כללי שערים בסגנון חסידי

cmyk

משתמש צעיר
נכתב ע"י rachel2;446158:
ככה? לאף אחד?
;(

באמת מוזר - -
גם אני הייתי באותו סיפור כמוך, לפני שהצטרפתי לפרוג אמרו לי שיש שם אנשי חסד שנפלאים שמחזיקים גמחי"ם של אביזרי עיצוב למיניהם, וכשהצטרפתי התברר לי שלא כל מה שמבקשים מקבלים, דהיינו: אלמנטים/עיטורים ממאגרים שונים מעלים לעיתים לאתר לתועלת החברים, אבל לא כל בקשה נענית ואם כן, לא תמיד מיד - - זה מאכזב? נכון! אבל ככה זה החיים - - יש התמודדויות - -

:)

רמיS

משתמש צעיר
לפני שנתיים העלתי לכאן הרבה עיטורים, שערים ומסגרות כאלו ואפילו בשכבות שניתן לשנות איך שרוצים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=16584
אני לא יודע למה כבר לא רואים את הדוגמאות בתצוגה, וחבל, כי כך תצטרכו להוריד אחד אחד בשביל לראות מה יש שם.

יש שם בעיה שנפתרה. אני מעלה מחדש את המסגרות וכו'. רק תצטרכו לגלול לדפים האחרונים.

esw

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י cmyk;446163:
באמת מוזר - -
גם אני הייתי באותו סיפור כמוך, לפני שהצטרפתי לפרוג אמרו לי שיש שם אנשי חסד שנפלאים שמחזיקים גמחי"ם של אביזרי עיצוב למיניהם, וכשהצטרפתי התברר לי שלא כל מה שמבקשים מקבלים, דהיינו: אלמנטים/עיטורים ממאגרים שונים מעלים לעיתים לאתר לתועלת החברים, אבל לא כל בקשה נענית ואם כן, לא תמיד מיד - - זה מאכזב? נכון! אבל ככה זה החיים - - יש התמודדויות - -

...

C

chayki

אורח
נכתב ע"י cmyk;446163:
באמת מוזר - -

זה ממש, אבל ממש לא נכון....בדרך כלל מבקשים ותוך כמה דקות האשכול מפוצץ עם אנשי חסד
הלו, לא לקטרג לפני יום הדין.

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
חסד נשאר בגדר חסד גם אם לא תמיד ניתן למלא רצון כולם.

זה לא אומר שאם הפורום הזה הוא פורום נפלא ויש כאן אנשי מקצוע מהטובים ביותר ובהחלט אנשים נפלאים וכו' הם אמורים לוותר על המקצועיות שלהם בשביל לעשות חסד יש דברים שלא נכון לבקש ולא ראוי
והדוגמא הטובה דוקא לפותח האשכול שכל בקשתו רק שערים ורק חסידיים וגם מזהב מי אמר שבגלל שיש כאן אנשי חסד יש לעלות לכאן שערים שאנשים עבדו עליהם שעות וימים?!

בבקשה העלו כאן הרבה אלמנטיים שיכולים לעזור לך להכין שער חסידי מזהב עכשיו נשאר לך להיות גרפיקאי ולשלב בצורה נכונה ויפה ביניהם.
לדעתי אין כאן כל קשר לא לקטרוג ולא ליום הדין פשוט אף אחד לא צריך לתת בחינם עבודה שעמל עליו.
וכמובן אם הבקשות הן מציאותיות יש כאן נכונות גדולה מאוד לעזור.

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
חסד נשאר בגדר חסד גם אם לא תמיד ניתן למלא רצון כולם.

זה לא אומר שאם הפורום הזה הוא פורום נפלא ויש כאן אנשי מקצוע מהטובים ביותר ובהחלט אנשים נפלאים וכו' הם אמורים לוותר על המקצועיות שלהם בשביל לעשות חסד יש דברים שלא נכון לבקש ולא ראוי
והדוגמא הטובה דוקא לפותח האשכול שכל בקשתו רק שערים ורק חסידיים וגם מזהב מי אמר שבגלל שיש כאן אנשי חסד יש לעלות לכאן שערים שאנשים עבדו עליהם שעות וימים?!

בבקשה העלו כאן הרבה אלמנטיים שיכולים לעזור לך להכין שער חסידי מזהב עכשיו נשאר לך להיות גרפיקאי ולשלב בצורה נכונה ויפה ביניהם.
לדעתי אין כאן כל קשר לא לקטרוג ולא ליום הדין פשוט אף אחד לא צריך לתת בחינם עבודה שעמל עליו.
וכמובן אם הבקשות הן מציאותיות יש כאן נכונות גדולה מאוד לעזור.

חסידה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יאיר, הבנו אחרי פעם אחת. לא צריך לחזור פעמיים.

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם.

פרלי קבלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
רק עכשיו סיימתי לעבוד על איזה שער,אחרי שעות רבות ומתישות,מה נראה לך?כסף לא גודל העצים

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
א. האנשים פה ממש מצטיינים בחסד.
ב. בלי שום קשר לחסד או לא חסד
אבל הבקשה הזו כל כך נדושה... אני בעצמי העלתי כמה פעמים עמודים שהורדתי מ-פ-ה. כך שלי למשל אין כבר כח להעלות שוב... ושוב... ובממוצע כל שבוע יש את הבקשה הזו. מבינה?
ג. העלתי לך קצת עמודים. ועוד קצת שערים ועמודים וקטורים. ה-כ-ל ירד מפה. אז אין לי מושג לגבי זכויות.

קבצים מצורפים

• עמודים (22).jpg
    KB 31.5 · צפיות: 237
  • עמודים (23).jpg
    KB 27.3 · צפיות: 189
  • עמודים.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 156
  • עמודים (1).jpg
    KB 48.1 · צפיות: 149
  • עמודים (2).jpg
    KB 41.6 · צפיות: 129
  • וקטורי.pdf
    KB 325.1 · צפיות: 179
  • עמודים (17).jpg
    KB 37.1 · צפיות: 148
  • עמודים (21).jpg
    KB 11.3 · צפיות: 150
  • וקטורי.rar
    KB 978.8 · צפיות: 176

פוטושופרית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ציטוט:
לפני שנתיים העלתי לכאן הרבה עיטורים, שערים ומסגרות כאלו ואפילו בשכבות שניתן לשנות איך שרוצים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=16584
אני לא יודע למה כבר לא רואים את הדוגמאות בתצוגה, וחבל, כי כך תצטרכו להוריד אחד אחד בשביל לראות מה יש שם.

יש שם בעיה שנפתרה. אני מעלה מחדש את המסגרות וכו'. רק תצטרכו לגלול לדפים האחרונים.

מישהו יודע למה הלינקים שם לא נפתחים ?
אולי צריך תוכנת כיווץ אחרת שאין לי?
יש לי rar אבל זה לא יורד כלל מפרוג?
תודה למי שיכול לעזור.
<!-- / message --><!-- edit note -->

משמשית

משתמש רשום
כיון שכל הקבצים שעבר עליהם זמן, דינם לתליה, תגללי לעמודים האחרונים, שם זה הועלה שוב וניתן להורדה.
ישר כח ל רמיS

אולי מעניין אותך גם...