התייעצות שעון מעורר מוצלח באמת?

רבה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
לאחר נסיונות רבים עם שעונים מעוררים שלא הועילו מידי הרבה...
איזה שעון מעורר מוצלח באמת יש?
שבאמת יעיר אותנו בזמן?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לאחר נסיונות רבים עם שעונים מעוררים שלא הועילו מידי הרבה...
איזה שעון מעורר מוצלח באמת יש?
שבאמת יעיר אותנו בזמן?
יעיר - עוצמה, או יקים - טכניקות הטרדה?

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
בנידון השאלה,
שהרבה נסיונות נעשו ועלו בתוהו או בדומה לכך,
ובכן, במקרה כזה לא יעזור שעון מעורר לטווח ארוך,
יש המון סוגים ומתרגלים מהר להכל....
יש צלילים מאוד צורמים (כדו' צליל המדמה יתוש חופר),
אבל אפשר לגוון.
בנוסף, מה שיותר יעיל זה סגנון של הפרעה,
יש סוג של שעון מעורר נוסע,
בשעה היעודה הוא מתחיל להשתולל בחדר מקצה לקצה,
ואם יש עוד ישנים בחדר חייבים לכבות אותו-ולא קל לתפוס אותו...
וכן פעם בניתי טכניקה שמתחילה להשפריץ מים בהדרגה.

בינה אנושית :)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה שאני ראיתי שעוזר זה לשים את הפלאפון בשעה שרוצים לקום או קודם.
יש הרגל שאם השעון מעורר נמצא ליד המיטה אז תוך כדי שינה בלי לשים לב מכבים אותו בבוקר כשהוא מפריע לישון...
לכן חוץ מהשעון מעורר אפשר לשים שעון מעורר חזק מאד שמטרטר בעוצמה-לכוון אותו על שעה שהיא סופית לקימה
ולשים אותו ממש רחוק מהמיטה כך שכדי לכבות את הרעש העצום הזה חייבים לקום בטיסה מהמיטה אחרת חוטפים כאב ראש מהעוצמה

פוליטקאי

משתמש פעיל
יש שעון מעורר רטט אני לא זוכר את השם אבל בחנויות החרדיות יש כזה שעון שמתחבר לחשמל ואת החלק שרוטט מניחים מתחת לכרית ולאחר תקופה על הריצפה ואח"כ שידה ואת גוף השעון עצמו מניחים קצת רחוק כדי לא ללחוץ אותו.
מנסיון כבר מס' שנים.ניתו להשיג במרכז האלקטורינקה בירושלים

אם בישראל

משתמש רשום
בנידון השאלה,
שהרבה נסיונות נעשו ועלו בתוהו או בדומה לכך,
ובכן, במקרה כזה לא יעזור שעון מעורר לטווח ארוך,
יש המון סוגים ומתרגלים מהר להכל....
יש צלילים מאוד צורמים (כדו' צליל המדמה יתוש חופר),
אבל אפשר לגוון.
בנוסף, מה שיותר יעיל זה סגנון של הפרעה,
יש סוג של שעון מעורר נוסע,
בשעה היעודה הוא מתחיל להשתולל בחדר מקצה לקצה,
ואם יש עוד ישנים בחדר חייבים לכבות אותו-ולא קל לתפוס אותו...
וכן פעם בניתי טכניקה שמתחילה להשפריץ מים בהדרגה.
איזה רעיונות!
איפה משיגים את המלכודת ואת המפל? ;)
נשמע מענין

לא יודע מה אתכם - אבל השעון הכי טוב שאני מכיר הוא השעון הביולוגי שלי.
יצא לי לקרוא פעם מאמר שמסביר את זה מדעית - ואחרי ניסוי רציני על עצמי הגעתי למסקנה שזה פשוט עובד!
פשוט שיכנעתי את עצמי (כן, כן) שאני אמור לקום בשעה מסוימת. נקודה.
הרעיון הוא לומר את זה בקול כדי שהתת מודע יקלוט ויישם.
ברמה האישית כל העניינים הכמעט-מיסטיים האלה די דוחים אותי... אבל החלטתי לנסות.
בחנתי את עצמי על שעות הזויות כמו 3, 4 לפנות בוקר.... וזה לחלוטין עובד!
בהתחלה הדיוק הוא לא מאה אחוז אבל עם הזמן זה ממש על השניה!
אחרי שהשתכנעתי סופית ננעלתי על 6 וחצי לותיקין, עם שעון מעורר ליתר ביטחון. מאז שעת הקימה שלי היא 6:29 - תמיד דקה לפני השעון המעורר...
נסו את זה בבית!

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
איפה משיגים את המלכודת
את המלכודת, זה היה מצחיק...
לפני מס' שנים, בישיבה,
חבר הביא לחדר,
קנה בחו"ל,
וכשרצה לקום החדר הפך לזירת קרב,
את החברי חדר זה כלל לא הצחיק,
יום אחד בבוקר, מעצבים, ישנון אחד שבר לו את זה...

נערך לאחרונה ב:

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
עוקב אחר הנושא בעניין רב, אולי מכאן תבוא הישועה.
דרך אגב תוצאות חיפוש בגוגל ממש "מגגל" מצחוק איזה רעיונות יש לאנשים דוגמא
יש אפליקציה (טאבלט/סמארטפון) שמצלמים מראש תמונה של חפץ או רהיט בבית, ואז כשמתחיל לצלצל הוא לא מפסיק עד שמכונים את המצלמה שתצלם שוב את התמונה המקורית

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
לדעתי יש משקל גדול מאוד לכל העניין של האם יש דבר שאהיה חייב לקום בשבילו או שאין דבר כזה.
זה לא סוד ש"מחייב" זה דבר חיובי שמסייע לאנשים לעמוד במטלות שלהם, הן הרוחניות והן הגשמיות. אז אם יש אפשרות לייצר "מחייב" לקימה בבוקר זה יכול לפתור את העניין של הקימה. הרי יש את הטענה הידועה של המשגיחים: "אם זה היה טיול, גם היית קם מאוחר"??? מה טמון במשפט הזה? העניין הוא הדבר שיש דבר חיצוני שיוצר רצון\צורך\חיוב לקום בבוקר.
הרי אינו דומה פתרון חיצוני שגובל בסוג של מזוכיזם, לבין רצון פנימי או דבר שייתן מוטיבציה לקום בבוקר.
אז נכון שהמצב הכי טוב שאולי יש שואף אליו, זה לקום בבוקר בלי שום מחייב חיצוני, אלא מתוך רצון פנימי גרידא. אך דא עקא, שיצורי אנוש אנחנו, וכחלק מזה, יש קשיים, טרדות ועוד שלל סיבות. ולזה הפתרון של מחייב יכול לעזור.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לדעתי יש משקל גדול מאוד לכל העניין של האם יש דבר שאהיה חייב לקום בשבילו או שאין דבר כזה.
זה לא סוד ש"מחייב" זה דבר חיובי שמסייע לאנשים לעמוד במטלות שלהם, הן הרוחניות והן הגשמיות. אז אם יש אפשרות לייצר "מחייב" לקימה בבוקר זה יכול לפתור את העניין של הקימה. הרי יש את הטענה הידועה של המשגיחים: "אם זה היה טיול, גם היית קם מאוחר"??? מה טמון במשפט הזה? העניין הוא הדבר שיש דבר חיצוני שיוצר רצון\צורך\חיוב לקום בבוקר.
הרי אינו דומה פתרון חיצוני שגובל בסוג של מזוכיזם, לבין רצון פנימי או דבר שייתן מוטיבציה לקום בבוקר.
אז נכון שהמצב הכי טוב שאולי יש שואף אליו, זה לקום בבוקר בלי שום מחייב חיצוני, אלא מתוך רצון פנימי גרידא. אך דא עקא, שיצורי אנוש אנחנו, וכחלק מזה, יש קשיים, טרדות ועוד שלל סיבות. ולזה הפתרון של מחייב יכול לעזור.
הכרתי אנשים שפיספסו טיולים, כספים, איחרו לשמחות שלהם, ומה לא.
הטענה הנוסטלגית של ''אם היה לך טיול היית קם'' נכונה רק במקרים מאוד מסוימים, ברובם לא.
אתה רואה אנשים מוכנים להשקיע כסף בשעון מעורר יקר, יש כאן מספיק רצון והבנת המחויבות.
הרעיון הוא לנתק אותם מהשינה - כלומר להביא אותם למצב שהם בוחרים במודע, כי עד אז הם שיכורים, ולשיכור לא עוזר כלום. וכל אחד מצליח להגיע לזה בדרך אחרת חלקם ע''י טכניקות מבהילות וחלקם ע''י תרגול מחשבתי והתנהגותי, אבל ממש לא בקטע של מוסר - זה טוב למי שרק לתפילה לא קם.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
הכרתי אנשים שפיספסו טיולים, כספים ומה לא.
אז לדעתי יש כאן משהו יותר עמוק מאשר רק קימה בבוקר. יותר לכיוון הדיכאון או משהו. אדם במצב נורמלי משקיע עבור דברים שכיף לו לעשות, אא"כ יש לו דברים שחוסמים אותו או מקשים עליו לעשות את זה.
הטענה הנוסטלגית של ''אם היה לך טיול היית קם'' נכונה רק במקרים מאוד מסוימים, ברובם לא.
באר, נמק, פרט.
אתה רואה אנשים מוכנים להשקיע כסף בשעון מעורר יקר, זה לא בגלל שהם לא רוצים.
אוקי. אבל רק אמרתי שיכול להיות שאפשר להשקיע גם במשהו אחר ואז יהיה אפשר לקנות שעון זול יותר...

בנו של הקב"ה

משתמש צעיר
יש שעון מעורר רטט אני לא זוכר את השם אבל בחנויות החרדיות יש כזה שעון שמתחבר לחשמל ואת החלק שרוטט מניחים מתחת לכרית ולאחר תקופה על הריצפה ואח"כ שידה ואת גוף השעון עצמו מניחים קצת רחוק כדי לא ללחוץ אותו.
מנסיון כבר מס' שנים.ניתו להשיג במרכז האלקטורינקה בירושלים
קניתי לתלמיד שלי אצל אברך מרחוב החלוצים 13 פרדס כץ בני ברק קומה שניה זה ממש חזק ועוצמתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה