אל תשכחו שזה לא תרופה!! זה הורמון שינה טבעי! ואין פה שום סיכון, לפי מה שבררתי זה לא מינון גבוהנשמע לי הזוי לתת לילד תרופה סתם!!! כמו רב הילדים בגילה היא כבר לא צריכה את שנת הצהרים. אבל המטפלות במעון כן צריכות... ואין מה לעשות.. זו שנה קשה שנגמרת ושנה הבאה תראי שאת בקושי מצליחה להחזיק אותה ערה עד 7:00 בערב..
עכשיו כן רואיםמי יודע למה אני חסומה??? כתבתי תגובה ענינית לחלוטין!!!
מוזר...עכשיו כן רואים
גם ככה הן אומרות שלוקח לה הרבה זמן להרדם במעון...אל תשכחו שזה לא תרופה!! זה הורמון שינה טבעי! ואין פה שום סיכון, לפי מה שבררתי זה לא מינון גבוה
אם הילד שוכב בשקט במיטה במעון בד"כ זה לא מפריע לגננות, מניסיון- אף פעם הגננות לא התרגזו עלי שהילדים לא ישנו במעון הרבה פעמים
ובקשר לתגובה של משהו קבוע- זה לא חייב להיות קבוע, מספיק שתצליחי להכניס אותה להרגל שישנים טוב בלילה ופחות במעון ואז היא לא תצטרך את המלטונין כבר אחרי זמן קצר
זה שזה הורמון טבעי לא סותר את העובדה שזו תרופה אם את נותנת את זה ממקור חיצוני...אל תשכחו שזה לא תרופה!! זה הורמון שינה טבעי! ואין פה שום סיכון, לפי מה שבררתי זה לא מינון גבוה
אם הילד שוכב בשקט במיטה במעון בד"כ זה לא מפריע לגננות, מניסיון- אף פעם הגננות לא התרגזו עלי שהילדים לא ישנו במעון הרבה פעמים
ובקשר לתגובה של משהו קבוע- זה לא חייב להיות קבוע, מספיק שתצליחי להכניס אותה להרגל שישנים טוב בלילה ופחות במעון ואז היא לא תצטרך את המלטונין כבר אחרי זמן קצר
אני אישית לא אוהבת להתעקש ולהלחם על השינה. מעדיפה שזה יבוא בטוב.אבל שמתי לב כשאני מתעקשת איתו והוא מבין שאין ברירה הוא שוכב ויושן
צודקתאני אישית לא אוהבת להתעקש ולהלחם על השינה. מעדיפה שזה יבוא בטוב.
הילד קולט שאמא שלו רוצה שקט ממנו, ואחרי הכל אסור לשכוח שהוא פשוט לא עייף!!
זה נכון שהוא לא עייף אבל זה ממש לא מחייב שהגוף שלו לא צריך את השינה הזו!!!אני אישית לא אוהבת להתעקש ולהלחם על השינה. מעדיפה שזה יבוא בטוב.
הילד קולט שאמא שלו רוצה שקט ממנו, ואחרי הכל אסור לשכוח שהוא פשוט לא עייף!!
צודקת לגמרי,ואם נעזור לו להיכנס למצב שינה זה רק ייטיב לו
למען השם למה להביא??בגיל הזה אני נותנת חצי כדור של 1 מ"ג, אבל יכולה קודם לנסות רבע/שליש כדור ולראות אם הוא משפיע
היא יוצאת מהלול וניסיתי להשכיב אותה במיטה רגילה היא קיפצה החוצה בשמחה...אני נותנת לילד ספר 1 ומשחק 1 שהוא אוהב כמו מכונית/בובה והוא יודע שהוא יכול להישאר ער ולשחק במיטה בלי לקום.
זה עוזר מאוד... הוא מתעסק עם זה עד שמתעייף ונרדם.
לפעמים מבקש להחליף ספר וכזה... אז נותנת לו.
וככה יש לי ערב...
מאמינה שאני ארדם... והיא אחרי הרבה זמןאנסה בשלישית, כי עליתי על פתרון לבעיה המוכרת הזו:
בני בן ה2.5 הסתובב עירני עד 11++ בלילה.
מה שעזר לו להרדם זה מצב של לילה בכל הבית, אני מכבה אורות וכאילו הולכת לישון.
ואז הוא נכנס למיטה שלו או מגיע לשכב בחדר שינה ופשוט נרדם!! אמנם לא מידי כי הוא הרי ישן בצהריים. אבל בסוף זה קורה ואח"כ אני קמה לשקם את הבית...
היא נרדמת אחרונה וקמה ראשונה כך הן אומרות...דבר ראשון אפשר לבקש מהמעון שישכיבו אותה אחרונה ויעירו ראשונה.
דבר שני, לגבי זה שהיא יוצאת לך מהלול, זה משהו חדש? כי אם כן יכול להיות שזה קשור לזה,
גם הבן שלי כשלמד לצאת היה כל הזמן יוצא, והייתי יושבת לידו וכל פעם שהיה רוצה לצאת הייתי אומרת לו עכשיו הולכים לישון ומחזירה אותו, אני ממש התעקשתי על זה כי ידעתי שהוא עייף! ושהוא צריך את השינה הזאת (במעון היה ישן רק שעה, והוא ילד מאד פעיל)
מה שכן הייתי מביאה לו ספר וכמה משחקים שיתעסק אם הוא רוצה, זה לקח קצת זמן וסבלנות,
הייתי יכולה להתעורר באמצע הלילה ולחכות במטבח להגיח שהוא נרדם ולא יוצא שוב,
חוץ מזה שהיה חשוב לי השינה גם פחדתי שהוא יחליט להסתובב בבית באמצע הלילה ויעשה דברים מסוכנים (סגרתי ארונות הרמתי את השרפרף וכו) וברגע שהוא הבין שאני מתעוררת(בהתחלה הוא היה בא לחדר ואז כשהוא קלט שאני מחזירה אותו הוא היה קם וסוגר את הדלת שלנו בטריקה כדי שאני לא אקום) ומחזירה אותו הוא פשוט הפסיק להתעורר זה נכנס לו לתת מודע ופשוט המשיך לישון.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
יכול להיות, משתפת אותך במה שעזר לי.אחרי הרבה זמן
ואגב, הוא לא ישן בלול מגיל שנה ו-9 (שאז נולדה אחותו הקטנה..) וגם לפני היה יוצא חופשי.תרגשת מהיציאה מהלול,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: