ציונית מרגלית
משתמש חדש
איזה קניתם בסוף? H12 או H14?תודה
הדרימי אצלי והבית נקי...
אשמח לשמוע עם איזה חומר אתם משתמשים ומה הכי טוב לדעתכם
איך מכוונים אותו על עברית
ואיך מפעילים ייבוש עצמי הצלחתי רק לנקות.
איזה קניתם בסוף? H12 או H14?תודה
הדרימי אצלי והבית נקי...
אשמח לשמוע עם איזה חומר אתם משתמשים ומה הכי טוב לדעתכם
איך מכוונים אותו על עברית
ואיך מפעילים ייבוש עצמי הצלחתי רק לנקות.
כן מרוקנת תמיד את המים המלוכלכים ומנקה עם הזרם של הסילונית בכל החורים והסדקיםאת מנקה טוב את המסננת ומיכל המים מלוכלכים?
כן אחרי כל פעם של ניקוי עצמי זה אוטומטי מייבש, מה שכן אף פעם לא ניקיתי את המברשת ממש כמו את שאר החלקים שלו שאותם כן אני מנקה יסודי ממש.מפעילים יבוש?, מה מצב המברשת? והפלסטיק שמאחורי המברשת?
וכן לפעמים בחור של המכשיר מאחורה תקוע משהוא (כניסת המים למיכל המים המלוכלכים)
לנקות את גוף השואב בחלק שמאחורי המנוע של המברשת, תשכיבו על הצד בלי המיכלים כדי לראות.כן אחרי כל פעם של ניקוי עצמי זה אוטומטי מייבש, מה שכן אף פעם לא ניקיתי את המברשת ממש כמו את שאר החלקים שלו שאותם כן אני מנקה יסודי ממש.
עשיתי ניקוי יסודי של כל החלקים הנשלפים כולל המברשת, קרצוף והשריה באקונומיקה ועכשיו הכל תלוי לייבוש, אני יפעיל אותו ויעדכן, כרגע למברשת עדיין יש ריח לא טוב, הדרך שניקיתי אותה היא קרצפתי עם מברשת את כל השערות שלה שטפתי, השריתי חצי שעה במים עם אקונומיקנ שטפתי את החומר וקרצפתי שוב את מברשת, זה מרגיש שהיא צריכה להתאוורר...
אעדכן בתוצאות
איך עושים ייבוש מהיר?מומלץ גם לעשות מידי פעם יבוש שקט של שעה ולא רק יבוש מהיר
מגדירים באפליקציה או דרך הלחצנים, תראו בחוברת איך מחלחפים מצבים בלי אפליקציה.איך עושים ייבוש מהיר?
@aynoahה-H14 יותר חזק. אם היה לכם יותר כסף הייתם נוסעים בוולוו. אם אין, נוסעים בסוסיתא (בדיחה של זקנים). ועיקר, כולם מגיעים.
קנינו את H12 פרו והילדים השתלטו על המכשיר ומאוד נהנים לנקות. עובד על ניקוי פירורי חטיפים מהספה, שאיבת ליכלוך מהרצפה וניקיון (שטיפה). לא חושב שהגענו לכל האופציות, אבל זה עובד טוב.
נ.,ב., נמכר בהנחה במערכות שונות.אנחנו קנינו בהנחה משמעותית ו-10 תשלומים בהסתדרות המורים.
ממש לאחייבים להשתמש באפליקציה?
יש לי פלא כשר
אז אמרתי שאעדכן:
אז אחרי שניקיתי את כל החלקים וייבשתי ואווררתי כמה ימים, עדיין היה לי ריח בדרימי, יש לציין שאני מתחזקת אותו היטב, אני מייד מרוקנת את המים ותמיד מייבשת ייבוש ארוך, אבל אצלי זה לא היה ריח של צחנה, זה ריח לא טוב לא יודעת איך להגיד אותו
אבלל אז קראתי את הטיפים בפרוג לא זוכרת איפה, שאמרו לשים אקנומיקה במיכל המים הנקיים, ולשים חומר ריחני במיכל המים המשומשים, ופתאום יש ריח של אקונומיקה שאני מפעילה אותו, איזה כיף! חזרתי להשתמש פה, בהתחלה שמתי גם חומץ ואקנומיקה, אבל לא הרגשתי הבדל
כרגע אני שמה קצת אקומומיקה גם במיכל המים המשומשים וגם בנקיים, ואין ריח לא טוב
ממש תודה לכל המגיבים פה כי בזכות זה חזרתי להשתמש בו
זה רק בפרוג.מעניין שרב הדיונים על שואב שוטף הוא התלבטות בין דרימי לטינקו.
אלו החברות המובילות בתחום?
רובורוק (למשל) לא?
זה מזכיר קצת את התולעים של החזרת...זה רק בפרוג.
בשאר העולם מכירים גם רובורוק ונארוול ועוד.
קצת מקציף במיכל המים הנקיים, יצא לי לנסות חומרים אחרים שהקציפו ממש במיכל המים המשושמים, ותוך שניה כל המיכל התמלא וביקש לרוקן אותו..זה היה די מלחיץתודה על העדכון ....
האקונומיקה לא מקציף לך ?
אוליזה מזכיר קצת את התולעים של החזרת...
אולי מפספסים כאן ביצועים מרשימים במותגים טובים יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: