דיבר לעניין, כמה אמת יש בכל סיפורי ההצלחות זה כבר משהו אחרמעניין אותי לשמוע ממי שהשתתפה בקורס של יוסי לוי.
נהנת \לא נהנת ?
כמה מעשי זה היה בתכלס'?
יצאת עם משהו ביד?
כמעט כולם באמת הכפיל רווחים?
לא חושבת לעניין לכתוב ממש על הפורום כאילו זה איזה באזר
שוב אינני עו"ד שלו
אבל אני מלווה עסקים כמה שנים
אוי כמה כסף נשפך בכל עסק שלא מתנהל כמו שצריך,
מי מדבר בכלל על 50000 ש"ח,
הלוואי וזה מה שהיו גומרים להפסיד אחרי שנות סיוטים.
מי שרוצה המלצות חמות מאדד ממני שיפנה באישי.
ואם הקשת לוובינר שלו- ואני מקווה שבאמת עשית כך, הוא אומר לך באופן חד וחלק, שהוא לא מחדש כלווווווווום כל הפוינט כאן זה הדיוק- ומי שהיה אצלו בקורס ובאמת השקיע את כל כולוווו ברמח ושס"ה - מצליח. השאלה היא כמה מהר את מתייאש - ואם אתה מסכים לנסות שוב ושוב ובסוף להצליח.
זה רק אם גם משלשלים לכיסו סכום עתק?השקיע את כל כולוווו ברמח ושס"ה - מצליח.
כמו כל שיווק נכון.
לא רואה כאן משהו יוצא דופן שצריך לשלם עליו סכומי עתק ביחס לאחרים.
ממש לא!זה רק אם גם משלשלים לכיסו סכום עתק?
אולי את לא רואה שינוי משמעותי בנ"ל- אבל במציאות כשאת רואה את הסכומים שאנשים מגיעים כשהם פועלים במדויק כמוהו- זה עובד יותר מאצל אחרים. ועם תוצאות במספרים- קשה להתווכח, זה הכל.
ושוב, אני אומרת לך, תנסי תלכי לראות, נכון זה השקעה ראשונית של 4000 סכום לא מבוטל, אבל לפני שאת פוסלת, תבדקי ואל תפסלי רק על שמועות ושנראה לך שהבנת!
-חשוב לי שתביני, אני לא באה כאן להמליץ או לא להמליץ על הקורס - זה תלוי באופי שלך ביכולות שלך במוטיבציה וכו'. מפריע לי פשוט כי את פוסלת מבלי שהיית שמה!!
- תגובות כמו שלך, זה נשמע שפשוט אין לך זמן/ כח/ יכולת/כסף/ עצבים וכו' ואת מעדיפה לפתור את עצמך בתשובה כזו ושלום על ישראל..
וגילוי נאות, אני עשיתי אצלו רק הקורס הבסיסי ולא המשכתי הלאה לקומנדו. - ועדיין לא רואה מקום לפסול אותו כמו שאת מציינת כאן! - ואני עצמאית ויש לי לא מעט נסיון מול שיווק וגיוס לקוחות.
זהו ענית את התשובה.
היית אצלו = נשרפת
.
עם הנקודה הזו אני מסכימה מאד.
אינו דומה מי שהתנסה בפועל למי שלא.
א ב ל
מי שהקים עסקים ממצבים קשים על הרגליים, נחשב לצורך הענין כמי שהתנסה בעצמו - הוכיח את עצמו.
זה יכול להיות יוסי, וזה יכול להיות כל מנטור מנוסה אחר.
מה שמפריע לי זה ה"משפך"
אחרי שנירשמת קורס, ולמדת את התכנים, רוצה עזרה אחד על אחד, כדי שתדע שאתה מישם ממש, אבל ממש בלי טעויות? רוצה תוצאות מהירות יותר? תרשם לתכנית ייחודית שעלותה .... ותתחיל למכור בגדול!!
זה לא נשמע טוב. בכלל לא.
אפשר לומר שעצם העובדה שוובינר שלם הוא מכר את הקורס הבסיסי כקורס מקיף, שממש יעיף אותך למעלה, ואז לפתע הקורס הזה הופך להיות "בסיסי"... נותנת טעם לפגם.
מבחינת המחיר, זכותו למכור ליווי ב100,000 ש"ח ויותר. למה לא, אם יש מי שמוכן לשלם לו, שילך על זה.
את צודקת.
ואני גם חושבת שמי שלא למד שיווק כדאי שיחכים קצת בעניין.
רק הייתי בשוק לשמוע שיש לו גם ליווי בעלות כזו, אחרי שבוובינר לא שמעתי על כך מילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: