בגיליון הנ"ל ישנן פקודות מאקרו ספציפיות למילוי אוטומטי של השעות.וואו.
בדיוק חיפשתי כזה דבר!
יש כזה דבר גם בגוגל שיטס?
פשוט יש לי בעיה במחשב עם האקסל...
תודה רבה!בגיליון הנ"ל ישנן פקודות מאקרו ספציפיות למילוי אוטומטי של השעות.
את פקודות מאקרו שבאקסל (vba) ניתן לבצע בדרך מעט שונה בעזרת גוגל סקריפט בגוגל שיטס.
בהנחה שמילוי שעת התחלה וסיום מתבצע ידנית.אז את כל היתר ניתן לבצע גם בגוגל שיטס בעזרת פונקציות וגרפים.
לא ברור לי בדיוק מה את צריכה בדיוק.
ומה הבעיה הקיימת אצלך באקסל.
אשמח אם תצרפי את הגיליון במייל הכולל הסבר מהן התוספות הנדרשות.ואעזור בשמחה.
yv0528174820 שטרודל גימייל
אולי @אפר @עמיק או אחרים יכולים לעזור??מצורף כאן שעון הנוכחות שתוכלו להתרשם מה זה ואיך זה פועל.
לאחרונה, כשאני מנסה לסכם את כל השעות ביחד יוצא לי שגיאה כדלהלן:
צפה בקובץ המצורף 1518538
אין לי אפשרות להוריד את הקובץ בגלל חסימה של הקהילה שלי בנטפרי.
אשריכם!!אין לי אפשרות להוריד את הקובץ בגלל חסימה של הקהילה שלי בנטפרי.
אם שלחתם קובץ זיפ , אולי תנסו להעלות את הקובץ הרגיל ולשנות את הסיומת לxlsxצפה בקובץ המצורף 1521151
אעלה בהמשך, אחרי מחיקת כמה דברים מזהים.
בגיליון2 תא b8 צריך לתקן את הכותרת ל - תאריךכשאני מנסה לסכם את כל השעות ביחד יוצא לי שגיאה
אולי מישהו?? אולי רק אחד מהשנים?אם כבר עוסקים בגליון שעון נוכחות הזו, אשמח עם מישהו יכול לשדרג את זה בשתי נקודות:
א. לעשות שהגדרת החודש ייעשה בגליון 'סיכום חודשי', וע"פ זה יתעדכנו אוטומטית כל הגליונות האחרים.
ב. להוסיף גרף בגליון 'סיכום חודשי', שישקף את התקדמות שעות העבודה ביחס להצפי.
כלומר, שיראו פס כמה אמורים להתקדם בכל יום ע"פ סך השעות החודשית שהגדרתי בגליון, עד שמגיעים ל-100% אחוז, ואיפה אוחזים בפועל בכל יום ביחס לזה.
הגליון מצורף למעלה בתגובה 8.
ייש"כ גדול!!!עדכנתי את הקובץ אני מקווה שהבנתי מה רציתם לשנות ולהוסיף.
בגיליון סיכום תעדכנו גם את החודש וגם את היום בחודש.
לא הצלחתי לסדר את זהא. אני לא מבין מה המספר הזה (1:19), מדוע לא מופיע בהתחלה 0 ואח"כ קופץ כל יום לפי מספר שעות היעד החודשי \ חלקי יום:
המספר הוא חישוב כמה מצטבר עד אותו יום וכולל אותו יום ,ולכן גם ביום הראשון הוא מחשב את השעות .
ב. וגם, מדוע מצד (ציר) לא מופיע מ-0 עד 66:00 כפי היעד החודשי שהוגדר
והאם ברצונך שבטבלת סיכום חודשי לא יופיעו ימי שישי ושבת שזה כולל מוצאי שבת עד חצות,ג. האם אפשר לעשות שלא יהיה ימים 'עודפים'. כלומר, בשורה הראשונה יופיע היום הראשון הגדרתי בימי החודש, ואח"כ עוד שלשים שורות לכל ימי החודש.
באיזה טבלה ? אם זה בטבלת סיכום האם להוריד את שישי ושבת
ד. עוד משהו, שזה ממש 'זכות'..., כלומר אני מבין שזה קצת יותר מסובך, שלא יחשב את ימי שישי ושבת בחשבון שצריך לעבוד.
בקשר לשני השאלות האחרונות ,האם רישום השעות הוא לפי החודש הלועזי ?
רק בחישוב הצפי.לא הצלחתי לסדר את זה
והאם ברצונך שבטבלת סיכום חודשי לא יופיעו ימי שישי ושבת שזה כולל מוצאי שבת עד חצות,
או רק בחישוב צפי ההתקדמות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: