואות, נקווה בע"ה שהטיפול שאקבל ימגר את החיידק לחלוטין והכאבים יהיו מהר מאחורי.
בריאות איתנה לכולם שנה טובה ובשורות טובות.
המחלה הזאת עוזרת לה מידיעה דיאטה מסוימת יש לי חברה שכבר כמה שנים בלי התקף בזכות הדיאטה שהיא עושה
אם תרצי אברר לך
וגם מזיק... מנסיון מרפייטר שמן אורגנו נלחם חזק נגד ההליקובקטור
ממליצה מאוד על משקה אלוורה!!במקביל היתה לי דודה שגם כן היה לה והיא שתתה אלוורה במשך תקופה בהתחלה זה לא עזר לה אבל בהמשף זה התחיל לעזור לה......
פוראוור
הדברים לא לגמרי מדוייקים, לרוב בני האדם אכן יש חיידק אבל במינון שלא מהווה בעיה.
אכן, כך אמרתי.הבעיה מתחילה כשאיזון פלורת המעי מופר והחיידק שהוא עמיד מאוד לחומציות הקיבה עם יכולת היצמדות מופלאה אל תאים בדופן הקיבה. מתרבה יותר ביחס לחיידקים האחרים. יוצר תגובה דלקתית וגם העיכול נפגע
ואני מכירה באופן אישי כמה וכמה שעבדו בשיטה ה"רגילה" והחיידק חזר שוב ושוב.אני באופן אישי מכירה מישהו שהתחיל בדך ההפוכה ואחרי הוצאות אינסופיות על רפואות אלטרנטיביות, שינוי תזונתי ועוד ועוד... שום דבר לא עזר. ובסוף חודש של טיפול אנטיביוטי קשה היה הפתרון.
אשר את תקצירו הבאתי בהודעה.יש מסמך מפורט על מדיניות טיפול באנטיביוטיקה ש2 סוגים בשילוב נוגדי חימצון
אני גם מכירה, אישית. ואני גם יודעת של איזו חברה. מעדיפה לא לנקוב בשמה. מתברר שלא כל מוצר שרשום עליו "משקה אלוורה" אכן יעיל.יודעת מכאילו ששתו את האלוורה ולא עזר כלום!! רק שילמו הרבה כסף...
כנראה שאתם ניזונים משמועות וחוסר הבנה בסיסי מהי 'פירמידה'. חבל.רק האזכור עושה לי חלחלה בתחושת פירמידה בבטן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: