דרוש מידע שניה לפני שאני לוחץ אנטר... לקנות דרימי H14 או לא?

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מפעילים יבוש?, מה מצב המברשת? והפלסטיק שמאחורי המברשת?
וכן לפעמים בחור של המכשיר מאחורה תקוע משהוא (כניסת המים למיכל המים המלוכלכים)

SAPIRP

משתמש רשום
מפעילים יבוש?, מה מצב המברשת? והפלסטיק שמאחורי המברשת?
וכן לפעמים בחור של המכשיר מאחורה תקוע משהוא (כניסת המים למיכל המים המלוכלכים)
כן אחרי כל פעם של ניקוי עצמי זה אוטומטי מייבש, מה שכן אף פעם לא ניקיתי את המברשת ממש כמו את שאר החלקים שלו שאותם כן אני מנקה יסודי ממש.
עשיתי ניקוי יסודי של כל החלקים הנשלפים כולל המברשת, קרצוף והשריה באקונומיקה ועכשיו הכל תלוי לייבוש, אני יפעיל אותו ויעדכן, כרגע למברשת עדיין יש ריח לא טוב, הדרך שניקיתי אותה היא קרצפתי עם מברשת את כל השערות שלה שטפתי, השריתי חצי שעה במים עם אקונומיקנ שטפתי את החומר וקרצפתי שוב את מברשת, זה מרגיש שהיא צריכה להתאוורר...
אעדכן בתוצאות

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כן אחרי כל פעם של ניקוי עצמי זה אוטומטי מייבש, מה שכן אף פעם לא ניקיתי את המברשת ממש כמו את שאר החלקים שלו שאותם כן אני מנקה יסודי ממש.
עשיתי ניקוי יסודי של כל החלקים הנשלפים כולל המברשת, קרצוף והשריה באקונומיקה ועכשיו הכל תלוי לייבוש, אני יפעיל אותו ויעדכן, כרגע למברשת עדיין יש ריח לא טוב, הדרך שניקיתי אותה היא קרצפתי עם מברשת את כל השערות שלה שטפתי, השריתי חצי שעה במים עם אקונומיקנ שטפתי את החומר וקרצפתי שוב את מברשת, זה מרגיש שהיא צריכה להתאוורר...
אעדכן בתוצאות
לנקות את גוף השואב בחלק שמאחורי המנוע של המברשת, תשכיבו על הצד בלי המיכלים כדי לראות.
כמו כן תזרימו מים מהברז בחור העגול מתחת למיכל המים המלוכלכים אוליי תקוע שם משהו.
מומלץ גם לעשות מידי פעם יבוש שקט של שעה ולא רק יבוש מהיר

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איך עושים ייבוש מהיר?
מגדירים באפליקציה או דרך הלחצנים, תראו בחוברת איך מחלחפים מצבים בלי אפליקציה.
אם אנח זוכר נכון לוחצים על לחצן הייבוש 3 שניות ואז לחיצות קצרות להחלפת מצבים.

aynoah

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ה-H14 יותר חזק. אם היה לכם יותר כסף הייתם נוסעים בוולוו. אם אין, נוסעים בסוסיתא (בדיחה של זקנים). ועיקר, כולם מגיעים.
קנינו את H12 פרו והילדים השתלטו על המכשיר ומאוד נהנים לנקות. עובד על ניקוי פירורי חטיפים מהספה, שאיבת ליכלוך מהרצפה וניקיון (שטיפה). לא חושב שהגענו לכל האופציות, אבל זה עובד טוב.
נ.,ב., נמכר בהנחה במערכות שונות.אנחנו קנינו בהנחה משמעותית ו-10 תשלומים בהסתדרות המורים.

אפיפית

משתמש מקצוען
ה-H14 יותר חזק. אם היה לכם יותר כסף הייתם נוסעים בוולוו. אם אין, נוסעים בסוסיתא (בדיחה של זקנים). ועיקר, כולם מגיעים.
קנינו את H12 פרו והילדים השתלטו על המכשיר ומאוד נהנים לנקות. עובד על ניקוי פירורי חטיפים מהספה, שאיבת ליכלוך מהרצפה וניקיון (שטיפה). לא חושב שהגענו לכל האופציות, אבל זה עובד טוב.
נ.,ב., נמכר בהנחה במערכות שונות.אנחנו קנינו בהנחה משמעותית ו-10 תשלומים בהסתדרות המורים.
@aynoah
יכול לבדוק לי במפרט של המכשיר כמה וואט הוא?
כי בכל האתרים כתוב 170 וברשמי כתוב 300
משמעותי לי לדעת מה הנכון

תודה!!

SAPIRP

משתמש רשום
אז אמרתי שאעדכן:
אז אחרי שניקיתי את כל החלקים וייבשתי ואווררתי כמה ימים, עדיין היה לי ריח בדרימי, יש לציין שאני מתחזקת אותו היטב, אני מייד מרוקנת את המים ותמיד מייבשת ייבוש ארוך, אבל אצלי זה לא היה ריח של צחנה, זה ריח לא טוב לא יודעת איך להגיד אותו

אבלל אז קראתי את הטיפים בפרוג לא זוכרת איפה, שאמרו לשים אקנומיקה במיכל המים הנקיים, ולשים חומר ריחני במיכל המים המשומשים, ופתאום יש ריח של אקונומיקה שאני מפעילה אותו, איזה כיף! חזרתי להשתמש פה, בהתחלה שמתי גם חומץ ואקנומיקה, אבל לא הרגשתי הבדל

כרגע אני שמה קצת אקומומיקה גם במיכל המים המשומשים וגם בנקיים, ואין ריח לא טוב

ממש תודה לכל המגיבים פה כי בזכות זה חזרתי להשתמש בו

יעל.ב.

משתמש פעיל
אז אמרתי שאעדכן:
אז אחרי שניקיתי את כל החלקים וייבשתי ואווררתי כמה ימים, עדיין היה לי ריח בדרימי, יש לציין שאני מתחזקת אותו היטב, אני מייד מרוקנת את המים ותמיד מייבשת ייבוש ארוך, אבל אצלי זה לא היה ריח של צחנה, זה ריח לא טוב לא יודעת איך להגיד אותו

אבלל אז קראתי את הטיפים בפרוג לא זוכרת איפה, שאמרו לשים אקנומיקה במיכל המים הנקיים, ולשים חומר ריחני במיכל המים המשומשים, ופתאום יש ריח של אקונומיקה שאני מפעילה אותו, איזה כיף! חזרתי להשתמש פה, בהתחלה שמתי גם חומץ ואקנומיקה, אבל לא הרגשתי הבדל

כרגע אני שמה קצת אקומומיקה גם במיכל המים המשומשים וגם בנקיים, ואין ריח לא טוב

ממש תודה לכל המגיבים פה כי בזכות זה חזרתי להשתמש בו

תודה על העדכון ....
האקונומיקה לא מקציף לך ?

ברצלונה

משתמש מקצוען
מעניין שרב הדיונים על שואב שוטף הוא התלבטות בין דרימי לטינקו.
אלו החברות המובילות בתחום?
רובורוק (למשל) לא?

SAPIRP

משתמש רשום
תודה על העדכון ....
האקונומיקה לא מקציף לך ?
קצת מקציף במיכל המים הנקיים, יצא לי לנסות חומרים אחרים שהקציפו ממש במיכל המים המשושמים, ותוך שניה כל המיכל התמלא וביקש לרוקן אותו..זה היה די מלחיץ

SAPIRP

משתמש רשום
זה מזכיר קצת את התולעים של החזרת...
אולי מפספסים כאן ביצועים מרשימים במותגים טובים יותר?
אולי
אני אישית בחרתי כן לקנות לפי המלצות כאן, אחרי שעשיתי סקירה וראיתי מלא סרטונים של כל מיני חברות גם בעברית וגם באנגלית, מהסיבה הפשוטה שהאנשים שכאן השימוש שלהם די דומה לשלי, משפחות עם הרבה ילדים קטנים, בתים לא ענקיים

לעומת סרטונים שבהם או קיבלו לסקירה והשתמשו בו שבוע שבועיים חודש, או בתים בחו"ל שיש להם כל מיני סוגי רצפה לא כמו בארץ, או שאין ילדים או שיש קצת ילדים אבל אז יש לבם מרחב ענק ללכלך

אני יותר סומכת על ההמלצות של אישה רגילה שעובדת ויש לה ילדים קטנים וצריכה לתחזק את הבית, מאשר של כל מיני משפעינים שהחיים שלהם לא דומים לשלי
וב"ה אני מרוצה מהבחירה שעשיתי

למרת שגם בסרטונים וגם בחנות שקניתי היה של נרוואל, והוא ממש קרץ לי שזה אוסף את היבש בנפרד ואין הרטוב בנפרד

אולי מעניין אותך גם...