יראת גאולה
משתמש מקצוען
אם במקרה את לוקחת משהו הורמונלי, זו תופעת לוואי.
כן. בדיקת דם פשוטה בהפניה של רופא משפחה בודקת את זה.עם אני לא אחרי לידה ויש לי את את אותו בעיה זה גם כן קשור לבלוטת התריס???
ומה הטיפול בזה??כן. בדיקת דם פשוטה בהפניה של רופא משפחה בודקת את זה.
כתבו כאן, בעיקרון כדורים. זה מה שהרפואה מכירה.ומה הטיפול בזה??
אפשר לקבל פרטים על הטיפות?בעבר היה לי אחרי לידה בעיה בבלוטת התריס תת פעולה והשמנתי עליתי במשקל
ואז משי המליצה לי לקחת טיפות טבעיות מיוחדות לבעיה ולא יאומן אחרי תקופה קצרה עשיתי בדיקת דם והרופא שאל אותי את לוקחת אלקטרוקסין?כי יש שיפור! אמרתי לו שאני לוקחת טיפות והוא לא האמין כמה שזה עזר ביקש לי רשות לשלוח לרופא אחר לראות לו את ההבדלים של הבדיקות(הרי הרופאים נגד טבעי) ואמר להמשיך עם הטיפות כי זה ממש עזר
זאת שהמליצה לי הסבירה לי שהאלקטרוקסין עובד במקום הבלוטת התריס ואז הבלוטה הולכת לישון, ומה שהטיפות עושות הם גורמות לבלוטה לחזור לעבוד, וזה שיכנע אותי לנסות, שווה!
למה אסור? אני אשמח גם לשמוע את ההקשר.בפרטי,
כאן אסור
את צודקת. נשמח למי יש מידע בעיניין.אני הייתי בודקת חוות דעת על הטיפות הנ"ל
עושה סקר קטן מי לקח ולמי זה עזר..
גם אני סובלת מהבלוטה ולוקחת אלקטרוקסיןבעבר היה לי אחרי לידה בעיה בבלוטת התריס תת פעולה והשמנתי עליתי במשקל
ואז משי המליצה לי לקחת טיפות טבעיות מיוחדות לבעיה ולא יאומן אחרי תקופה קצרה עשיתי בדיקת דם והרופא שאל אותי את לוקחת אלקטרוקסין?כי יש שיפור! אמרתי לו שאני לוקחת טיפות והוא לא האמין כמה שזה עזר ביקש לי רשות לשלוח לרופא אחר לראות לו את ההבדלים של הבדיקות(הרי הרופאים נגד טבעי) ואמר להמשיך עם הטיפות כי זה ממש עזר
זאת שהמליצה לי הסבירה לי שהאלקטרוקסין עובד במקום הבלוטת התריס ואז הבלוטה הולכת לישון, ומה שהטיפות עושות הם גורמות לבלוטה לחזור לעבוד, וזה שיכנע אותי לנסות, שווה!
@מושקוש הרבה מחכים לך ...גם אני סובלת מהבלוטה ולוקחת אלקטרוקסין
אשמח לשמוע על מה שאמרת
איך קוראים לטיפות?
מה השם שלהם?אפשר להשיג אותם בחנות בית טבע בירושלים
פעם ראשונה ששמעתי על התופעה הזאתתת פעילות בלוטת התריס, חד משמעית!, בנוסף זה גורם הרבה תסכול שגורם לתופעות פסיכלוגיות והשמנה על רק זה, כדורים מאזנים ושוכחים מזה מהר רפו"ש
בדיקת דם פשוטה, לבקש מהרופאה לבדוק תפקודי בלוטת התריספעם ראשונה ששמעתי על התופעה הזאת
איך מבצעים הבחנה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: