מה זה שעון דיגיטלי?קנינו לאחי שבישיבה גדולה שעון דיגיטלי
ללא צורך בסמארטפון אבל יש בו כל מיני דברים מעניינים שהוא יאהב
ואח"כ חשבתי לעצמי שאולי זה לא מקובל אצל בחורי ישיבות
אשמח לדעתכם
(כמובן שעוד לא הבאתי לו את השעון)
כן שעון חכםמה זה שעון דיגיטלי?
אולי שעון חכם?
אפשר לשאול אותו אם מקובל בישיבה שלו
לא משהו מידי מיוחדגם תלוי מה הדברים המעניינים
את האמת סיקרנת
לא מכירהלא,
אא''כ ישיבות כמו עטרת ישראל,
אם הוא לומד בישיבה מהאזור של פוניבז', תפרח, עליון, ארחות תורה, תפארתה, והסגנון הזה, ברור שלא מקובל.לא מכירה
זה סגנון ישיבות פתוחות יותר?
א"א לנתק אותו?יש בו ווי פיי, ידעתם את זה?
בדר"כ לאא"א לנתק אותו?
רוב הפשוטים בכלל אין להם ויפי אלא רק בלוטוס,משהו יודע להמליץ לי על שעון חכם עם מצלמה טובה
שעובד על סים ולא על ווי פי???
(כי בצורה זו אני פשוט יכולה לשבור את הכניסה לסים ואז אין לי גישה לרשת..)
כן אבל אני רוצה עם מצלמה לפשוטים לא יהיה בד''כ מצלמה טובהרוב הפשוטים בכלל אין להם ויפי אלא רק בלוטוס,
תבדוק,
[ואז דרך הבלוטוס שמחובר לסמארטפון מתעדכן הוואצפ בשעון לדוגמא, אבל בלי סמארטפון אין שום חיבור לאינטרנט וויפי],
זה לא שעון חכם, זה שעון ספורט של גרמין, החברה הכי טובה של שעוני ספורט בעולם.הבנתי
אני אחליף אותו
תודה לכולם עזרתם לי מאוד!!
לכל הלחוצים, השעון של גרמין הוא לא חכם, אף דגם שלהם, אין בו אופציה לוידיאו, גם לא עם פורץ מקצועי, זה כמו לפרוץ מכונת כביסה עם צג טאצ'.אם אתם רוצים לשמור על האח ועל חבריו בחדר/בחדר האוכל/בבית מדרש ובין לבין..
אנא השאירו להזדמנות אחרת.. אולי כשיגדל .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: